DaraKoma Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Uo scp bölümüne gelmişdim ilk olarak.[signature][hline] Msn 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 kardesımm soledı kendımızı burda bulduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 uzunca zaman uo yazıları takip ettim uo hiç oynamadığım için muhabbete girecek bir bilgim yoktu o yüzden üye olmamıştım. sadece güzel muhabbetler dönüyordu onları okuyordum. sonra KO bölümü açıldı onu okumaya filan başladım. Bir gün KO bölümünde beni ilgilendiren bi konu olmuştu o yüzden üye olmuştum. ama hangi konu hatırlamıorum şimdi. Yani resmi giriş tarihim 1 sene olmadı daha. Ama çok daha uzun zaman önceden burda dönen muhabbetleri günde 1-2 kere girip okurdum.. patiyide bi arkadaş vasıtasıyla öğrenmiştim. bi gün cafede oturuyoduk. ben okey çeviriodum. o da yanımdaki pc deydi. "naapıon lan sen gelsene okeye" demiştim "dur lan bişi okuorum gelicem" demişti. "okeyden daha önemli ne okuon lam" demiştim. o da siteyi söylemişti. öylecene girdim işte.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ReDDoG, 24 Eylül 2005 02:36 tarihinde demiş ki: bu arada ben ark a striptiz yaparak soyundum. arkadaşta ztn ben açtıımdan beri boxerla oturuodu.ama ben sadece üstümdeki tshirt ü çıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Snn de oynarkene UltimaTR den baya yardım alıyorduk o sayede pepelek forumlarına üye olduk.[signature][hline]Hey kids feel your balls So you don't get cancer [Bu mesaj khala tarafından 27 Eylül 2005 05:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: Wendigo, 27 Eylül 2005 01:18 tarihinde demiş ki: snn de oynarken buldum ilk sanirim forumlardan sonra ulan burda yazanlarin hicbiri yok snn serverinda operim boyle askin izdaribini demistim ;)= unholy seni;)[signature][hline]Hey kids feel your balls So you don't get cancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 angelus[cavanagh]saolsun (= uo ya da o baslattı benı.Butun kotu alıskanlıklarım ondan =([signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Patide okurdum falan filan ama [uo tr] hiç ihtiyacım olmamıştı yazmaya , http://forum.paticik.com/view.php?id=24951[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 arkadaşımın evine gittiğimde görmüştüm ordan sonra girdim patiye üye oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 ben de mangayla ilgili netten konuştuğum bi arkadaşımdan duymuştum o şekilde girip bi bakiim olmuştum sonra tabi o giriş o giriş oldu bi daha çıkamadım :D[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Valla snn de oynarken cöm düm noob tabiri orda sömürmelikbirini buldum ben onu sömürdüm :) saolsun item para at hamam verdi kendisi bana pk lardan korudu :) patiyi valla evdeki bilgisayarda abim giriyodu ondan gördüm :)[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 hergün girip ultimatr( burayı nerden duydum bilmiyorum :) ) ye bakardım, orda yazanları nebulada uygulmaya çalışırdım ama hep birbirine benzemeyen şeyler çıkıyordu, sphere ile run uo bun farklı şeyler olduğunu anladığım vakit kendimi forumda bulmuştum. 1 yıl filan foruma alışmakta zorluklar çektim, ayar yedim, banladım bürsürü şey daha ama en sonunda alıştım. son zmanlarda ise kendi forum kullanımımdan hiç memnum değilim, aptalca mesajlar atiyorum, fazla kafa yormadan yanıtla tuşuna basıyorum...[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 ultimatr sağolsun.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derya Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 ben goggle dan KAZIKLI VOYVODA diye girdim bu site aaçıldı kazıklı voyvoda hakkındaki yorumları okuyunca siteyi çok geyik buldum ve üye olmaya karar verdim işte böleee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Ultimatr sanırım, uo ile ilgiliydide nasıl geldim bilmiyorum.Burda doğdum galiba ben ya :)[signature][hline]Atletimin kolu yok Hovarladığın sonu yok Aramazsan arama Zaten bende kontör yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 ultimatr.com u onermişti biri uo oynarken baya şey sormaya baslamıstım ona.basınsan savmak için vermişti adresi =) daha sonra bende uyguladım tabi bu sistemi.bilmeden 4 5 kişi kazandırmısımdır belki =).[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 vallahi zamanında ultima ile ilgili tek türkce kaynak burası idi. eh biraz da uo.stratics'den özentiydi ama :p şaka[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 arkadastan duydum...[signature][hline]İki kişinin bildiği sır değildir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Avaturk'e ilk girdiğim zaman konusu geçiyordu :) O zamanlar Paticik'in SWG sitesi vs. açıktı.Tam hatırlamıyorum ama 1.5 sene fln olmuştur her halde hatta daha da fazla.Avaturk'e 2003 Ekim'de kayıt olmuştum :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 gmnewbie gazlamıştı beni sanırım warcraft ta replayleri izlemek için girmiştim ilk bir süre sonra never winter sayesinde ilk mesajımı attım sonra nwn devri bitti ko başladı oda bitti sc ye geçiom :D *!warcraft haricinde her bölüme uğrar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 walla uo almistim bok oyun oyunuordum popeye diye bi minner wardi o zamanlar bende the bedirhan adi ile takılıordum sonra baktim ultimatr war dediler girdik falan ole :Do zamanlar macro neyimde bilmezdi bi elin parma kadar adam uo oynuordu trde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 www.anime.gen.tr sayesinde anime forumları olduğunu öğrendiğim için üye olmuştum... ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 mahmut dan süleyman dan hüseyin den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berqe Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 arkadasim chiptech hep buraya mesaj yazardi bende ondan gorup bi bakiyim dedim oyle basladik okumaya iste :)[signature][hline]A Jedi Shall Not Know Anger Nor Hatred Nor Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Arkadaşım önerdi. 6 aydır falan burdayım. Mutluyum. Ama eskiler gitmese daha bi mutlu olucam :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust Amaçsızca yürümek de bir amaçtır. Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır. K.A.L Forever! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 bir kere bile uo oynaamadim 2-3 kere sifremi kaybettim yeni accler actim burda basladigindan beri buralardayız pepelek snn vs... burayida uo muhabbetlerini okumak icin giriyordum pek mesaj yazmazdım huehe bilmeden muhabbetleri okumak hosuma giderdi eglenirdim[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar