malik Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 güzel günler geçirdik.. geyiğimizi yaptık,sıkı arkadaşlarımız olduk,tartıştık,barıştık,asl pls e msj kastık,garbıcın kralı olduk:P ama bende gideyim dedim..paticiğin brs olsun çehresi deişmeyene kadar msj atmayayım dedim.. eskiden de tahakiraz nickiyle hizmet vermekte olan bendenizin gitme sebeplerine gelirsek klasik sebeplere ek olarak,bu kadar paticiğin şaftının kaymasına rağmen ek bi şelerin yapılmaması yada açıklanmaması yada ne bilim rahatsız olmam.. bi süreliğine bende yokum,sitenin ortamının çok deişeceğinden emin diilim..ondn special thanksleri mi de sunayım.. emre2372:yeni geldin ii alıştın kanka devam et.. ivy:her şey için saolasın..can sıkıntısında bana ulaşta bi kaç adam kekleyelim:) sir:kişiseldeki yarımların v.s için teşekkürler..görüşlerine dikkat ettğim nadir kişilerdendin.eyvallah madcat-zeynepp:sizlerede mutlulukar..zeynep senle muhabbet ve sana yardım etmek hoştu.. gothic_angel.ii geyik yaptık kanka,hadi eyvallah:) garbage tayfası:turambarturin(yannış yazmış olabilirim)anarthaelf,king tiger,red _dog,pogodi..sizle baya da eğlendik ii bakın kendinize.. bunun dışında _lisa_,kermit,rexade,pessimist,black_angel,sBNN,athlet,revenge veaklıma gelen bir sürü arkadaş..görüşemezsek de ii bakın kendinize.. buranın çehresinin bir an önce deişmesi dileğiyle.. görüşünce görüşürüz..eyvallah[signature][hline]zebani.(düşünen ceset) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 hadi bakalım[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 bana ve zeynebe iyi dileklerin için teşekkür ederiz..:) herkeste bi bırakma furyası var. seni pek tanımıyorum ama iyi birisin mutlaka.. başarılar hayatında. girersin arada..[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 gitmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :(:([signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_black_angel_ Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 gitttmeeee :(:(:(:(:( malik gitme yaa.....[signature][hline]SARoTH+BLaCK ANGeL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Universite ve Liselerin etkisi mi varki bu gitmelerde acep..[signature][hline]Saeros, 01 Eylül 2005 22:36 tarihinde demiş ki: O.o mum ışığında mı oynadınız warcraft'ı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 mutemelen vardir. arkadas zaten yeni uye sayilir. gidiyor baksana[signature][hline]:."You could be my unintended" Çöl çiçeği kediciğe yuva arıyoruz! tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 gitmiyeydin ya daha karpuz keseceğdik?[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 oha fake açıcam bende gidiyorum diye topik açmak için[signature][hline]darkening Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 yaa!!!GİTMEEEE!!![signature][hline]cik cik cik pogodi sta mi treba sta mi godi brdo para brdo zlata diamanti oko vrata ... i am from garbage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 byes[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Birisinin Değeri Onu kaybedince Anlaşılırya İşte Öyle Birşey!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 güle güle.[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Güle güle.[signature][hline] Aşk Oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 bende yakınıım hafiften sfsf elveda çüüüs[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 hadi byes yanlız 2005 te gelmişsin erken gidiyorsun[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 saol kanka iyimi yapıyorsun kötü mü inan bilmiyorum herkeztek tek gidiyor artık refresh e bastığımda kimsenin yeni msg atmadığını görüyorum eskiden öylemiydi bi konu acılırdı refresh'e bastığımda 5 tane cvp gelmiş olurdu kahvemi alıp başlıkları okurdum güzeldi evet paticik bozuldu ama inanıyorum eski paticik tekrar olucak... kendine iyi bak kanka bi sorunun olursa burdayım ;)[signature][hline]AthleT, 25 Eylül 2005 17:55 tarihinde demiş ki: Sisteme laf söylemek istemiyorum. Sadece kafam girsin o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rexade Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 durduun kabahat :][signature][hline]biz doğarken dargındık..? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: karakedi, 30 Temmuz 2003 08:32 tarihinde demiş ki: ehe bu ne ya bi hafta girmioz foruma, millet tribal enfeksiyonlara gark etmiş. net üzerinde buradan daha eğlenceli, aynı zamanda daha seviyeli başka bir yer bulursanız aman diyeyim durmayın gidiverin, hatta bizide çağırın bizde gelelim. ben bi yere gitmiyorum, merak etmeyin geride kalanlar olarak biz bize yeteriz :) O tarihlerde de gidenler olmuş, patide kalanlar birbirine yetmiş. Şimdide gidenler olacak. Yine biz bize yeteriz. Giden gitsin...[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space [Bu mesaj Lonely tarafından 27 Eylül 2005 19:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Off garbaj tayfamda dağılıyor off niye durayım daha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 güle güle[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 :(. ben de gidiyodum az daha[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 gitseydin prudent gitmek iyidir git git farewell malik[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 ulan veda ettik spesyal tenk ettik sen bi veda etmedin dedi adam yazmamışsın hani ismimi hey allam komedi gibi. bırak zaten bilgisayarı da bırak hayatını mahvediyosun ii yapmışın[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Nereye lam[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 ee bu kiltlenmemiş hala Gülü gülü[signature][hline]Bence Natalie insan değil.. Bakma öyle simulation Two olabilir belki.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar