Gimli Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Küçüklüğümde kalbimi burkan beni mahveden film gösteriorlar tekrar böhüüü[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 İsmimi gördüm ve girdim izin almadınız benden ismimi kullanmak için[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok [Bu mesaj diablotg tarafından 26 Eylül 2005 22:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Agı cugu cugu Espiritüel seni[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 İlk defa iziliyorum güzel başladı[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 said: Gimli, 26 Eylül 2005 22:24 tarihinde demiş ki: Agı cugu cugu Espiritüel seni Agı cugu cugu ne la :)[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 beni de küçüklüğümde çok derinden etkilemişti bu film tekrar izledim gene sonunda gözlerim doldu çok etkileyici bir film insanların yapamadığını hayvanlar yapabiliyor bazen...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 ben into the west zannettim ilk önce ama sonradan anladım :) Çok güzel filmdi.Gece 4'de kalkıp tekrarını bile seyrettim (bir bölümünü :) )[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Cok acıklıya ağladım be[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 bizim ufak ayının annesinin ölmesi kötü oldu di mi ama. bulabilirsem çekicem netten edit: nerden bulurum tavsiyesi olan var mı?[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar! [Bu mesaj Eternalus tarafından 27 Eylül 2005 18:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Yaw bu nasıl filmdir bi açtım 2 ayı ayıptır solemesi sevişio kapattım direk :D[signature][hline]Dj Funky C İn Da Place To Be [Bu mesaj Helcaraxe tarafından 27 Eylül 2005 18:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 hocam sen de tam yerini tutturmuşsun. film süperdi ama okul var diye bi kısmını izleyemedim. netten çekiyom şimdi :)[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurf Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Sinemada izlediğim ilk filmdi valla, tekrar izleyince nostalji oldum. Aklımda bir tek ayının annesinin vurulması ve ayının büyüyünce avcıyı öldürmediği sahne kalmıştı, çok yaşa cnbc-e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 şu an buldum çekiyorum ama önizleme yapamıyorum umarım yanlış çekmiyorumdur[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 insan sansür vs. yapar oha[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Anne ayı yer kayması sonucu can veriyor bu filme yanılmıyorsam.[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki: iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim.. Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki: Böyle çözümler kısa vadede olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 yer kayması diil abi, bi arı yuvasını(toprağın altında) eşelerkene, anne ayının ayılık yapıp( e doğası gereği :)) bi taşın altındaki desteklik yapan başka bitaşı çekmesi sonucu üstteki taşı boyun bölgesine yemesi sonucu ölüyodu (son cümle manyak oldu)[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 ta küçükken izlemiştim show tv'de,şimdi cnbc-e'de görünce yine izledim yine üzüldüm=([signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Jeneriklerde dumurun âlasını yaşadım. "Hiçbir hayvan zarar görmemiştir" (!) Adamlar bütün sahneleri bir sürü eğitmenle çekmişler. Ve bazı sahnelerde maket kullanılmış. Helal olsun valla. Bu kadar işçiliğe şapka çıkarılır. İçim ezildi be izlerken. [Bu mesaj Mino tarafından 30 Eylül 2005 12:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar