Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kel lerin yalanları

PZero

Öne çıkan mesajlar

1-) Bana yakisiyor.
2-) Erkeklik hormonu testeron fazla salgilaninca saclar dokulurmus. Yani fazla erkekler kel olurmus. Ne kadar kellik o kadar erkeklik.
3-) Tarihe bir bakin, butun buyuk adamlar keldir.
4-) Butun sac kozmetikleri para tuzagi
5-) istesem sac ektiririm ama insanin dogal hali daha guzeL.
6-) Zeki ve Marjinal kadinlar kelleri seksi buluyor.
7-) Kelligimle dalga gecilmesine kizmiyorum cunku o benim kusurum degil, karizmamin bir parcasi.
8- ) Benim sac kurutma derdim yok neyseki. sukrediyorum halime.
9-) Benim babamin kirpi gibi saclari vardi
10-)cekicilik beyinden gelir, uzerindeki killardan degil.
11-)Sen kafani kazitsan sana yakismaz. Kafa derin benimki kadar duzgun ve benimki gibi yuz fizyonomisine uygun olmali.
12-)Tarihte Japon dogusculeri kafalarini kazitip daha erkek gorunurlermis.
13-)Antropolojide zekaya delalet eden kivrimli beyine sahip kafataslari deri yuzeyi, genelde fazla saca musait olmamaktadir.
14-)Bir adamin kafasinda ya kil yada akil olur...
15-)Maden olan yerde ot bitmez
16-)Kılda keramet olsa gö..de çıkmazdı..
17-)Zamandan kazanıyorum be abi.. (sacla başla ugrasma zamanı)
18 )Daha spor gözüküyorum. (üstü açık spor genc modeli)
19-)Dökülen her tel hayatın ayrı bir tecrübesiydi. 20-)Nadasa bıraktım bikaç yıl sonra daha kuvvetli gelsin diye
ALINTIDIR

aramızda kel olan varmı varsa çıksın ortaya[signature][hline]**S!y@H**BéY@Z**P@T!**
www.edepom.com

[Bu mesaj thug_life tarafından 30 Eylül 2005 18:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

dynamick!!
nerdesin LOL
oku ogren bak bunlari yemiolar =P[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki:
ya 1 kişiye salak denir
2 kişiye salak denirde
30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya?

[Bu mesaj Anelor tarafından 30 Eylül 2005 19:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Valla kel değilim ama testesteron fazlası yüzünden saç dökülmesi doğru bir şey. Yalan değil. Vücutta üretilen fazla testesteronun yıkımı sırasında çıkan bir madde saç köklerine yapışarak besin alımını engelliyo bundan dolayı zayıflayan teller de dökülüyor.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

insanlar niye başkalarının kafa derisinde çıkan kılların azlığıyla ilgilenir bilmem.

ilgilisine not : hayır kel değilim.[signature][hline]"Ben ve İstanbul birbirimize benziyoruz. Anlamak için görünüşten daha derine bakmak gerekir."
Nicolas Anelka - Paris Match Dergisi
Sosyal ağlarda paylaş

gerçi lisede Kel Turcan abimizin ve hocamızın kelliği dillere destandır. ben de onunla tanışma şerefine nail olmuş birisiyim.[signature][hline]"Ben ve İstanbul birbirimize benziyoruz. Anlamak için görünüşten daha derine bakmak gerekir."
Nicolas Anelka - Paris Match Dergisi
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
dyna bana dediklerinin hepsi yalanmış :p[signature][hline]Wow:Satanix 60 NE Rogue of BL , Satanix UD Rogue of The Maelstrom
Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL
Trex lvl 50 Bm
Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation
Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl.
Osi:Virus The Baltazar of Atl
Horizon:Satanix The Dragon..
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
1-) Bana yakisiyor. [/b]

1-) bilemicem sana yakışıyor diyorlar

2-) Erkeklik hormonu testeron fazla salgilaninca saclar dokulurmus. Yani fazla erkekler kel olurmus. Ne kadar kellik o kadar erkeklik.

2-) İlk etken dayılar. Irsi olarak dayı tarafın yani annenin abisi erkek kardeşi falan kel ise büyük ihtimal sende kel kalıcaksın. Diğer pekçok faktörde var tabi. Ama testosteron olucak o testeron deil.. fazla salgılanmasıda etki ediyor..

3-) Tarihe bir bakin, butun buyuk adamlar keldir.

3-) Mizahi açıdan bakarsak evet büyüyünce büyük adam olup kel kalma ihtimalin artar saçlar yıllara dayanmayabilir :) onun dışında kafayı çok yoran bilim adamları, vb kişiler genelde keldir.

4-) Butun sac kozmetikleri para tuzagi

4-) evet dogru, saç dökülmesini önleyici şampuandı kür dü vs yalan işler bunlar.

5-) istesem sac ektiririm ama insanin dogal hali daha guzeL.

5-) bir yaştan sonra saç ektirmek abes gelebilir zaten. Mesela ben 25 e gelince düşünüyorum tabi şuanki fikrim bu ozaman ne yaparım durum gösterir :)

6-) Zeki ve Marjinal kadinlar kelleri seksi buluyor.

6-) Böyle birşey yok zaten kişisel tercihtir bu, tam terside olabilir ki insanların düşünceleri istekleri arzuları tamamen farklıdır. genelleme yapılamaz. Kaldı ki bu laf; keller değil de böyle teselli edicem diye yanıp tutuşup espri yaptım komik al gül sende dedikten sonra gönlünü alayım diye uyduran ,saçı olan ama zekası kıt olan kişilerin hurafeleridir

7-) Kelligimle dalga gecilmesine kizmiyorum cunku o benim kusurum degil, karizmamin bir parcasi.

7-) Kızıyorum, dalga geçenler hakkındada olumlu düşünmem, ama tutupta ay çok kızdım azını burnunu kırarım diye neden uğraşıcam veya fazlası ile belli edicem ki? yani cevap vermeye gerek yok.. Şaka mahiyeti ile ufak tefek şeyler ara sıra olur ama dalga geçmekle takılmak arasındaki farkı rahatlıkla anlıyorum yani :)

8- ) Benim sac kurutma derdim yok neyseki. sukrediyorum halime.

8-) neden yalan ki? mis gibide dogru duştan çıkıyorum bi siliyorum kafayı tamamdır.

9-) Benim babamin kirpi gibi saclari vardi

9-) benim vardı be hehe orta okul ve lisede lakabım kirpi idi.

10-)cekicilik beyinden gelir, uzerindeki killardan degil.

10-) değişir. çok karizma kellerde var, saç sakal şekil süper oldugu halde kızların kafası az çalışanlarının yüzüne bakmayacagı tüylülerde var yani :)

11-)Sen kafani kazitsan sana yakismaz. Kafa derin benimki kadar duzgun ve benimki gibi yuz fizyonomisine uygun olmali.

11-) gayet dogru birşey hatta şu laflar arasında en dogrusu. kafası çıkıntılı olan veya elmacık kemikleri cok belirgin olana yada burnu fazla kemikli olana gitmez mesela.

12-)Tarihte Japon dogusculeri kafalarini kazitip daha erkek gorunurlermis.

12-) fikrim yok

15-)Maden olan yerde ot bitmez

15-) espri mahiyeti ile söylenen birşey yani anlayamayanlar dangalak bunu söyleyen kellerde yalancı ozaman öyle diyelim :)

16-)Kılda keramet olsa gö..de çıkmazdı..

16-)ben 500 metreye işerim desem buna bile yalan diceksiniz lol çokmu mantıklı laf ? :P

17-)Zamandan kazanıyorum be abi.. (sacla başla ugrasma zamanı)

17-) Berbere gitmek, duş alırken şampuandı kepekti uğraşmak, sabah kalkınca saçları düzene sokmak gibi pekçok işe harcanan zamanı kagıt kalem alıp bir toplayın haftada ayda yılda kaç saat kaç gün yapıyor. Sonra bunun yalan mı dogru mu oldugunu bir irdeleyin hehe kim yazdı ise kafası az çalışıyomuş nesi yalansa? :)

DeepNot: eh çıkmıştır artık ortaya gerçi hayranlarımız ismimizi zikretmişler Tarkaaan demenin başka versiyonu Dynaaaa[signature][hline]G3NK
zitem illede zitem

[Bu mesaj DynamicK tarafından 30 Eylül 2005 21:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

mazeret beyan etmioki o. yani ben forumlarda hiç görmedim.[signature][hline]Yerde Cenx
World Of Warcraft Cenx

Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age)
Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR)
Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR)
Kith-Karus Human Monk (FR)
Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online)
Sosyal ağlarda paylaş

valla bugün okuldan dönerken ilginç bir manzarayla karşılaştım.

iki katlı bir belediye otobüsü şöförü, tümüyle kel, güneş gözlüğü, hafif sırıtan bir yüz. ilginç geldi baya :) süper tatlı gözüküyodu ama herif ehe[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DynamicK, 30 Eylül 2005 20:53 tarihinde demiş ki:
2-) İlk etken dayılar. Irsi olarak dayı tarafın yani annenin abisi erkek kardeşi falan kel ise büyük ihtimal sende kel kalıcaksın. Diğer pekçok faktörde var tabi. Ama testeseron olucak o testeron deil.. fazla salgılanmasıda etki ediyor..

Testosteron değil miydi Dynacım =)[signature][hline]Asabiyim
CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki:
Oh be sonunda ağzıma birşey girdi
Sosyal ağlarda paylaş

walla allah icin ne diyim bence yakismis dyna
zaten bana grafik karti driveri bulmustun o gundur bu gundur sempatim war sana ^^[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki:
ya 1 kişiye salak denir
2 kişiye salak denirde
30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya?

[Bu mesaj Anelor tarafından 30 Eylül 2005 21:13 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Anelor tarafından 30 Eylül 2005 21:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

kellik çeşitleri
dökülme nedenleri
kaynak 1
hormonla ilişkisi hakkında kaynak[signature][hline]Yerde Cenx
World Of Warcraft Cenx

Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age)
Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR)
Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR)
Kith-Karus Human Monk (FR)
Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...