Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

şu sıralar hayatının en kötü günlerini geçirenler buraya

unac

Öne çıkan mesajlar

Walla tam bana göre bir topic olmuş...

Hayatımmı ...

Zayıf biriyim ve bu yüzde body ye başlayalım dedim... babama bunu söylediğimde saçmalama ortaya gidipte kaslı herifler gibi mi olcan saçmalam falan dedi... bende bunun üzerine aldığım haftalığımla body ye yazıldım... yazılalı bir hafta oldu ve 1 haftadır parasız geziyorum ...hayatımda ilk defa parasız geziyorum... .. Neyse.. yaklaşık 3 yıldır kimseyle çıkmadım .. kızların çoğu aptal-salak bişi geliyor bana .. bir kaç kişiden hoslandım ama olmadı .. bana teklif edenler oldu onlarıda istemedim .. hayatımda aynı şeylerı yapmaktan bıktım.. eve git derse git eve git... Evde kendime oda yapayım dedim 2 gün babamla tartıştım ... Yapacağım odaya bateri alayım dedim, babam davulcumu olcan dedi.. yok sana bateri falan dedi.. bunun üstüne kavga edip durduk... Okul hayatım da berbat geçti .. lisede neredeyse hiç arkadaşım olmadı .. lise bitti yinede pek arkadaşım yoktu .(bunun sorumlusu bendim ) insanlardan yavaş yavaş uzaklaşıyordum .. eski günleri hatılardımda kalbime acı saplanıyor.. ne kadar aptalmışım diyorum .. hayatımın en güzel günleri APTAL-SALAK bir bilgisayar sevdası yüzünden bitti.. notlarım çok kötü geldi.. okuldan aldığım orta öğretim başarı puanı 58 di.. öss sınavına girdim ve istediğim yeri 7 puanla kaçırdım...

Sanırım şu anda hayatımım bok gibi olması gerekiyor.. Ben öyle sanmıyorum ... şunda yapacak işerim var .. hayallerim .. umutlarım .. heyecanlarım... var. Evde kendime ait bir yer olması düşüncesiyle bir oda yapıyorum..Bateriden vaz geçtim , onun yerine gitar alıcam.. Body'e başlıyalı 1 hafta oldu ve kilo aldığımın farkındayım ... Hayallerime çok yakınım.. İstediğim yeri 7 puanla kaçırdım ama bunun sayesinde litvanyada okuyacağım.. kaydımı yaptırdım ve şu anda ingilizce eğitimi alıyorum.. belki hala sevgilim yok bir sürü kız arkadaşım oldu ve beni sevdiklerini bildiğim bir çok arkadaşım var.. Mutluyum ve en Önemlisi hayallerime çok yakınım..[signature][hline]
'' Herkes bir prensesi severmiş ama ;
Prensesler hep prens ile evlenirmiş ''
Sosyal ağlarda paylaş

Ne bu depresyon savası gbi depresyonda olan bnm fln puaha..
hayatta sorunsuz bi gün yoktur ki...Kötü mü ii mi bilmiorum da,kötünün iisi glba...ya da vazgeçtim ben gayet ii günler geçiriorum.Bi çok kişi çok kötü günler geçiirio ve ben bu günlerden çok çok çok daha kötü günler geçirmiş biri olarak bu günlere ii diyebilirim.
Mutlu bi ailem,ii arkadaşlarım ve ufak tefek sorunlarım var (çok ufak değiller belki ama onları ufaltmak bnm elimde).O zmn azcık dahi olsa mutlu olabilirim.
Aslında acıları küçültmek sizin elinizde,tıpkı mutlulukları küçülttüğünüz gibi...
İnsan bişeye üzülünce o kdr büyütür o kdr büyütür ki,günlerce belki haftalarca üzülür o şeye.Sürekli düşünüp ağlar.Ama mutluluklar öyle değildir max. 1 gün sürdürürüz...sonra uçar gider nedense.Halbu ki acıları mutluluğunuz olarak düşünün,onlara 10dknızı ayırın.Mutluluklarınız da acılarınız olsun,haftalar verin onlara.Acılar aslında mutluluklarımızdan azdır,ama bunu göremeyiz.Ama acıları öyle büyütürüz ki. mutlulukların yanında dev gibi olurlar...
Ben polyana rolü yapmıorum.Polyanada değilim.Sadece mutlu olmam gerektiğini 2 gün önce,annesi geçen sene ölmüş olan bi arkadaşımla konusurken anladım.
Ona da acılarını görmemek senin elinde dedim.O bana ''hayır artık benim elimde değil,bazı acılar görünmeyecek gibi değil ne yazık ki...Mutlulukların önünü kapıyor'' dedi.Ona hak verdim ve kendi halime üzülmemi yersizleştirdim bi anda.
Ha şimdi diceksiniz bunu nie yazdın?Bizim derdimiz büyük,sen nerden bilcen aşık olmadın,hede olmadı,basına höde gelmedi...Bizim acılarımızda mutluluklarımızı kapatıyor falan filan.
Bilmiyorum neden yazdım,ama acılarınızı görmemezlikten gelmek ve amaan bgn mutsuzum ama elbet yrn mutlu olucam demek sizin elinizde...
Not: Polyana değilim!!!![signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Horrible, 30 Eylül 2005 23:58 tarihinde demiş ki:
Ne bu depresyon savası gbi depresyonda olan bnm fln puaha..
hayatta sorunsuz bi gün yoktur ki...Kötü mü ii mi bilmiorum da,kötünün iisi glba...ya da vazgeçtim ben gayet ii günler geçiriorum.Bi çok kişi çok kötü günler geçiirio ve ben bu günlerden çok çok çok daha kötü günler geçirmiş biri olarak bu günlere ii diyebilirim.
Mutlu bi ailem,ii arkadaşlarım ve ufak tefek sorunlarım var (çok ufak değiller belki ama onları ufaltmak bnm elimde).O zmn azcık dahi olsa mutlu olabilirim.
Aslında acıları küçültmek sizin elinizde,tıpkı mutlulukları küçülttüğünüz gibi...
İnsan bişeye üzülünce o kdr büyütür o kdr büyütür ki,günlerce belki haftalarca üzülür o şeye.Sürekli düşünüp ağlar.Ama mutluluklar öyle değildir max. 1 gün sürdürürüz...sonra uçar gider nedense.Halbu ki acıları mutluluğunuz olarak düşünün,onlara 10dknızı ayırın.Mutluluklarınız da acılarınız olsun,haftalar verin onlara.Acılar aslında mutluluklarımızdan azdır,ama bunu göremeyiz.Ama acıları öyle büyütürüz ki. mutlulukların yanında dev gibi olurlar...
Ben polyana rolü yapmıorum.Polyanada değilim.Sadece mutlu olmam gerektiğini 2 gün önce,annesi geçen sene ölmüş olan bi arkadaşımla konusurken anladım.
Ona da acılarını görmemek senin elinde dedim.O bana ''hayır artık benim elimde değil,bazı acılar görünmeyecek gibi değil ne yazık ki...Mutlulukların önünü kapıyor'' dedi.Ona hak verdim ve kendi halime üzülmemi yersizleştirdim bi anda.
Ha şimdi diceksiniz bunu nie yazdın?Bizim derdimiz büyük,sen nerden bilcen aşık olmadın,hede olmadı,basına höde gelmedi...Bizim acılarımızda mutluluklarımızı kapatıyor falan filan.
Bilmiyorum neden yazdım,ama acılarınızı görmemezlikten gelmek ve amaan bgn mutsuzum ama elbet yrn mutlu olucam demek sizin elinizde...
Not: Polyana değilim!!!!

inan cok ıı geldı bu bana yaw
artık yatabılırım
cıdden ıyleştım sankı acılarda bıle mutlulğu gorebılmek
depresyona en ii ilaç bu galıba
tekrar saol ıykı yazdın elıne sağlık![signature][hline]mutluluk bile acı werıyor çunku sonu war biliyorum
Sosyal ağlarda paylaş

"Hayatımızdaki en kötü gün hangisiydi" sorusunun cevabını ölmeden verebilecegimizi sanmıyorum. Öldükten sonrada verip verebilecegimizi bilmenın imkanı yok.

Hayatımız devam ettigi sürece bilemeyiz ileride başımıza daha kötü şeylerde gelebilir, çok daha iyi şeylerde...[signature][hline]Trust No One
Sosyal ağlarda paylaş

kalıcağım süper bir özel yurt vardı öyle herkesi de almıyorlardı annem yazdırmadı beni oraya istanbula taşındı okulum göztepede gitti avrupa yakaısndan ev aldı! 3 vesaitle gidicem evle ilgili çıkan her sorunda seni sevmiyorum diyor bana ve bunu demekten zevk alıyor... bazı insanlar sorunlu yardım edilemez!

ama sevgilim aşkım canım süper insan sayesinde 24 saat mutluyum : D[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained.
Sosyal ağlarda paylaş

Felaket durumlar tarif edilemez duygular içerisindeyim şu anda, dayanma gücünü nereden ne şekilde buldugum konusunda suphelerım var. Gerçekten hayatımda daha once hiç yaşamadıgım hiç tatmadıgım şeyleri goruyor ve dayanmaya calısıyorum.

Felaket bi durumdayım kelimelerle tarif edemem...[signature][hline]Trust No One
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...