Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Duke Nukem Forever gelemedi ama Source motoru için yapılan bir mod var ortada. Bakınız. Güzel olacağa benzer.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 aynı muhabbet ilk halflife çıktığı zaman da çıkmıştı ama iptal oldu galiba. umarım kaderleri aynı olmaz.[signature][hline]All I had was a drop of the Ni[/u]le... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Duke Nukem 3D yle aynı mapler olacakmış.. Güzel olur baya..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 adı duke nukem se çıkmaz bu modda :P[signature][hline]shinsetsu desu.. satılık half-life2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Duke Nukem 3D oynayasım geldi ya, haritaları güzel yapmışlar.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Bende windows'a kurulup mouse ile oynanabilen Duke Nuke'm 3D var. 20 MB'lik bir dosya olarak overnette falan bulabilirsiniz. Multiplayer bile oynanıyor. Duke rullaz.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 3d realms olaya el atmış ve yapamazsınız kardeşim demiş. Yani proje iptal http://www.gameshout.com/news/012005/article346.htm[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 3d realms milletin işine karışacağına oyunu bitirse[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 belki duke forever çıkmak üzeredir de ondan şeetmişlerdir . Gene de gereksiz bir iş yapmış adamlar iptal ettirerek ama.[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Hayda, ulan 3DRealms kendin yapamıyorsun bırak da başkaları yapsın be pff.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 DNF baya yol kat etti diyebilirim. Hatta belki bu E3 fuarında birşeyler görebiliriz. Çünkü Havoc fizik motorundan biraz daha iyi bir motorun DNF'de kullanılacağını açıkladı o motorun yapımcıları. Buda adamların harıl harıl çalışmaya başladığını gösteriyor.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 umarım öyle olur.. adamlar gerçekten kıskanç ötesiler kendi oyunlarını bitirsinler milletin işine el atçaklarına[signature][hline]Powercolor ATI Radeon X800XT 256 MB GDDR3 RAM Ekrankartı PCI X Corsair 4x512 DDR2533 ram+Vantec RAM Heatsink Intel P4 Prescott 3.4ghz 800fsb 1MB L1 CPU LGA 775 Abit AA8 3rd Eye Duramax I925X Mainboard Coolermaster Wavemaster o/c kasası Vantec PCI Slot VGA Cooler Thermalright XP90 CPU Cooler (idle mode 32derece) Logitech X620 6+1 Surround LG 19" T910BU Flatron monitor Razor Diamondback Chameleon 1600DPI Mouse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Fizik motorunu değiştirdiler meqon ile, ilk olarak shade:wrath of angels'ta kullanıldı bu motor. sitesinde ziyadesiyle eğlenceli hedeler var, öneririm. İyi güzel de ben ihtimal veremiyorum çıkacağına DNf'nin, en azından 2-3 yıl derim. Daha sonra ut2k5 motoruna geçerler, fizik motoru bir daha değişir, sonrası allah kerim. umut kalmadı yahu 1000 yıldır bir oyun yapıcaklar alt tarafı bana verseler bitirmiştim be.. peh[signature][hline]beş hececiler H.B.E Lamerlere cevap yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 E3 2006'da olacakmış diye söylentiler var ama duke bu belli olmaz.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 2 sene önce bıraktım beklemeyi..eheh[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Bu kez bir değişiklik yaparak oyunun ne kadar ertelendiğine değinmeyecek ve oyunun resmi forumundaki yapımcı George Broussard'ın çeşitli sorulara verdiği yanıtları sizlere sunacağım: S: Oyunu hangi ekran kartında çalıştırmakta olduğunuzu belirtebilir misiniz? En azından yeni bir ekran kartı olup olmadığını söyleyebilir misiniz? C: 9800 Pro, 6800 GT ve 6800 Ultra ekran kartlarına oyunu çalıştırıyoruz. S: Modellerin en azından 70%'i tamamlandı mı? C: Bu aslında cevaplanması zor bir soru, sonuçta ufak bir sandalyeden koskoca bölümlere kadar her şey model olarak kabul edilebilir. Ancak büyük bir çoğunluğun tamamlandığını söyleyebilirim. Kalanlar da büyük bir hızla tamamlanmaya çalışılıyor. S: Tüm silahlar şu an oynanmaya hazır halde mi? Hepsi tamamiyle programlandı mı? C: Evet. Ses geçişleri, grafikleri ve animasyonlarıyla her şeyleri hazır. Ancak oyun tamamlanana kadar bazı yeni şeyler de eklemek istiyoruz, çok farklı düşüncelerimiz var. S: Aşağı yukarı, oyunda kaç çeşit düşman var? C: 15 ve civarı şu an mevcut, daha da artırmaya devam edeceğiz. S: Birden fazla boss dövüşü ile karşılaşacak mıyız? C: Evet. S: Oyunda Battlelord var mı? C: Duke Nukem 3D'deki bir kötü adamla karşılaşacaksınız Duke Nukem Forever'da. S: Duke Nukem Forever'da etkileşimin büyüklüğü hakkında bir örnek verebilir misiniz? C: Etkileşim çok büyük. Her şeyle oynayabileceksiniz. Bir süre önce PC Gamer dergisinin izlenim yazısında yer alan Duke Nukem Forever grafikleri hayli iddialı görünüyordu, keza fizikler de öyle. O kadar dalga geçtikten sonra sanırım iyi bir şeyler geliyor gibi. İyi bir şey olup olmaması bir yana, en azından geliyor olması sevindirici. kaynak:trgamer[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 artık iyi bişey değil, "bişey" bekliyorum ben. o kadar uzattılar ki, çıksın "bişey" de görelim ne menemmiş. kısacası beklentim sıfıra yakın bu oyun ile ilgili. çıkan şey iki gömlek üstün olursa kar kalacak bana:)[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 bence izin vermemeleri iyi olmuş. eğer bişey yapıyorsa 3d realms (haberim yok eğer yapıyorlarsa yada yapmıyorlarsa) kendilerinin en iyisini yapmalarını tercih ederim.[signature][hline]ey edip adanada pide ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Ya sonuçta mod yapacaktı adamlar Source motoruyla ve gerçek oyunun modun gölgesinde kalması biraz saçma olur. Hiç olmazsa reklam olacaktı DNF için ama işte.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 belki de psikolojim sapıttı beni. heryerde source motoru görmekten bıktım aslında biraz. yeni nesil farklı grafikler istiyo insan canı bazen.[signature][hline]anne motor, baba öküz, kızınız tiki oldu üzgünüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 ya bırak motoru dük istiyoz ya, dn3d motoruyla yapsınlar, wolfenstein motoruyla yapsınlar ama artık cıkarsınlar be[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Geliyorrrçç Hissediyorum..[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedemptioN Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Arkadaşlar fazla ümitlenmeyelim bence. Duke Nukem Forever ilk duyurulduğunda orta 3. sınıftaydım. O zamanlar siyah beyaz ufacık bir Gameshow dergimiz vardı. O fotokopi sayfalar arasında Duke Nukem 'i ilk görüşümü hiç unutmam. Quake 2 motoruyla yapılacağını duyurmuşlar hatta 2 tane de SS koymuşlardı. Dandik bir hummer jip ve 1-2 patlama efekti. Şu an 24 yaşındayım. Aradan geçen zamanı tahmin edebiliyor musunuz? TAM 9 SENE!!! Bu adamlar 9 senedir ha bugün çıktı ha yarın çıktı, yok fizik motoru değişti yok programcılarımız kaçtı diye diye bu zamanı geçirdiler. Oyunun 3. kez iptalinden sonra hala nasıl oluyor da bekliyoruz biz ya? Manyak mıyız neyiz? Bak şimdi yine çarpıntım tuttu... Geliyorlar soldan soldan. Yeter be. öf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Adamlar maliyeti kurtarabilecekler mi onu merak ediyorum. 9 senedir ne yer ne içer bu programcılar? Kim ne kadar para verir bunlara? Sırf bu açıdan bakınca bile korkunç pahalı bi yapım oldu. :)[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: ReD_DoG, 02 Haziran 2005 17:12 tarihinde demiş ki: S: Duke Nukem Forever'da etkileşimin büyüklüğü hakkında bir örnek verebilir misiniz? C: Etkileşim çok büyük. Her şeyle oynayabileceksiniz. tamam alıyorum daha fazla reklam yapmasın[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar