Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Bütün fotoğraf denemelerimi artık bir konuda toparlamayı düşündüm. Fotoğraflarımın içinde arak yok. (bir kere olmuştu o sadece reklam amaçlı asdfg)[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Çalışmanın Adı: Dalga pis çarparHakkında: Arkadaşlarla Tekirdağ sahillerinde turlarken dur şu kayalara çarpan dalgaları bir çekeyim demiştim. Böyle bir görüntü çıktı. Çerçeve ve biraz süslemeyle bu hali aldı...Resim:[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar...[Bu mesaj Ferrero tarafından 23 Haziran 2005 16:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Çalışmanın Adı: Yıllar önce, Yıllar Sonra...Hakkında: Sokaklar ıssızdı ben yürürken. Cebimde bir fotoğraf makinesi gezerdim o sokaklarda. Sonra düşündüm şu manzarayı neden çekmiyorum diye. Çıkarttım makineyi sonra park etmiş arabaları almayayım dedim çünkü onlar son modeldi. Fotoğraftaki kompozisyonu bozacaktı. Biraz kasışla arabaları almadan güzel bir manzara yakaladım. Çerçeve ve süsleme dahada güzel yaptı. Sağdaki direk biraz bozdu sanki ama olsun...Resim: [Bu mesaj Ferrero tarafından 23 Haziran 2005 16:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 bir de kedi fotografi cekmeni tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Çalışmanın Adı: Limanda sefaHakkında: Limanda çay içerken şu manzarayı alalım bakalım dedim. Manzarayı aldım sonra kötü oldu gibi geldi bende bulanıklaştırdım falan güzel görünsün diye...Resim: [signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Çalışmanın Adı: Sessiz ve IssızHakkında: Tekirdağ'da yat limanı inşaatları sürerken şu inşaata bi göz atalım çalışanlara taş atıp kaçalım dedik dermişim yok öyle yapmadık gezelim nasıl olmuş falan dedik. Deniz fenerine yürüdük, orda çekilen bir resim. Çerçeve, süs falan böyle bişi oldu...Resim: [signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: dominic, 23 Haziran 2005 16:48 tarihinde demiş ki: bir de kedi fotografi cekmeni tavsiye ederim. Ehehe dün dışarıda kara bi kedi görmüştüm çeksem mi dedim ağlar gibi miyavlıyodu. Sonra çekmiyim ya dedim. Hayvan resimleri pek sevmiyorum ama tavsiyen üzerine bide kedi deneyelim :) Niye kedi dedin ki şimdi bende kedi resmi çekme potansiyeli mi var? Ben yeniyim de :D[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Söylemeyi unuttum. Ben çok yeniyim. Yorumlarınız benim için çok önemli. Yorum yaparsanız sevinirim ama yapıcı olsun lütfen... Devamı gelicek...[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ciddi anlamda sende kedi fotografi cekme potansiyeli gordum. dalga gecmiyorum. sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 hmm.. oğulcan bu resimleri çekerken çoğunda yanındaydm :P ve bence en güzelleri 1 ve 4. resimler olmuş yani ya da ben o tip resimleri daha çok beğeniyorum..bu arada inş resimlerin devamı gelir.. ;)[signature][hline]Mayhem, 16 Haziran 2005 00:38 tarihinde demiş ki: Benim babamda pipili kız, ona anneler gününde hediye almıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 :) saol bide malzeme az ya nereyi çekeyim dedim öyle sağı solu çektim :D edit: mesela diemasterla konuşuoduk kız kulesi falan dedi ama yok ki işte :([signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar... [Bu mesaj Ferrero tarafından 23 Haziran 2005 17:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 güzel de neden süslüosun bunları direk koysana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roderick Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Sessiz ve Issız isimli çalışma bana bi takvim fotoğrafını anımsattı. Gerçekten çok hoş olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: taz, 23 Haziran 2005 17:15 tarihinde demiş ki: güzel de neden süslüosun bunları direk koysana :) dedim ya olm daha yeniyim resimler iğrenç böyle güzel gibi sizi kandırıyorum ehehe :D edik: şaka tabi mükemmel fotoğraflarımın oldugunu bende biliyorum. Süslememin sebebi sadece özentiliktir...[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar... [Bu mesaj Ferrero tarafından 23 Haziran 2005 17:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ısrarla üstlere gradient overlay, lighting effects tadında şey koymaktan vazgeç. koyucaksan sadece koyu olanını koy. patlamamış bi fotoğrafı patlatma boşu boşuna. derim ben.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Yıllar önce, Yıllar Sonra... 'yı begenmedim. sanki orda bi yol olmalı ?[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: Fistan, 23 Haziran 2005 17:38 tarihinde demiş ki: Yıllar önce, Yıllar Sonra... 'yı begenmedim. sanki orda bi yol olmalı ? Yol vardı ama yolda mercedes ler BMW ler falan bozuyordu kompozisyonu adamlar park etmiş arabayı :([signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 E fotoğraf çekmek o yüzden zor zaten eheh.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Dünya Fotoğrafçılık Komitesi bu kadar klişeyi bir arada görecek olsaydı (ki kedi fotoğrafı yok) büyük ihtimalle ilk doğan erkek çocuklarını keserlerdi. Ama şey, omni vermişsin hep, patlamış ondan.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 o eski binanin icinin fotolarini da koysana cektin, biliyoruz FKO dan kacamazsin[signature][hline]g3nkleriz, yığarız tabuta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 yapmayın kedi fotorafı kilişe değil.[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 [signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 hoş... orjinallerini de görmek isterdim...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 hayır klişe değil : )[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: Dev, 24 Haziran 2005 11:22 tarihinde demiş ki: hoş... orjinallerini de görmek isterdim... [signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar