Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 empozzzeee :horace:[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... (Muad'Dib) [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik... (Merovingian)[/b] [/b]çizim galerim[/b] terör=şalvar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Ben bunu ilk forumunda görmüştüm ama hayalet sevgili mevgili bayar diye hiç dönüp bakmadım demek bir de özentiymiş ayıp ayıp :)[signature][hline]you know we Ain't gonna die! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Hayatta sevmedim sevmemde :)[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 irem'i isterük.[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Şimdi indirmedim bu adamlar intihar falan edip ölünce bana haber edin indirip dinleyeyim. Şimdiden teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abazz Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 manyax bi şarkı bu az önce yükledim evdekilere sürekli dinletiyorum. Radyolarda tv lerde yayınlanması lazım. Piyasadaki bir çok parçadan çok daha iyi. HELAL OLSUN!! :tebrikz:[signature][hline] Make a difference in your future.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 sözleri sevdim ben.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ulan geçen gün arakdaşla geyik yaparken sallamasyon aşk sözleri yazmıştım,üzerinede 2 arpej koydum yine bu tarz şarkı oldu,farkı yok. hatta sözleri yazayım,hiç bir hüzünlü ruh hali içinde falan değildim yazarken.bilgisayar falan oynioduk hatta:=) gözyaşlarımdaki heceler seni anlatır kelimeler hiç biri yetmezler bitmeyen özlemler hasretlerin yorumu yanlızlık korkusu aramak bulana kadar sevginin tutkusu yanlızlığın anlamı sigaramın dumanu bana verdiğin acı yokmu bunun ilacı... yaşamak yada ölmek sensizlik demek sen olmadan sevişmek tıpkı kuru bir ekmek boş bir vücudum artık nerede o eski saflık aramak boşuna yokmuşki doğallık... uaaa söz yazdım,üzerinede 2 arpej koydum bide hikaye yazıp nete sızdırayım bare... ahanda hikayesi; çocuk kıza aşık olmuş,kız bunla gönül eğlendirmiş.sonra bırakmış. gitmiş başkasına vermiş,kötü yola düşmüş,bütün okulun altından geçmiş. çocukta gaza gelmiş,bunları yazmış,gay olmuş... ne hoş hikaye,çok damar. söylerkende düş sokağı sakinleri havası kattınmı oldu bu iş,çok melankoliğim aghh kahretsin bea...[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 önüne gelen şarkı yazıyor aaa olmazki be canım..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NiGgA Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: çocuk kıza aşık olmuş,kız bunla gönül eğlendirmiş.sonra bırakmış. gitmiş başkasına vermiş,kötü yola düşmüş,bütün okulun altından geçmiş. çocukta gaza gelmiş,bunları yazmış,gay olmuş... walla şahsen hikayeni çok beğendim. çok orjinal olmuş:D[signature][hline]I don't give a fuck, I do what I wan' do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Benim için ölmeden şarkı yazabilecek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: bLackcha0s, 23 Temmuz 2005 16:17 tarihinde demiş ki: Bende tecavüze uğradım diicem şarkı yazıcam... Gördün mü bak ormanda neler varmış Çıktı karşıma sallandııı bebeğimm benimm hayalettt sevgilimm sen yapamadın ama başkaları yaptı cezamı bu çektiğim allah topunuzun belasını versin... üüüüü üüü dım dım dım haha süper[signature][hline]teyteytey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wussy Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ya bnde bayagı begendm sarkıyı.. gerci hayalet sevgilimi ilk dinlediimde olan etki olamdı ama..[signature][hline]Uzak dur yakınıma,bu mesafe beni bozar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ya abi bunlar birleşip grup kursun, The Aldatılan's Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ilk dinlediğimde bu ne lan yıldız tilbe ne zamandan beri böle şarkılar sölüyo demiştim...ciddiyim sesi aynı yıldız tilbe... ölmüş heralde sevgilisi.. bu sese adam mı dayanır be.. volume 3 de isteriz[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 yıldız tilbe mi ıyy =) çekmiyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 guzelmis:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki: Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: Xaero, 23 Temmuz 2005 16:13 tarihinde demiş ki: Bak xaero dedi diceksiniz bunların hepsi albüm çıkartıcak. Aha yazıom şuraya. sarki zaten piyasa mali oldu bile[signature][hline]A timeless word the meaning changed But I'm still burning your flames Everything burns without her Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Asik liseli serseri piyasasina bi el atmak lazim yahu, bizdemi bi sarki yapsak?[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 her onune gelen sarkı yapıo falan dıosunuzda bence gusel yapsınlar.yurtdısında her lıselı nerdeyse kız tavlamak ıcın grup kuruyo.aralarından cok tutanlarıda unlu oluyo,hem sarkıcı olmak ıcın sarkıcı olmuolar gıdıp plak sırketı sahıplerıne wermıolarda herkes yetenegıyle olmus oluo daha gusel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 İndiremedim :P uykum var ondanmı ne alaka ?[signature][hline]Mandoo, 23 Ağustos 2005 16:29 tarihinde demiş ki: bir trip vardır ya..ulan berber acaba değdiriyormu diye kıllanır insan bir an... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 hayalet sevgili doldu ortalık, çok krokunç.[signature][hline]truth might be changed by victory. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 harbiden bravo ya. atıp tutmak ne kolay dimi. arkada$lar bu $arkı ankaralı 84 isimli grubun Günahsız A$k isimli parçası.yeni bi $arkı degil,yeni bi grup hiç degil.. ha bana gelip ee biz duymadık öyle bi grup ne bilelim derseniz bende size bilmeden atıp tutmayın derim. bende bilmedigim bi $arkı duydugumda topic acıcam artık."off x. hayalet sevgilim,puahahaha,çok ta$ak lan,zuhauaha.OoO.^^".[signature][hline]g3nksquad lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Ahaha yalan yani diyorsun:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 indiremedim help[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin. Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar