tweety Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 b1r mesaj attt1m farkl1 b1r d1lden anlatt1m san1r1m anlad1 ama mesaj atmad1 ve sonuç san1r1m olumsuz:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 ok[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 hmzz daha acsan..[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 hıı tmm o zmn[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Şu ı ları 1 şeklinde yazmak ne işine yarıyor ki yazıyı batırmaktan başka. O çocuğu boşver o zaman.[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Farklı bir dilden anlattığın belli, şu yazıyı kim görse mesaj atmaz.[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: tweety, 03 Ekim 2005 13:17 tarihinde demiş ki: b1r mesaj attt1m farkl1 b1r d1lden anlatt1m san1r1m anlad1 ama mesaj atmad1 ve sonuç san1r1m olumsuz:( Mesajın okunmuyor. 1 yerine ı kullanırsan daha iyi olur :) ayrıca, konu'yu pek anlamadım daha önce açmış olduğun buna paralel bir konu varsa link verirsen daha iyi olur.[signature][hline] Aşk Oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 eğer msjıda bu şekilde yazdıysan kimse cevap atmaz =)[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tweety Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 merak etme bu sek1lde yazmad1m ve 111lar1m 1111 oluyor elimde degil.... [Bu mesaj tweety tarafından 03 Ekim 2005 13:44 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj tweety tarafından 03 Ekim 2005 13:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 hayret bişey ya..yorum bile yapmıyorum[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tweety Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 soylwed1m derken sunu kasdettt1m mesaj attt1m ve ayr1ca g1tt1m ve soyled1mm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Sylwester, nerdesin oglum?[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: tweety, 03 Ekim 2005 13:40 tarihinde demiş ki: 111lar1m 1111 oluyor lol[signature][hline]Tomoe CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki: Oh be sonunda ağzıma birşey girdi [Bu mesaj Spidee tarafından 03 Ekim 2005 14:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 sonra da , kizlari anlayamiyoruz diyolar... simdi hak verdim sanirim ilk defa =)[signature][hline]lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: Penthesilea, 03 Ekim 2005 13:46 tarihinde demiş ki: Sylwester, nerdesin oglum? lol yarıldım ya...[signature][hline]Türkiye için elele haydi aslanlarım göreyin sizi... Saldırınnnn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: Cintonik, 03 Ekim 2005 13:18 tarihinde demiş ki: ok Hueuehee :lol: ok nedir ya :D[signature][hline]Hayat asla sahnelenemeyecek bir oyunun sonsuz tekrarından ibaret!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 pop-up blockerlar yuzunden ı lar 1 olur bu arada :) bilginize[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 evet öyle hata oluşabiliyor..[signature][hline]"Ben ve İstanbul birbirimize benziyoruz. Anlamak için görünüşten daha derine bakmak gerekir." Nicolas Anelka - Paris Match Dergisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 kızgınım canım amaaa kendimeee =)[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: bLackcha0s, 03 Ekim 2005 13:34 tarihinde demiş ki: eğer msjıda bu şekilde yazdıysan kimse cevap atmaz =) [signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] She had rainbow eyes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Ben anlamadım noldugunu dorydorycan[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: Phlox, 03 Ekim 2005 14:38 tarihinde demiş ki: pop-up blockerlar yuzunden ı lar 1 olur bu arada :) bilginize ilk bi kaç posttan sonra aynısını dicektim ama sinirlerime hakim olamadım galba. "pödücük bzullduuu eskö gönlere dönelümm, dözeltelümmm" hadi düzeltin.[signature][hline]zipzip, 02 Ekim 2005 03:56 tarihinde demiş ki: tinky-winky dipsy lala po teletabi teletabi sarılalım sıkı sıkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 mesajla söylediysen, niyeti varsa da bozmus olabilir zaten.[signature][hline]Horrible bir gün demiş ki: ben bikere kavga ettim.. dayak yedim, ama bende bikere vurdum!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 ya postlara 3 satır min. sınırı getirsin insanlar adam gibi Türkçeyle açık ve net yazsınlar ne diyeceklerini. İçi boş mesajlar da böylece kalkar ortadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar