Gilean Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 1-2-3 orjinal daha iyi;)[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Çalışmanın Adı: BulutlarHakkında: Yaz yağmuru yağarken camı açıp bulutlara zoom yapıp çektiğim bir resim.Resim: [signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Çalışmanın Adı: Islak şeffaflıkHakkında: Yaz yağmuru yağarken cama zoom yapıp çektiğim bir resim. Çok duygu yüklü gibi geldi bana, çok romantik gibi geldi...Resim: [signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Çalışmanın Adı: Boş odadaki sessiz portreHakkında: Sanat içerisinde sanat çalışması yapmaya çalıştım. Odaya girip sandalyenin üzerine çıkıp ancak bu kadar güzel bir fotoğraf yakalayabildim.Resim: [signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Çalışmanın Adı: Yaz yağmurlarıHakkında: Yaz yağmuru yağarken bir çam ağacına yaptığım zoom sonucu ortaya çıkan sanatımsı.Resim: [signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Çalışmanın Adı: Limanda Sefa 2Hakkında: Limanda çay içerken çektiğim 2. resim. Birden esip çektiğim resimlerdendir kendisi.Resim: [signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Çalışmanın Adı: Marinanın sessizliğiHakkında: Tekirdağ Marinası'nın yapımı sürerken orada duran ucuz,küçük yatları çekmek geldi içimden deniz fenerinden dönerken...Resim: [signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Çalışmanın Adı: Sel sankiHakkında: Yaz yağmuru dedik bağrımıza bastık, sel gibi oldu gidiyor. F tipi ceza evine giden caddeden bir görüntü aldım...Resim: [signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Çalışmanın Adı: Islanan sokaklarda yürürdüm benHakkında: Yaz yağmuru etkisinden birşey kaybetmedi. Bende performansımdan birşey kaybetmedim. Yapıştım cama fotoğraf çekimlerine devam ediyorum...Resim: [signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 resimlerin fena degil ama resim adlarin feci:)[signature][hline]Database imizi sevelim koruyalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 salladım şimdi abi bu saatte daha iyi ne yazılabilir :)[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Merhaba, bir kuş gibi, merhaba. Huzursuzluk, köksal.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: dominic, 23 Haziran 2005 17:04 tarihinde demiş ki: dalga gecmiyorum. sanirim. asfdsad[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 fotoraflara bu saatte, isim sıkmak: A değişkenine benzer değişken de sekse benzer a'nın benzediği seks de kuru badanaya benzer, sürtünme çoktur, başarı azdır.[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Marinanın sessizliği göze hoş geliyor..[signature][hline]Ben bir mülteciyim burada aslında sınır yok, kazanmak kaybetmek yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: Golge-i_Khan, 15 Temmuz 2005 10:10 tarihinde demiş ki: değişken de sekse benzer a'nın benzediği seks de kuru badanaya benzer, sürtünme çoktur, başarı azdır. Oha ne güzel lan haha.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 uyduruktan sanatsal tavır edinmek, tavır edinmemekten daha kötü. Hiç olmamış. ***battle formation 1***[signature][hline]hef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 peh eski konuymuş [signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid Burning Legion [Bu mesaj Sensible tarafından 08 Ağustos 2005 17:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 yılllar once,yıllar sonra-lımanda sefa-sessız ve ıssız ın yapım fotoshopla yapım asamalarını hatırlıyorum... cıdden hos fotograflar cekıyor bu cocuk:) tatılı bıtsın evıne kovussun yenı resımlerınıde beklıyoruz ogul.. ozellıkle bana ozel olanları beklıyorum(sıparıs verdım de) sımdılık favorı resımlerım marinanın sessızlıgı ve ıslak seffaflık bunların orjınallerınden cogaltıp cercevelettırcem:)[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Ne yalan söyleyeyim beğenmedim. En ufak bir yaratıcılık hissedemedim ne fotoğraflarda, ne isimlerde..[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 güsel , amatöre göre hoş . ama abimin resimlerinden sonra basit kaldı bir kaç örnek veriim esinlen[signature][hline]Anubis feat. Nilay uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrZa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 fotolar hic fena degil fakat her fotografina bence ayni efektleri yapma hatta bence efekt koyma. cekici olan efektse cektigine fotograf degil yaptigina grafik denir. bide onemli ricam. eser isimlerin ve aciklamalarin konusunda. fotografa bakilinca herkesin gordugunu degil kendi gordugunu yazarsan daha iyi olur. iyi calismalar.[signature][hline]Amd Athlon 64 3000(939) @ 2450mhz = MSI K8N Diamond = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 4.2.2.2 = 2 SLI 6600 GT = Coolermaster Stacker = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 mesela, burada gemilerin yalnızlıgını insanlara oranlayarak matematiksel bir duygu selini anlatmak istedim. hatta anlayan anladı falan de laf gelirse.[signature][hline]biz sultani için şoyle boyle deseler şoyle boyle oluruz, severiz çünkü keratayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ehoho. pwnage.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 hmm şimdi bolu dağından yeni resimler çektim onları inş. dediğiniz gibi yapabilirim daha yeniyim dediğim gibi eve gitsemde atsam...[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar