Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ve Disneyland Antalya Yolunda...

Janitschar

Öne çıkan mesajlar

Tüm dünyada milyonlarca çocuğun hayallerini süsleyen oyun merkezi Disneyland'ın bir benzeri, iki yıl içinde Antalya' da.

Tüm dünyada çocukların olduğu kadar büyüklerin de büyük ilgi gösterdiği Disneyland' ın bir benzeri, Türkiye' ye yapılacak. İçindeki sayısız oyun parkları, dev oyuncakları ve onlarca sosyal aktivitesiyle her yıl milyonlarca turist çeken Fransa' nın başkenti Paris' teki Disneyland' ın benzeri için, Türkiye' de seçilen adres ise Antalya- Kepez...
BMW grup şirketlerinden Almanya' da kurulu AGL Europa Trading Consulting, Antalya' ya Disneyland inşası için Kosifler firması ile anlaştı.

Hadi bakalım hayırlısı, en kısa zaman da Antalya' ya geliriz. Daha çok var gerçi :)

Kaynak - Sabah[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...?
Msn Spaces
Sosyal ağlarda paylaş

iyi haber bu.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

ı pwn noob,itches.

*ubergamer*[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki:
iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim..
Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki:
Böyle çözümler kısa vadede olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Faaliyete girdiği an en kısa zaman da gitmeye çalışıcam.
Gerçekten çok gitmek istediğim bir yer di, ama malesef Fransa' da olduğu için gidemiyordum.
Ancak TV lerden gördüğümüz ile yetiniyorduk...

Dünya gözüyle göreyim başka bir şey istemem :)[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...?
Msn Spaces
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DynamicK, 29 Eylül 2005 13:34 tarihinde demiş ki:
2005/09/04 tarihli bir haber gerçi eski sayılır :)
nedense 1.5 yıldır falan biliyorum be nbu olayı ama nası öğrendiydim unuttum
geçen sene antalya ya gitmiştim orda kulagıma işilmiştir herhalde

Aynen öyle, baya eski burgerkingle anlaşmalı yapılıyordu yalan oldu hala yapılıcak sözde[signature][hline] i own j00
bLogger Mike
Voys (geri sayım : 176) says:
lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum
Sosyal ağlarda paylaş

@aquila BMW nin ticari araştırma şirketi olan AGL tarafından kurulacakmış. Kendine Türk ortak olarak da, BMW bayiliğinin yanı sıra da sigorta ve inşaat alanlarında da faaliyet gösteren Kosifler firmasını seçmiş.

Yani parayı BMW (Kosifler, AGL) vericek, yapan kişiler yine ABD disneyland' ı ve EURO disneyland' ı yapacak kişilerle aynı olacak deniyor.[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...?
Msn Spaces

[Bu mesaj Janitschar tarafından 29 Eylül 2005 20:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...