Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticigi nerden duydunuz?

vimpir

Öne çıkan mesajlar

uzunca zaman uo yazıları takip ettim
uo hiç oynamadığım için muhabbete girecek bir bilgim yoktu o yüzden üye olmamıştım. sadece güzel muhabbetler dönüyordu onları okuyordum.
sonra KO bölümü açıldı onu okumaya filan başladım.
Bir gün KO bölümünde beni ilgilendiren bi konu olmuştu o yüzden üye olmuştum. ama hangi konu hatırlamıorum şimdi.
Yani resmi giriş tarihim 1 sene olmadı daha. Ama çok daha uzun zaman önceden burda dönen muhabbetleri günde 1-2 kere girip okurdum..

patiyide bi arkadaş vasıtasıyla öğrenmiştim.
bi gün cafede oturuyoduk. ben okey çeviriodum. o da yanımdaki pc deydi. "naapıon lan sen gelsene okeye" demiştim "dur lan bişi okuorum gelicem" demişti.
"okeyden daha önemli ne okuon lam" demiştim. o da siteyi söylemişti. öylecene girdim işte.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/
Deep Space

ReDDoG, 24 Eylül 2005 02:36 tarihinde demiş ki:
bu arada ben ark a striptiz yaparak soyundum.
arkadaşta ztn ben açtıımdan beri boxerla oturuodu.ama ben sadece üstümdeki tshirt ü çıkardım
Sosyal ağlarda paylaş

Patide okurdum falan filan ama [uo tr] hiç ihtiyacım olmamıştı yazmaya ,
http://forum.paticik.com/view.php?id=24951[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

hergün girip ultimatr( burayı nerden duydum bilmiyorum :) ) ye bakardım, orda yazanları nebulada uygulmaya çalışırdım ama hep birbirine benzemeyen şeyler çıkıyordu, sphere ile run uo bun farklı şeyler olduğunu anladığım vakit kendimi forumda bulmuştum.

1 yıl filan foruma alışmakta zorluklar çektim, ayar yedim, banladım bürsürü şey daha ama en sonunda alıştım.

son zmanlarda ise kendi forum kullanımımdan hiç memnum değilim, aptalca mesajlar atiyorum, fazla kafa yormadan yanıtla tuşuna basıyorum...[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş

ultimatr.com u onermişti biri uo oynarken baya şey sormaya baslamıstım ona.basınsan savmak için vermişti adresi =) daha sonra bende uyguladım tabi bu sistemi.bilmeden 4 5 kişi kazandırmısımdır belki =).[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

Avaturk'e ilk girdiğim zaman konusu geçiyordu :) O zamanlar Paticik'in SWG sitesi vs. açıktı.Tam hatırlamıyorum ama 1.5 sene fln olmuştur her halde hatta daha da fazla.Avaturk'e 2003 Ekim'de kayıt olmuştum :)[signature][hline]Xanator Wegauge
Master Rifleman-Master Combat Medic
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Sosyal ağlarda paylaş

bir kere bile uo oynaamadim 2-3 kere sifremi kaybettim yeni accler actim burda basladigindan beri buralardayız pepelek snn vs... burayida uo muhabbetlerini okumak icin giriyordum pek mesaj yazmazdım huehe bilmeden muhabbetleri okumak hosuma giderdi eglenirdim[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
MSN
g3nk
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...