Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu dunyada guzel olan seyler??

spompas

Öne çıkan mesajlar

dünyayı dolaştıktan sonra yemyeşil bir dağ yamacında yaşamak karşında da yemyeşil çimle kaplı bir dağ yamacı manzaranı oluşturucak.Her gün o yemyeşil dağın arkasından güneş çıkıcak meraba der gbi.Sen de o güneşe doğru çimlikte çıplak ayaklarını çime sürterek bilgisayarınla internetten en sevdiğin oyunu oynıycaksın.Eşinle bi yandan oynaşıcaksın.Yalnız ikinizin paylaştığı bu müthiş manzarada her gün sırtüstü uzanıp havanın tadını çıkartıcaksın.

Bu benim ilerki yaşlarda yapmak istediğim bişey.Ayrıca belki marihuana falan da içerim.[signature][hline]Eğer yahudi Marksizm ile bir zafer kazanırsa başına giyeceği taç insanlığın cenaze tacı olacaktır.İşte o zaman dünya, milyonlarca yıl önce olduğu gibi boşlukta üzerinde bir tek insan kalmadan dönecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

aniden derinleşen bir deniz kıyısında tam derinleşmeden önceki yere bi merdiven yaptır, çık tepesine, atla sonra, nasılsa derin.

vallahi canım çekti.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool?

[Bu mesaj Saeros tarafından 29 Eylül 2005 19:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

patiyi bırakmakla başlayabilirsin.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

dünya turu derim ;)
Hatta gel beraber dünya turuna çıkalım derim...Ama bisikletle :) Nereye gittiğimizi bilmeden gidicez ;)[signature][hline]Mix, 11 Eylül 2005 tarihinde Horrible'a demiş ki:
-Sen kaç kilosun?
*hede höde (söleyemem şimdi :p)
-Aaa bende hede höde +2,e sen nie benden şişman gözüküosun?!?
*?!?!

Sosyal ağlarda paylaş

Dur hele daha üniversite var =P Ondan sonra düşünürsün :D

Ama benim geleceğe dönük programım, bu sene öss ye giricem, çakıcam, seneye tekrar giricem, yine çakıcam, bi sonraki seneye orta seviye biyeri tutturup bi baltaya sap olcam, sonra depresyona girip ot gibi yaşıycam...[signature][hline]İmza Güncelleniyor. Lütfen Bekleyiniz...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Saeros, 29 Eylül 2005 19:06 tarihinde demiş ki:
aniden derinleşen bir deniz kıyısında tam derinleşmeden önceki yere bi merdiven yaptır, çık tepesine, atla sonra, nasılsa derin.

vallahi canım çekti.

Ben başka bişey sölemek istemiyorum :)[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir...
who is genor?
Sosyal ağlarda paylaş

tmm sözünüzü unutmayın ben bi össyi kazanıp,üniyi bitiriim...Dünya turuna çıkıcaz ;)
Ama bisikletle!!![signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''

[Bu mesaj Horrible tarafından 29 Eylül 2005 22:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

5sene yani
sen 3senede uzatırsın 8 sene
hımmz 8 sene sonraa yok yok 7 sene sonraa bende bitiriyorum üniyi gezeriz o zaman..

ama yüzen bisiklet bulmamız lazım[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya.
Msn:[/b][email protected]
Gmail:[/b][email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
KaMoNJuK, 29 Eylül 2005 22:54 tarihinde demiş ki:
Aşık ol . Ama harbici asık oyun gibi görme dıs dünyadan bakma aska icine gir acısınıda cek en güzel mutluluğunuda gör öyle havadan sudan ay ben suna gelmem böyle yapamam deme gururunu inadını sil . ( Cektikte biliyoruz :D )

ben bunu 3.5 sene yaptım ama nedense bana güzel bişe gelmedi tabi sonucta mutuluda oluyosun ama içinde mutluluktan çok acı var ben tavsiye etmm[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...