Finrod Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Almanya'nın Berlin kentinde yaşayan 2 çocuk annesi Gabriele P.'nin (41) bir göğsü, kanser nedeniyle 2000 yılında alındı. "Kanser illetinden kurtuldum" diye sevinen talihsiz kadının, 1 yıl sonra diğer göğsünde tümör çıktı. İkinci göğsü de alınan Gabriele, bu olaydan sonra depresyona girdi. "Tam anlamıyla dibe vurmuştum. Aynalara bakamıyordum" diyen genç kadın, tesadüf eseri öğrendiği bir haberle mutluluktan havalara uçtu. 'ESKİSİ GİBİ SEKSİ VE GÜZELİM' Berlin'deki bir hastanede, plastik cerrah Dr. Johannes Bruck, hastalarına popolarından aldığı deri ve dokularla yaptığı göğüslerle adını duyurmuştu. Hiç vakit kaybetmeden soluğu bu hastanede alan Gabriele, tam 7 saat süren bir operasyonla kendi poposundan göğüslerine kavuştu. Silikon ve başka vücutlardan alınacak deriyle göğüs sahibi olmak istemediğini söyleyen Gabriele, "Tekrar eski halime döndüğüm için çok mutluyum. Kendimi eskiden olduğu gibi yine seksi ve güzel hissediyorum" diyor. Berlin'de bu yöntemi kullanan tek doktor olan Bruck, şimdiye kadar aynı şekilde 200 operasyon yaparak hastalarını iyileştirdiğini söylüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 ee popo kalmamaıştır ozaman[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Valla orasını bende merak ettım cok :) Acaba ne gıbı bır teknık ıle yaptılar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 deri ve doku alıyo diyo komple alıyo demiyo =)[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Tmm da göğüs meydana getırmek ıcın göğüs kadar et alması gerekmıyormu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 valla adama helal olsun popoan göğüs yapıo helal be[signature][hline]...We Be Burnin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 kadın hem 41 yaşında o_O hemde bu kadın için genç demişler hmm ilginç :/ :/[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Valla adam olayı asmıs ne dıyım..tebrıkler yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 çok iğrenç bence yaa.O kadının sevgililerine acıdım ben ..[signature][hline]paticiksel kızsal BASKET MAÇI..hadi kızlar gösterin kendinizi..müracaat : basketbol .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Walla enteresan bişi bizim popodan göğüs olursa zaten baya bi kılllı olur :D[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom - Equniox - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 abı popodan pıpıde yapar bunlar yakında.[signature][hline]Absolut, 09 Eylül 2005 01:55 tarihinde demiş ki: TV Show yapmaksa futbol, FB bu alemin dansözüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 tıp gelişiyor kardeşim mesleğimi bulmusum!!!!! :-)[signature][hline]mutluluk bile acı werıyor çunku sonu war biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: ozii_x, 30 Eylül 2005 12:05 tarihinde demiş ki: Walla enteresan bişi bizim popodan göğüs olursa zaten baya bi kılllı olur :D ahahahahah haklısın ıgrenc bı sey olur harbıden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 dötten bacağı anladıktan,dötten memiş nerden geldi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Sevgilisi varsa acıdım valla ona[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Böğk iğrenç yaa:D Silikon ne güne duruo ki taktırsaymış işte...[signature][hline]İmza Güncelleniyor. Lütfen Bekleyiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 olmayan şeye silikon takılırmı arkadaşım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 gercekten etkili[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: Zep, 30 Eylül 2005 11:44 tarihinde demiş ki: ee popo kalmamaıştır ozaman ahah güldüm..ama merak etme başka bi yerden de popo yaparlar..popo nedir ya :P[signature][hline]"Ben ve İstanbul birbirimize benziyoruz. Anlamak için görünüşten daha derine bakmak gerekir." Nicolas Anelka - Paris Match Dergisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 ayrıca popo derisi vücudun en az güneş alan yerlerinden biri olduğu için geç yaşlanan, görece daha taze bir deridir...bilginize..[signature][hline]"Ben ve İstanbul birbirimize benziyoruz. Anlamak için görünüşten daha derine bakmak gerekir." Nicolas Anelka - Paris Match Dergisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: beybin, 30 Eylül 2005 12:03 tarihinde demiş ki: çok iğrenç bence yaa.O kadının sevgililerine acıdım ben .. umarim birgün basina gelmez o zaman.[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: beybin, 30 Eylül 2005 12:03 tarihinde demiş ki: çok iğrenç bence yaa.O kadının sevgililerine acıdım ben .. "Sevgililerine"? Kaç tane varmış ki.. 3-4-5??[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Kardeşim Kadının arkasından göğüs büyüklüğünde yer almıyoar ki. Biraz hücre alarak çoğaltıyolar suni ortamda sonra bir şekilde yapıştırıyolar. Artık Japonla mıdır, neyledir bilemeyeceğim.[signature][hline]Acıların Patisiyim... Kara Paticikler Grubu Kurucu ve Üyesiyim. (Üye Sayımız=1) [Bu mesaj LordOfBlood tarafından 30 Eylül 2005 16:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: LordOfBlood, 30 Eylül 2005 16:27 tarihinde demiş ki: Kardeşim Kadının arkasından göğüs büyüklüğünde yer almıyoar ki. Biraz hücre alarak çoğaltıyolar suni ortamda sonra bir şekilde yapıştırıyolar. Artık Japonla mıdır, neyledir bilemeyeceğim. Japon lol :D Abi o göğüsler ellenmez edilmez ya. Seksi gözüktüğüyle kalır yani... Bence direk silikon yaptırsaymış.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Yok be abicim hiç görmedim ama gerçekler. Şöyle düşün aynı hücreleri kullanıyorlar. Silikona göre on kat daha iyi yani. Anlamazsın bile sonradan oluşturulduğunu.[signature][hline]Acıların Patisiyim... Kara Paticikler Grubu Kurucu ve Üyesiyim. (Üye Sayımız=1) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar