Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Metal Fırtına 2 KAYIP NAAŞ (.pdf) (e-Book)

Muhallebi

Öne çıkan mesajlar

amacım sen yenisin sen kakasın sen öcüsün demek degildi ama ole yansıdı ben demek istedigimin farkındayım yeter bana biraz daha detaylı incelersen anlarsın.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fastreload, 29 Eylül 2005 23:55 tarihinde demiş ki:
bu olay illegaldir.
Yazarın izni olmadan hiçbir ortamda, kaynak gösterilerek veya gösterilmeksizin, herhangi bir kısmını yayınlamak suçtur.

+ o zaman bu konu hala nasıl silinmeden internet bölümünde durabiliyor?! mp3, ebook, crack gibi konuları konuşmak artık serbest mi?

@Davion, kişisel olarak algılama; kurallar esnetiliyor, ya da tamamen değişti, biz kaçırdık.
[signature][hline]Nasıl? Neden?... Nerede?
Okuduğumuzu anladık mı? Cevap verelim '91

[Bu mesaj odchu tarafından 30 Eylül 2005 11:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ürünün formatı ne olursa olsun %10 undan fazlasının yayıncı/hak sahibinin izni olmaksızın yayınlayamazsın ...
pdf te kitap yayımıda suçtur eğer bu kitabı sen yazmadıysan ...
bu tarz paylaşımların yapıldığı yerler var isteyen oralardan alır , lütfen burada bu tarz şeyler yapmayalım ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ...
Türküm Doğruyum Calışkanım ...

Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ...
Sosyal ağlarda paylaş

Forum iyice warez forumlarına döndü..
Müdahale edende yok bu topiclere..

Sağol arkadaşım iyi güzel paylaşmışsında, burada bu tip şeyler yasak(tı)..

görünüşe bakılırsa kalkmış yasak..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır.

[Bu mesaj MartinLGore tarafından 30 Eylül 2005 23:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bu ktaplari boyle yayinlamak illegal veya 4.5 milyon vermekten cekinipte kitaplari internetten indirenleri kiniyorum diyen arkadaslara bi cift sozum var.. Aldiginiz tum oyunlar orjinalmi? Dinlediginiz tum muziklerin CD lerini paraylami aliyorsunuz, orjinal bandrollu? Cektiginiz film vs. legalmiki? Bunlari once duzene sokun sonra gelip martava anlatin burda arkadaslar, gerek yok, hepimiz neyin ne oldugunu biliyoruz. Ki burda arkadasimizin yaptigi aralarinda en yararlisi, bilgi paylasiyo en azindan..[signature][hline]Proud employee of;
Swissotel Sydney
Hilton Sydney

Now Barista..
Sosyal ağlarda paylaş

cintonik forum kültüründen bahsediyor olman bana çok ironik geldi, başka bir şey söyleyemiyorum ;)

ilk mesajı kaldırdım, forumda bir nevir korsana giren böyle bir şeyi yayınlayamayız üzgünüm, bunun bir telifi bir bedeli var, buraya konan böyle bir adresin buranın kapanmasına da yol açabileceğinin farkında olun lütfen

iyi niyetle yapılmış olabileceğinin farkındayım, konuyu açan arkadaş kusura bakmasın

not: bütün kitaplarım, cd'lerim, oyunlarım orjinal bu arada[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MartinLGore, 30 Eylül 2005 23:04 tarihinde demiş ki:
...
görünüşe bakılırsa kalkmış yasak..

hayır kalkmadı, şikayet etmeniz gerekiyor, forumlarla sürekli ilgilenilemiyor bazen, 2 gün bir konuya müdahale edilmeyince de böyle yanlış anlamalar olabiliyor, şikayet edin, bölümle fazla ilgilenmeyen yöneticilerin (benim mesela) haberim ancak bu şekilde oluyor çünkü[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Afterdeep, 01 Ekim 2005 06:43 tarihinde demiş ki:
Bu ktaplari boyle yayinlamak illegal veya 4.5 milyon vermekten cekinipte kitaplari internetten indirenleri kiniyorum diyen arkadaslara bi cift sozum var.. Aldiginiz tum oyunlar orjinalmi? Dinlediginiz tum muziklerin CD lerini paraylami aliyorsunuz, orjinal bandrollu? Cektiginiz film vs. legalmiki? Bunlari once duzene sokun sonra gelip martava anlatin burda arkadaslar, gerek yok, hepimiz neyin ne oldugunu biliyoruz. Ki burda arkadasimizin yaptigi aralarinda en yararlisi, bilgi paylasiyo en azindan..

yasak diyoruz burda. Niye peki? işin ucunun Patiye dokunabileceği için. Etikten, hırsızlıktan bahsetmiyorum bile. Umarım anlıyosundur, yoksa benim senin nette yaptıklarımıza kanunlar yaptırım uygulamıyor şu an. Ahlak anlayışınıza kalmış yapacaklarınız.[signature][hline]Nasıl? Neden?... Nerede?
Okuduğumuzu anladık mı? Cevap verelim '91

[Bu mesaj odchu tarafından 01 Ekim 2005 17:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...