Lexius Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 ben 1.abd 2.çin 3.türkiye die duydum daa yeni[signature][hline]Viva La SémiH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 said: Viktor, 29 Eylül 2005 18:56 tarihinde demiş ki: hava kuvvetlerınde ıse amerıkadan sonra gelmektedır Amerikadan sonraki en büyük f-16 filosuna sahip ülke Türkiye ama olay sadece f-16larla bitse keşke.. Bu biraz fazla iyimser bir bakış açısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 pılotların egıımıne bakar az bıraz ızleyın HKK nın belgeselelrını turk pılotları cok ıyı yetıstırılıyor ayrıca natoda amerıkadan sonra gece operasyonu yapabılen tek ulkeyız[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Daha ayrıntılı bilgi verelim şimdi.. Askeri Olarak her türlü istatistiğe ulaşabilirsiniz.. asker sayısı, asker başına harcanan para vs.. Ancak unutmayın; 21.yy de asker sayısından çok askeri teknoloji ve dışa bağlı olmayan üretim bandı önemlidir. Orada bazı ilginç istatistikler de göreceksiniz. Askeri gücü en fazla artan üle Ruanda, gönülü askerlik içerisinde en üstte afganistan vs gib...[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nba Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 kuzey kore ordusunun 1.000.000 kişiden oluştuğnu duydum adamlarda asker olmayanlar açlık sınırının altında yaşıyor asker olanlar ise diğerlerine göre daha iyi yaşıyor devlet zaten harcamalarının çoğunu askeriye için harcıyor[signature][hline]kurduğmuz hayallere rağmen değişmeyen dünyanın şerefine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Focusta bunun hakkında bi dosya hazırlanmıştı ve 1. Amerika 2. Rusya 3. Israil 4. Hindistan 5. Britanya 6. Türkiye yazıyodu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Kara ordusu olarak belki doğru olabilir...Çin ve Hindistan fln bizden çok daha fazla nüfusa sahipler.Ama önemli olan teknolojikliktir.Yinede Çin bizden iidir gibime gelio.Ama şuda var,Türkiye yıllarca savaşmış ve savaş ne demek çok iyi bilen bir ülke.Bu yüzden stratejisi fln daha ii olur bence...[signature][hline]Mix, 11 Eylül 2005 tarihinde Horrible'a demiş ki: -Sen kaç kilosun? *hede höde (söleyemem şimdi :p) -Aaa bende hede höde +2,e sen nie benden şişman gözüküosun?!? *?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 said: Yeto, 29 Eylül 2005 18:52 tarihinde demiş ki: said: Mike, 29 Eylül 2005 18:44 tarihinde demiş ki: Milligüvenlikcimiz diye kendin söylüyorsun saçma konuşmuşsun , sen turkiye vatandaşısın , peki turkiyenin dunyadaki refah duzeyı en yuksek ulkesi oldugunu mu dusunuyorsun? yada en ıyı ekonomısı olan. Ben adamın sallamadıgı dusundugum ıcın yazdım. Ki takıp edıyorsan hava kuvvetlerının 15 yıldır ordular arası duzenlenen musabakalarda bırıncılıgı kaptırmadıgını bılırsın. Gene Türkiye vatandaşısın diye kendin söledin. Ben Türkiye vatandaşıyım ama realistim arkadaş. Senin milligüvenlikcin tabiiki Türkiyeyi övücek, Irandada irani övüyolar merak etme. Ben şu güçlüdür, değildir diyecek kadar bir bilgiye sahip değilim sadece fikrim bu[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 said: nileppezdel, 29 Eylül 2005 18:38 tarihinde demiş ki: Einstein'ın bir lafı var. 3. dünya savaşında hangi silahlar kullanılır bilmem ama 4.sünde kılıç ve kalkan kullanılacağı kesin demiş. 4. dünya savaşında Türkler olursa kesin kazanırlar. abi ne kılıcı kalkanı taş sopa demişti ustad :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Yani işte, kılıç kalkan Türk geleneklerine daha uygun diye öyle söyledim, ki metal kaynakları da mı kaybolur?[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 abi bence taştan uygun silah yok bise :) köylü taşlamayı sever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 said: -Cleglaw-, 29 Eylül 2005 20:26 tarihinde demiş ki: abi bence taştan uygun silah yok bise :) köylü taşlamayı sever :D o da güzel lol[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 einstein lafı kılıç kalkan deil, taş ve sopalar.[signature][hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 benim babam senin babanı döveer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 said: Dextra, 29 Eylül 2005 20:31 tarihinde demiş ki: einstein lafı kılıç kalkan deil, taş ve sopalar. Biliyorum ve açıklamasını da yukarıda yaptım.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 evet öyle tr olarak 3. olarak gidiyoruz. futboldada orduda da dahya neler olacak bizim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 teke tekte turkiye alirda. oyle serefsizce roketle ucakla tufenkle gelirlerse bilemem...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Vatanseverlikmiş, imanmış bunlar kılıçla kalkanla tekmeyle tokatla yapılan savaşlar için geçerli.Yani kafaya misket bombaları inerken adam gaza gelmiş gelmemiş ne farkeder:P Kara kuvvetleri olarak evet mükemmel bir konumdayız, komandolarımız hele dünyanın en iyilerinden(belkide en iyisidir) Ancak havada o kadar iyi olduğumuza inanmıyorum.Yani teknolojik olarak fena değilizde çoğunu dışardan alıyoruz. Adamlar bi ambargo koysalar hayatımız kaydı Rusya sırf domatezleri almıyınca bile ülke krizin eşiğine geldi bide öyle bi savaş olursa biz elimiz kolumuz bağlı kalıcaz.Zaten o kadar borcumuz var, kısacası ekonomik olarak yetersiz bir ülkeyiz(şu an için öyle) Ancak tabii ki ordumuz caydırıcı bir güç... Bu da olumlu bir faktör tabii ki. Yani en azından önce direkt olarak BOOOR diye saldırmak yerine orta asya petrollerine yöneldiler. Yani zamanımız birazcık uzadı...[signature][hline]İmza Güncelleniyor. Lütfen Bekleyiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 said: aquila, 29 Eylül 2005 20:59 tarihinde demiş ki: teke tekte turkiye alirda. oyle serefsizce roketle ucakla tufenkle gelirlerse bilemem... AUZHAUZHAUZH teke tek =)))[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 herkes askerı uzman oldu lol be TSK 20 yıl once teknolojı satın aldıgı hollandaya bugun stınger satıyor TSK askerlerının yenı ekıpmanalrı gecen gun duyuruldu ABD askerındekı gıbı her turlu teknolojı kullanılmıs ekıpmanalrda terletmeyen yelekler antı mıkrobık ceketler vs vs bıde ustune aselsan leopardların teknolojısını gelsıtırme cabaları sırasında edındıgı bılgılerle yuzde yuz turk yapımı tankların yolda oldugunu acıkladı cok zayıf bı ulkeyız canım teknolojımız yok ahaha sız uyuyor olabılırsınız hukumet uyuyor olabılır ama ınanın TSK uyumuyor[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 amerika neden bizden yardım istedi madem bizden iyiler? onlarda ordu değil silah var ..[signature][hline]paticiksel kızsal BASKET MAÇI..hadi kızlar gösterin kendinizi..müracaat : basketbol .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 askeri sevkiyatını kolaya almak ve harcamaları kısmak için bizden yardım istedi.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 benim bildiğim 8. en büyük askeri gücüz. ve askeri güç olmak sadece kara sadece hava olarak ele alınmaz. 5 gücün koordineli ve kararlı çalışması olarak ele alınır(kk, hv.k, dnz.k, özel timler, jan. k)[signature][hline]Rabbim isterse, sular büklüm büklüm burulur, Sırtına Sakaryanın, Türk tarihi vurulur Sakarya; sâf çocuğu, mâsum Anadolu'nun, Divanesi ikimiz kaldık Allah yolunun! Yol onun, varlık onun, gerisi hep angarya; Yüzüstü çok süründün, ayağa kalk, Sakarya!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 said: aquila, 29 Eylül 2005 20:59 tarihinde demiş ki: teke tekte turkiye alirda. oyle serefsizce roketle ucakla tufenkle gelirlerse bilemem... Teke tek dimi dusta gelsinler 46 yok ama :D[signature][hline]Bence Natalie insan değil.. Bakma öyle simulation Two olabilir belki.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 3. siradayiz ve amerikadan sonra en fazla f -16 ya sahip ülkeyiz 180 tane f-16 miz var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar