SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 tahmin ediyorum. daha önce kesin açılmıştır. eskiye rağbet olsa bit pazarına ..... bu konuyu gene açmak istedim.
fede Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 müzik olacaktı galiba İBO - yalnızım eminem- lose yourself mazhar alanson-süpermen vega- iz bırakanlar yalın-sahte[signature][hline]MSN: [email protected] iusedtolovenatalieverymuch
Revell Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 1)Avril Lavigne-I Don't Give a Damn 2)Avril Lavigne-Get Over It 3)Avril Lavigne-Losing Grip 4)Avril Lavigne-Sk8er Boi 5)Avril Lavigne-Nobody's Fool ve geri kalan 28 şarkısı :P[signature][hline]MySpace
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 DJ Tiesto - FLight 643 Andain - Beatiful Things(Tiesto Edit :)) Andain - Summer Calling DJ Sasha & John Digweed - The Light Berdan Martini (!) - Sana bir hain lazım[signature][hline]cats rulz =) Almeida Uo Shard Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar
VipeR Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Phantom Planet-California (the O.C. soundtrack) Muse-sing for absolution Garbage-The World is Not Enough Şebnem Ferah-Ay ışığında salkıdır San Fransisco[signature][hline]No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»
DaraKoma Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 deniz seki -ey kalbim rafet el roman-son mektup kazım koyuncu-galevena deresi ilhan irem-anlasana ilhan irem-konuşamıyorum[signature][hline] Msn 8-)
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 [li]Calexico - Bloodflow Calexico - Bloodflow Calexico - Bloodflow Calexico - Bloodflow Calexico - Bloodflow[/li][signature][hline]c h i l l o u t w i t h t h e l o u n g e m u s i c 1 0 2 . 0
Melkor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 apocalyptica - no education anathema - one last goodbye bonjovi - always opeth- death whispered a lullaby ogun sanlısyoy-dusmez kalkmaz 5 tane sarkı secmek cok zormus ya :) 10 yapsaydıkda tadı cıksaydı :)[signature][hline]Tamamen yalandan olusan ve bencil duyguların hakim oldugu bir dunyada yasiyorsunuz.Ben ise kendi saf yalnizligimda..!
Famy Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 rafet elroman_bana sen lazımsın çılekeş_kemdımden gerıye irem_hayalet sewgılım manga_bıttı ruya kurban_ben[signature][hline]mutluluk bile acı werıyor çunku sonu war biliyorum
Mithr Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Disturbed - Remember Slipknot - Duality Linkin Park- Paper Cut KoRn - Did My Time Offspring - Can't Repeat[signature][hline]o_O
Polly Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 In Flames - Moonshield Metalica - Unforgiven 2 Green Day - When I Come Around Nirvana - Smells Like Teen Spirit RedHot - Dont Forget Me[signature][hline]Bi dostum olsa yol macersaına çıksak..sadece yaya olarak bi yere varmak hedefimiz olsa...yorulsak perişan olsak ama eğlensek...
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 şebo_bu aşk fazla sana şebo_vazgeçtim dünyadan bengü_korkumdan ağladım tarkan _ikimizin yerine Müslüm gürses_acımıyorsan + sezenaksu_saro odalar
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 biiiiiir) Blind Guardian - The Bard's Song ikiiiiiii) Blind Guardian - The Wizard üüüç) Nightwish - Nemo dört) Nightwish - She Is My Sin beeş) Nightwish - Walking In The Air[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? [Bu mesaj Anelor tarafından 02 Ekim 2005 17:43 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Anelor tarafından 02 Ekim 2005 17:43 tarihinde değiştirilmiştir]
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Deep purple-sometimes i fell like screamin 3 doors down-Kryptonite Eagles-Hotel California Eva Cassidy-Autumn Leaves Guadalupe-Historia De Un Amor ekstra Kirpi-The Song edit aslında çok var şu sıralar dinlediğim 5 şarkı bunlar normalde blind guardian ı es geçmem :p [signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... [Bu mesaj kingpin tarafından 02 Ekim 2005 17:44 tarihinde değiştirilmiştir]
shapshal Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 ohooo böyle soru sorulmaz,böyle soruya cevap verilmez[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Blind Guardian - And then there was silence Dreamtheater - A Chance of Seasons Beethoven - Apassionata Dreamtone - Pandemonium Metallica - To live is to die[signature][hline]GERGE - Concerto for Electric Guitar No.1 Op.30
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 said: Revell, 02 Ekim 2005 16:20 tarihinde demiş ki: 1)Avril Lavigne-I Don't Give a Damn 2)Avril Lavigne-Get Over It 3)Avril Lavigne-Losing Grip 4)Avril Lavigne-Sk8er Boi 5)Avril Lavigne-Nobody's Fool ve geri kalan 28 şarkısı :P Bunlara Chop Suey Coverı da giriyo mu? :D[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
nba Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 1)chopin-fantasie impromptu 2)vivaldi-four seasons summer 3)athena-tam zamanı şimdi 4)mfö-mazeretim var asabiyim ben 5)blues-john the revelator[signature][hline]kurduğmuz hayallere rağmen değişmeyen dünyanın şerefine
Revell Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 said: Rewendor, 02 Ekim 2005 17:55 tarihinde demiş ki: Bunlara Chop Suey Coverı da giriyo mu? :D Chop Suey Coverı zaten kendiside orda ciddi bir şekilde söylemediği için almadım :) Ama Fuel giriyor. Kim ne derse desin 1 tanedir o :utaniem:[signature][hline]MySpace
unac Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 said: shapshal, 02 Ekim 2005 17:46 tarihinde demiş ki: ohooo böyle soru sorulmaz,böyle soruya cevap verilmez gereksiz bi soru[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar..
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 neden gereksiz olsun? neye göre gereksiz kısaca? bırakın artık millete sataşmayı.. sen cokmu gereklisin bu forumda olmazsan olmuyomu diye geldin buraya? yeter artık okumayacam bu forumları hep aynı tarz insanlar aynı tipler aynı muhabbet[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir'' Çin atasözü
Romario Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 2.Disturbed - Down With The sickness + Violence F. 5.Slipknot - Purity 2.Slayer - In The Name Of God + Love To Hate 4.Korn - Blind 1.Iron Maiden - Fear Of The Dark Niye 2 Şarkıyı Aynı Anda Yazdım Derseniz Onları Sürekli Beraber Dinlerim O Yüzden Artık Benim İçin Tek Şarkı Olmuş gibi Parçalar :D[signature][hline]You All Stare But You Never See There Is Something Inside Me ...
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 said: Anelor, 02 Ekim 2005 17:42 tarihinde demiş ki: biiiiiir) Blind Guardian - The Bard's Song ikiiiiiii) Blind Guardian - The Wizard üüüç) Nightwish - Nemo dört) Nightwish - She Is My Sin beeş) Nightwish - Walking In The Air [signature][hline]Elbet bırgun toprak olup gıdecegız. Besıktaslı dogduk Besıktaslı olecegız.
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 said: unac, 02 Ekim 2005 18:08 tarihinde demiş ki: said: shapshal, 02 Ekim 2005 17:46 tarihinde demiş ki: ohooo böyle soru sorulmaz,böyle soruya cevap verilmez gereksiz bi soru +1[signature][hline]İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..." (einstein)
twistedemo Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 *offspring-pay the man *brighteyes- perfect sonnet *smashing pumpkins-today *offspring- jennifer lost the war *offspring- i choose[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained.
Öne çıkan mesajlar