Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bir patiyi pati yapan nedir? eski pati ve yeni pati farkı?

amon

Öne çıkan mesajlar

said:
Chemical, 28 Eylül 2005 23:54 tarihinde demiş ki:
etrafındaki insanlara ayar vermek, laf oturtup susturup, diğerlerine hava atmaya çalışığ sürekli bir savaş halinde olmaya çalışmak yerine birazdaha efor sarfederek diğer patiler ile iyi geçinen, hoşuna gitmeyen davranış yapanı bile eleştirmek yerine (OMGOMNG!!!111oneeleVEN B@BS! PLZ!) olayları alttan alıp tatlı dil ile kişilerle iletişim kurmaya çalışan.(bak böyle böyle yapınca çirkin oluyor. böyle yapınca daha iyi.) Birisi kendisine küfretse bile fındık bile atmadan, isim takmadan, laf sokmadan gülüp geçebilen, paticiği okadar ciddiye almıyan, onun yerine patiden tanıştığı, karşılaştığı insanlar ile ilişkilerini önemsiyen (forum için değil insanlar için gelin.) insanlara pati denir.

Eski pati yoktur.
pati vardır.
Devamının adı yoktur. ama lamer, bab, fındık, maymun gibi isimler takabilirsin gerçekten isim takmak istiyorsanız. Ama "...fındık bile atmadan, isim takmadan, laf sokmadan... "

bu yazı her topikte sticky olsun , eğitim amaçlı...[signature][hline]www.kemirgen.net
Heyd - Jedi Padawan
Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger
series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki:
pardon
Sosyal ağlarda paylaş

adam gibi adam olup karşıdaki insanlara süper egosunu ve klavyede ne kadar oturaklı laflar edebildiğini kanıtlamak yerine konunun amacına uygun hareket edip ona göre cevap verenlere insan demekteyiz.
bu insanların bazlıları da paticik.com adında bir yere kaydolurlar, onlara da pati deriz. patilerin ayrıca çok güzel geyik yapıp monitör başında insanları krize sokmak gibi kabiliyetleri de vardır.

ayrıca eski pati yeni pati diye bir şey yok. ben buraya bilmem kaç sene önce geldiğimde ben yeniydim, şimdi forumun yarısından daha eskiyimdir belki de. arada değişen bir şey yok, sadece bir adet forum adabı öğrendim(ilk geldiğinde neredeyse kimse bilmez zaten), ve de arada nick değişti falan. hala aynı adamım ama.

buraya yazı yazarken sizin bir üstteki veya bir alttaki adamla bir farkınız yoktur. eğer bu gerçeği kabullenemiyor ve monitördeki harflerle kendinizi kanıtlamaya, über leet olmaya falan çalışıyorsanız bilin ki aslında pek de insanların umurunda değil.
hani aklınızda bulunsun :)[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag
dilinizden utanmayın!
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Sosyal ağlarda paylaş

bir de nedir bu irdeleme, bu ezme, bu insanlara sataşma sevdası, bu gruplara ayırmacalar? yok eski pati yok yeni bu madalyalı şu editör öteki mod beriki amanin karakedi buralar garbageperverlerin, diğer taraf istemezüklerin vs vs vs.

pati burda. bir yere gittiği yok. biz burdayız. e eğlenmenize bakın o zaman. rahatlayın, takılın şurada yaw. "çivisi çıktı çivisi çıktı pati elden gidiyor!!!" derseniz gider elbet, herkes öyle düşünür. panik yok gitmiyo bi yere.

illaha gruplaşacaksanız kusura bakmayın burası yeri değil:([signature][hline]kaleidoscopic=Borbag
dilinizden utanmayın!
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
her pati birer patidir. eski patiler biraz daha deneyimlidir. pati'nin nasıl işlediğini veya üyelerin ne düşündüklerini biraz daha iyi bilen insanlardır. insanlardan yardım almaya açık olduğu gibi yardım etmeyede hazırdır. laf sokmaktan çok yardımcı olmaya çalışan iyi insanlardır. yeni patilerde yavaş yavaş bu sisteme alışacaktır.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!|
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

Eski pati ve yeni pati farki?

Benim senden farkim olabilir 6 senedir burdayim ama paticige ne oluyor nerde eski paticik ortami nerde eski uyeler diye topic acmiyorum.
Ustelik bu 2. account fln degilse sanirim en fazla 3 aylik uyesin 3 ay once ne degisiktide 3 ay oncesinin ortamiyla simdikini sorguluyorsun...[signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma
Tutarsanda sakın bırakma

a.k.a homoid
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elvyn, 28 Eylül 2005 23:23 tarihinde demiş ki:
patiyi pati yapan insanın kendine yakışanı giymesidir.

+1
Ki oha be artık yeter artık konu mu bulamadınız topic açacak.Yahu pati pati pati pati yeter artık soğuttunuz iyice ne bu ya.Nasıl kurulduysa kuruldu,ne olduysa olmuş.

Pati nedir
Patiye neden girersiniz
Patiyi ne zaman şeyettiniz gördünüz
patiyi neden seviyorsunuz
patiyi pati yapan nedir
patiyi patileyen nedir
kedi patisi mi köpek patisimi[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki:
TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL
tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma.

BLOGGER,My love
Sosyal ağlarda paylaş

patiyi pati yapan patiye bir şey katmaya çalışan insanlardır.post kasmak için saçma sapan seyler yazan insanlar değildir.Sitenin düzeyini alçaltan insanlar değildir.patiyi pati yapan buraya 2 3 ay takılıp sonra sıklan insanlar değildir.patiyi pati yapan buraya yıılarını vermiş insanlardır.burayı gercekten seven insanlardır.buraya yararı olan insanlardır[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar..

[Bu mesaj unac tarafından 29 Eylül 2005 19:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

oo chemoş nerde o chemoş

Vİ LAV YU ÇEMOŞ

canıms banımı kaldırdı soldatta,yirim dışşahlarını senün[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki:
TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL
tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma.

BLOGGER,My love
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...