Goarth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Evet arkadaşlar biraz abuk olabilir ama dikkatimi çekti haç veya bilmum şey var ama hilal veya ay yok.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 offfff nebeklıyosun allah askına... sırf lafta degıl bazı seyler hayata yansımasıda bole oluyor ıste... olsa tabıkı bende sewınırdım... hıc unutmam roda cruseder sınavımda hayır ben hac gıymıcem dıye gmlere zamnında cok yazı yazdım ama nafıle...[signature][hline]Allice ezık anlandim Shamy e basladim Eski dostan dusman olurmu diyen Allylere Geberinnn ulennnnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 6 köşeli yıldız olmadığı gibi hilal de olmaz. Gayet normaldir oyunu yapan firma belli ülkesi beli ıdısı belli. Edit : Hilal yerine haçyazmışım ehu :D [signature][hline]WoW EU - Burning Legion Gaiseric *60 Orc Hunter* Guild Hajnal For The Horde! [Bu mesaj Asphodel tarafından 26 Eylül 2005 06:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 :D tebrık edılecek adamsın[signature][hline]Allice ezık anlandim Shamy e basladim Eski dostan dusman olurmu diyen Allylere Geberinnn ulennnnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Yani misal Crusider procluyorsun iki tane kilic cikioyor haç felanda cikabilirdi ama öyle Iman power enchanti isteriz ! Ayrica element kafalikda var yamukda olsa hilal :P[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief [Bu mesaj Regalya tarafından 26 Eylül 2005 06:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kuzzgun Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 crescent staffda war ucu hilalli[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Bütün moonwell'ler hilalli ne druidler cat formunda hilalli, Butun NIGHT ELFLER MUSLIMAN HERYERDE HILAL VAR!!![signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 ilgimizi böyle konulara odaklamak garip :D[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom - Equniox - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 said: BonePART, 26 Eylül 2005 13:07 tarihinde demiş ki: crescent staffda war ucu hilalli eet ben arklara bakın ben musluman ineğim diyorum guluyorlar =).Ama harbi guzel duruyor[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 ya daha oyunda hitler, nazi, osama yazamıyorsun adamlar oyunu politik konuşmalardan, dil, din çatışmalarından korumak için bence böle yapıo. olmasın hilal felan iyi böle yani dua etmek lazım ki mezar taşları haç şeklince değil :)[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi www.soulbounds.com lvl60 human mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Ben dini yönden bakmıyorum sonuçta night elflerin işareti ay fln en azından o koyulurdu... Yada ne biliyim blizzard herkese istediği gibi banner yapma olanığı verse tabii abartılmadan güzel olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 en azından kavuk war ona dua edin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batido Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 haklısın herkes kendi bannerını yapsa gercekten guzel olurdu ama o zaman kimse oyundakiler kullanmaz kendi bannerını yaparda oyuncu sayısını we guild sayısını goz onunde bulundurulursa bole bir durumda blizz hepsini tek tek kontrol icin insan calıstırıcak extra masraf we vakit harcıcaktı buda adamların isine gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mko Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 hilal bizansın simgesidir osmanlı ordan almıştır. hz peygamber zamanında kesinlikle böyle bişi yoktur said: The crescent used to be a symbol of the Byzantine Empire. After the Fall of Constantinople in 1453 it was taken as a symbol by the Ottoman Empire. The crescent is now often used to symbolize the Islamic faith. However, it should be noted that the crescent was not a symbol used for Islam by Muhammad or any other early Muslim rulers, as the Islam is, in fact, against appointing "Holy Symbols". Despite that fact many islamic nations and charities use the symbol on their flags or logos (e.g. Pakistan, The Red Crescent.) In this manner it could be argued that its modern usage is meant to signify identity and, for devout Muslims, brotherhood. http://en.wikipedia.org/wiki/Crescent[signature][hline]I live to serve all belivers.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Dinsel yönünü tartışmıyorum sonuçta bir oyun ama en azından olabilirdi veya olması için ne yapılması böyle yüzlerce email mi atsak blizzarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 ya mko, nerden buldun o yazıyı. age of empires'in history bölümünden mi :). hilalın hikayesi ayrı, onun yanına gelen yıldızın hikayesi ap ayrı, öle ay la yılıdz yan yana gelmişte kanların üstüne yansımış felan :) onnar simgesel ve gerçek değil. neyse şimdi burda hilalın nerden geldiğini mi tartışcaz. ama öle osmanlı bizanstan aldı değil yani, o kadar basit değil. ups bi dakka, kaynak sağlammış mko :) ama ben de bi tarafımdan sıkmıyorum yani :) o ay bizanstan öle taklit değil, yanındaki yıldız da yıldızı simgelemiyor. onların çok ayrı bi dünyası var. islam direkt ay'la gelmedi, sonradan ay simge seçildi ama onun da olayı farklı yani hadi simgemiz ay olsun değil :) [signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi www.soulbounds.com lvl60 human mage [Bu mesaj muzcu tarafından 26 Eylül 2005 21:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Hilal sembolu Orta Asya'daki Turk mezarlarinda da var yanliz. Daha o devirde Bizans yoktu bile. Turk mitolojisinde Ay tanricasinin, Kurt'la ciftlesmesi sonucu ilk insan olusuyordu yanlis hatirlamiyorsam, ama Ay tanricasi eski Turklerde en onemli tanrilardan biriydi. Icinde Ay kelimesi gecen kac tane isim var Turkcede ona bakin bi. Bati kaynaklari kendilerine baglamak istiyor genelde herseyi, her konuda da onlari hakli gormeyin, saygilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: demirbilek2, 27 Eylül 2005 05:06 tarihinde demiş ki: Hilal sembolu Orta Asya'daki Turk mezarlarinda da var yanliz. Daha o devirde Bizans yoktu bile. Turk mitolojisinde Ay tanricasinin, Kurt'la ciftlesmesi sonucu ilk insan olusuyordu yanlis hatirlamiyorsam, ama Ay tanricasi eski Turklerde en onemli tanrilardan biriydi. Icinde Ay kelimesi gecen kac tane isim var Turkcede ona bakin bi. Bati kaynaklari kendilerine baglamak istiyor genelde herseyi, her konuda da onlari hakli gormeyin, saygilar. evet bende böyle biliyorum.[signature][hline]WoW EU - Burning Legion = Gaiseric Orc Hunter = Guild Hajnal For The Horde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 ya işte benim de sölemek istediğim o, eskiden gelme bir şey bu. biz anadoluya geldiğimizde dahi çadırlarımızın tepesinde hilal varmış, araplarla etkileşimde bu hilal islama geçmiş de falan felans ondan sonra önce sütüne sonra yanına yıldız geçmiş, yıldız 5 uçlu olmuş insanı simgelemiş felan.[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi www.soulbounds.com lvl60 human mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleath Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 said: Goarth, 26 Eylül 2005 05:12 tarihinde demiş ki: Evet arkadaşlar biraz abuk olabilir ama dikkatimi çekti haç veya bilmum şey var ama hilal veya ay yok. , soruya bak... stormwind deki binalar niye kilise gibi, camisi eksik buranin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CANKHAN Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 said: Sleath, 28 Eylül 2005 09:29 tarihinde demiş ki: said: Goarth, 26 Eylül 2005 05:12 tarihinde demiş ki: Evet arkadaşlar biraz abuk olabilir ama dikkatimi çekti haç veya bilmum şey var ama hilal veya ay yok. , soruya bak... stormwind deki binalar niye kilise gibi, camisi eksik buranin nesi var sorunun? bize verilmiş yazılı warcraft tarihinde hristiyanlık ile ilgili bir konumu var,dinle ilgili bir konumu varki ortalıkta haç görüyoruz??Arkadaş merak etmiş,aklına gelmiş sormuş işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Cunku hac objesi ve dahada onemlisi hac seklidne yapılar avrupanın ortacagdaki klasik yapyı tarzını temsil ediyo. Hatta cogu kiliseye tepeden bakılırsa hac seklinde olduguda gorulebilir. Oyundaki humanların temsil ettigi ortacag insanındaki dizayni bole dusunmus oyun designerları. Nasıl bir turk insanı gece sehir silueti diyince aklına 2 camı arada cıragan sarayı modeli bogaz manzarası geliyosa adamlarında aklına bilmemne bazilikası bilmemne kilisesi geliyo. Yane alıskanlık sadece. Ellerinden geldiginde temizlemisler genede oynu. WC2 de feklan direk church wardi.[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 ingilizcesine guvenen ve vakti olan biri wiki`deki yaziyi duzeltebilir mi? asya`dan beri yanimizda tasidigimiz sembolu adamlar bizanstan almistir diye kesip atmislar.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shalis Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 gereksiz ve saçma bir konu ....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar