SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Annem seninle tanışmak istiyor (Bırak) Kendimi asmak istiyorum (Bırak) Bugün kendimi yorgun hissediyorum (Bırak) Yaa bu ayki telefon faturamı sen ödesen (Düşünme bile) Zeynep'in erkek arkadaşının arabasını gördün mü? (Neee? Bırak tabiii) Ben de mi o kıyafetten alsam (Koşarak uzaklaş) Kendimi bu akşam ölecekmiş gibi hissediyorum (Bırak) Evlenirsek ben ütü ve çamaşır olayına girmem (Bırak imkanın varsa kafa at yere düşerse tekme ile dewam et) Ayyy bu kıyafet sana hiç yakışmamışşşş (Sus ve başka bir tarafa doğru ıslık çalarak yürümeye başla) Şakaların Batıyoooo (Uçan tekme at) Diş etlerimde iltihaplanma çıktı öpüşmeyelim bir süre olur mu hayatımmm?(Döner tekme at midesine) Cep telefonunu çaldırır kapatırsa (Polis karakoluna yönlendir bırak) Hayatım ben makyajımı yapıp aşağıya inicem diyip 2 saat geçikiyorsa (Gözüne parmağını sok) Burnumu biraz kaldırtsam mı (Burnunu ısır) Siz erkekler futboldan ne anlıyorsunuz (Koşarak omuz at) Komik ayakabılar giyiyorsa (Ben karışmıyorum bu kısma isteyen istediğinin yapsın) Eski erkek arkadaşımla bir yemek yesem ne olur ki... hem bana önemli bir şey söyliyecekmişçok merak ettim (Son sözlerin mi? Mezartaşı için biraz uzun oldu da...) Başkalarının hikayelerini dinleyip de siz erkekler çok hayvansınız derse (Kafa göz dal ben suçu üzerime alırım) Evlenince ben senin ayağına basıcam (Öyle bir tokat at ki Allah’ı şaşsın) Ben eski hayatımda bir diktatörmüşüm biliyor musun (İstiklal marşını tersten söylet :))) ama siz şeklini biliyorsunuz ) Şu anda seninle konuşamam evde misafirler var (Dürbünlü tüfekle vur 250 metreden) Ay sıkıldım çıkalım bu filmden (Patlamış mısırların hepsini zorla yedir yemezse burnundan sok) Sevgililer gününde sana ayı alırsa (Kafa derisi kemerini süsülesin yada postu şömineni) Ağzı açık yemek yediği zaman (Masayı kafasına fırlat sandalyeyi kırkafasında) Özür dilerim geçiktim (Sopa varsa etrafta sopa ile kovala yoksa taş bul gerisini bırak içindeki hayvan bitirsin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 bırakmıyacam manyagım ben[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 erkekleri ne zaman bırakmalı? kızları ne zaman bırakacağına kafa yorarsa ( yörünge dışına bırak :D:D )[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Bunları neden kişisele açmıosun?[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 evet. ayrıca nickini değiştirsene sen :)[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: CusTodeM, 27 Eylül 2005 20:17 tarihinde demiş ki: bırakmıyacam manyagım ben +20[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 kızlara işkence teknikleri[signature][hline]Bir kadın, bir koca buluncaya kadar geleceği konusunda endişelidir.Bir erkek ise ancak bir kadınla evlendikten sonra geleceği konusunda endişelenmeye başlar.-GEORGE BERNARD SHAW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 kızlarla ilgili büyük bir sorunun var galiba[signature][hline]MySpace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 abı bu adamın actıgı topıclerın %80 i kızlarla ılgılı.Yokmu bu arkadasa gore bırı oda rahatlasın bızde.[signature][hline]Absolut, 09 Eylül 2005 01:55 tarihinde demiş ki: TV Show yapmaksa futbol, FB bu alemin dansözüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: Razien, 27 Eylül 2005 20:22 tarihinde demiş ki: kızlara işkence teknikleri domuz bağı en sevdiğim.[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 abaza diycem yani ayıp olmasın[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: PrudenT, 27 Eylül 2005 20:19 tarihinde demiş ki: evet. ayrıca nickini değiştirsene sen :) +1[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: Syn, 27 Eylül 2005 20:19 tarihinde demiş ki: Bunları neden kişisele açmıosun? utanıyodur :D[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: tunch, 27 Eylül 2005 20:30 tarihinde demiş ki: said: Syn, 27 Eylül 2005 20:19 tarihinde demiş ki: Bunları neden kişisele açmıosun? utanıyodur :D +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 tabii. o nickle kişisele girilmez [Bu mesaj PrudenT tarafından 27 Eylül 2005 20:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 kızları bırakmak icin önce bulmak lazım zannımca:..((([signature][hline]follow the darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: PrudenT, 27 Eylül 2005 20:33 tarihinde demiş ki: tabii. o nickle kişisele girilmez [Bu mesaj PrudenT tarafından 27 Eylül 2005 20:33 tarihinde değiştirilmiştir] +2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 cirkinkral bayıyosun hee geyiğe bağlama hemen[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 arkadaşlar sizin hoşlanmadığınız konuları açmadığımı zannediyordm. bende bu toplumun bir parçası isem kurallara mutlak uyacağım. aranızda açtığım konudan rahatsız olanlar varsa kusura bakmasın.o zaman alan yetkilisi konu silsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 hayır benmin konuna lafım yokta o msjları quotelayıp +1 +2 yapman geyik gibin geldi bana.yanlışım varsa affola[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... [Bu mesaj Zep tarafından 27 Eylül 2005 20:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 yazı baya acımasız mış ya misafirler var seninle konuşamam derse 250 metreden vur :) bunu yazan kesinlikle kadın düşmanı. allah böle kişilerden kızları kourusun . ottan çöpten nedenlerle kıza vurulur mu? ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: CIRKINKRAL, 27 Eylül 2005 20:44 tarihinde demiş ki: yazı baya acımasız mış ya misafirler var seninle konuşamam derse 250 metreden vur :) bunu yazan kesinlikle kadın düşmanı. allah böle kişilerden kızları kourusun . ottan çöpten nedenlerle kıza vurulur mu? ;) ne guzel acıklamışın derdını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 senin asıl derdin ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 mail trafiklerinde dolaşan saçma salak yazıları kopyalıyıp foruma yapıştırmak nedir anlamam. FWD: ÇOK KOMİK KIZLAR ERKEKLERR::::: şeklinde gelen aptal mailleri nasıl siliyorsam, topicin içine girdiğimde benzer bi post görürsem geri dönüyorum. nadiren de dayanamayıp tepki veriyorum. aynen şu an yaptığım gibi. rahatsız ediyor çünkü.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 İlk başlar gayet iyide sonraya doğru biraz batıyor.[signature][hline]Acıların Patisiyim... Kara Paticikler Grubu Kurucu ve Üyesiyim. (Üye Sayımız=1) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar