Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sanatsal Fotoğraf Denemeleri / Ferrero

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Çalışmanın Adı: İyiliğin ışığı...
Hakkında: Beyaz iyiliği, Siyahsa kötülüğü temsil ederken bu çalışmamda karanlığa sızan beyaz güneş ışığını çekmeye çalışmıştım. Her karanlığı aydınlatacak bir güneş bulunur elbet. Uygun kadrajı ayarlamaya çalıştım ama daha farklıda olabilirdi sanki.
Resim:

[signature][hline]In solitude I wander...
Art Photos [part1]
Art Photos [part2]
Mesaj tarihi:
Çalışmanın Adı: Kısır döngü
Hakkında: Kısır döngü hayat değil midir? Doğmak ve ölmek ve hatta çürümek. Açmak ve solmak ve hatta kurumak. Bu çalışmamda bir tarafta zamanının en beğenilen, en değer verilen çiçeklerinden biriyken hayata hiç açmamış bir çiçek gibi veda eden bir çiçek, diğer tarafta ise zamanının en beğenilen çiçeği olmak üzere açmaya çalışan bir çiçek görüyorsunuz. İstesekte istemesekte bu döngü bu şekilde sürecek.
Resim:

Art Photos [part1]
Art Photos [part2]

[Bu mesaj Ferrero tarafından 09 Eylül 2005 03:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Çalışmanın Adı: Yalnızlık...
Hakkında: Bu fotoğraf boş ve karanlık odada bulunan tek sandalyenin üzerinde çekildi. Çalışmamda anlatmak istediğim çekildiği sırada içinde bulunduğum yalnızlık konsepti. Yalnız başıma oturduğum boş ve karanlık odadan aydınlığa uzanan tek pencerem varken başka nereye bakabilirim ki? (Bu fotoğraf üzerinde hiçbir oynama yapılmamıştır)
Resim:

Art Photos [part1]
Art Photos [part2]

[Bu mesaj Ferrero tarafından 09 Eylül 2005 03:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ferrero biryerde yanılıyosun,photoshopta efekt verince sanatsal fotoğraf çekmiş olmuyorsun :) O efektleri,ışıkları makineyle yakalaman lazım[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"
Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid)
Burning Legion

Mesaj tarihi:
Bu kadar anlatmışsın bunu anlatmaya çalıştım şunu anlatmaya çalıştım diye ama çektiğin fotoğrafa hikaye biçince anlamlı olmuyor, elindeki hikayeye fotoğraf biçersen anca takdir edilecek birşey olur bence.
Mesaj tarihi:
fotoğraflar çok canlı süper ve çekici geliyor ama evet daha önce söylenenler gibi üstünde oynama olmadan o canlılığı yakalaman gerekir.. ışığın o pozisyona gelmesini beklemek filan.. sabır işi biraz da bu fotoğrafçılık[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death
Mesaj tarihi:
son iki resmin özellikle makro olanın pek iyi omadığını söyleyebilirm. diğeride pek iyi değil açıkçası..[signature][hline]
sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra.
Mesaj tarihi:
sofra adlı çalışmada, bence sofrayı tam olarak ön plana çıkartamamışsın. kenarda kalmış biraz.[signature][hline]:."You could be my unintended"
Çöl çiçeği
Mesaj tarihi:
ee yorum :(
yıkıcı yapıcı farketmez. Son parça biraz çok oldu, bişeyler yazın bari gaza gelip biraz daha çekiyim. Ben kendimde gelişme sezdim ama sizinde takdirinize tabiki.
Yani her eleştiriyi dikkate alarak yeni birşeyler yapıyorum, efekt haricinde tabi.
Efekti zevk için yapıyorum. Amacım Ara Güler gibi falan olmak değil. Görsel güzellikler yapmak, albüm kapağı gibi falan dijital efektler vererek birşeyler yapmak. Ben buna sanatsal - teknik fotoğraf diyordum ama siz grafik dediniz. Topicin adınıda Grafik denemeleri olarak değiştirebilirsiniz =) Teşekkürler.[signature][hline]In solitude I wander...
Art Photos [=0=]
Art Photos [latest]
  • Yeni Oluştur...