Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sanatsal Fotoğraf Denemeleri / Ferrero

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Çalışmanın Adı: Boş odadaki sessiz portre
Hakkında: Sanat içerisinde sanat çalışması yapmaya çalıştım. Odaya girip sandalyenin üzerine çıkıp ancak bu kadar güzel bir fotoğraf yakalayabildim.
Resim:

[signature][hline]These open doors...
Mesaj tarihi:
Çalışmanın Adı: Islanan sokaklarda yürürdüm ben
Hakkında: Yaz yağmuru etkisinden birşey kaybetmedi. Bende performansımdan birşey kaybetmedim. Yapıştım cama fotoğraf çekimlerine devam ediyorum...
Resim:

[signature][hline]These open doors...
Mesaj tarihi:
fotoraflara bu saatte, isim sıkmak:
A değişkenine benzer

değişken de sekse benzer
a'nın benzediği seks de
kuru badanaya benzer,
sürtünme çoktur, başarı azdır.[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki:
mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece...

haklıdır anlamam.

• 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
peh eski konuymuş
[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"

Kerforn/Night Elf Druid
Burning Legion

[Bu mesaj Sensible tarafından 08 Ağustos 2005 17:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yılllar once,yıllar sonra-lımanda sefa-sessız ve ıssız ın yapım fotoshopla yapım asamalarını hatırlıyorum...
cıdden hos fotograflar cekıyor bu cocuk:)
tatılı bıtsın evıne kovussun yenı resımlerınıde beklıyoruz ogul..
ozellıkle bana ozel olanları beklıyorum(sıparıs verdım de)

sımdılık favorı resımlerım marinanın sessızlıgı ve ıslak seffaflık
bunların orjınallerınden cogaltıp cercevelettırcem:)[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı.
Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi:
-Olsun yeniden yazılır...
Mesaj tarihi:
Ne yalan söyleyeyim beğenmedim. En ufak bir yaratıcılık hissedemedim ne fotoğraflarda, ne isimlerde..[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Mesaj tarihi:
güsel , amatöre göre hoş . ama abimin resimlerinden sonra basit kaldı bir kaç örnek veriim esinlen[signature][hline]Anubis feat. Nilay
uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ...
Mesaj tarihi:
fotolar hic fena degil fakat her fotografina bence ayni efektleri yapma hatta bence efekt koyma. cekici olan efektse cektigine fotograf degil yaptigina grafik denir.

bide onemli ricam. eser isimlerin ve aciklamalarin konusunda. fotografa bakilinca herkesin gordugunu degil kendi gordugunu yazarsan daha iyi olur. iyi calismalar.[signature][hline]Amd Athlon 64 3000(939) @ 2450mhz = MSI K8N Diamond = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 4.2.2.2 = 2 SLI 6600 GT = Coolermaster Stacker = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7
Mesaj tarihi:
mesela,

burada gemilerin yalnızlıgını insanlara oranlayarak matematiksel bir duygu selini anlatmak istedim.

hatta anlayan anladı falan de laf gelirse.[signature][hline]biz sultani için şoyle boyle deseler şoyle boyle oluruz, severiz çünkü keratayı
  • Yeni Oluştur...