Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 said: Borbag, 10 Haziran 2004 21:45 tarihinde demiş ki: hard dm bir an Ardeth'i hatırlattı:) 6 ay süründükten sonra(her hafta 2 gün) büyücümüz(6 saniye içinde yediği 10 küsür oktan sonra) cinnet geçirip spell component pouchuna kibrit daldırdı; kurtulan olmadı:) bi daah da frp oynayamadık zaten Haha yeni gördüm bunu :) Call of Cthulhu sistemine ihtiyaç duymadan oyuncu delirtip, kendilerini öldürmelerini sağlayabildiğim doğrudur :p[signature][hline]Beş Hececiler ''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''
Dingaer Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 ya dün istinyede mi ne gazebo diye bir yer gördüm nasıl yarılmışım bir baktım otobüste herkes bana bakıyor of bu hikaye neler getircek daha başıma bakalım[signature][hline]Unutmayın duyduğunuz çığlık düşmanızın çığlığı değildir dostunuzundur
Einherjer Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Gazebo Benim! Kara Murat Benim! Ayrıca Margret Weiss in partisindeki Raistlini oynayanda benim![signature][hline]Offering the tokens, the reliced idols to the heirs of the newly raped ground inferior even to the transparent winds lesser in motion and sound.
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 hala okuyup gulmem entresan tabe bunnarı[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 29.06.2005 Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 vampir olayı en iyisi :)[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignorant fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Quarthon Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Frp magicleri millete were were bende kalmadı[signature][hline]i demand nothing, but i want it all....
eldebaren Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 yeniköyde gazebo diye ciks bi restorant var sahilde gördüm yarıldım :D[signature][hline]don't panic!
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: Ardeth, 19 Şubat 2005 23:11 tarihinde demiş ki: said: Borbag, 10 Haziran 2004 21:45 tarihinde demiş ki: hard dm bir an Ardeth'i hatırlattı:) 6 ay süründükten sonra(her hafta 2 gün) büyücümüz(6 saniye içinde yediği 10 küsür oktan sonra) cinnet geçirip spell component pouchuna kibrit daldırdı; kurtulan olmadı:) bi daah da frp oynayamadık zaten Haha yeni gördüm bunu :) Call of Cthulhu sistemine ihtiyaç duymadan oyuncu delirtip, kendilerini öldürmelerini sağlayabildiğim doğrudur :p dar ve alcak bi koridor'da önümde 1 elf ranger 1 human paladin 1 human fighter 1 human cleric varken 20 kadar npc'nin beni görüp oklaması ayrı bi muammaydı zaten. Bu arada bende spell component pounh sanıyodum onu böle geberirken otlar flan yansın güzel kokular koksun diye ne yazıkki şansa bakın siz sulfür'un bulunduğu pouch'mış. Ayrıca cleric kurtulmuştu bi kerem.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 O da bir şey mi? Ben oyuncuları kendime saldırtabilme yetisine sahibim.Üzerime yüründemen biten oyun pek yok gibidir. Atadama saygılar...
Apis Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 8-9 sene evvel. frp ye yeni başlamışız, dm ben. grup aşmış, tam bir power-play sonucu lvl'lar 16-17. tanari fln vız geliyor grubumuza. ama ne yaptı ne etti bunlar, bir gün tüm şehri arkalarına taktılar, kalabalık gürüh genişçe bir caddede grubumuzu iki taraftan sıkıştırmış, üzerlerine gelmektedirler: mage (ki kendisi şuan bir üni. de frp klübü başkanı?): yere fireball atıyorum, oluşan kriterin içine girip kendimizi savunuruz. dm: tamam zarlar atılır hızlıca, dm: evet, bütün grup öldü...
Xhunarion Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 allahım anılarım canlandı... "ilk" frp'em de attığım ilk zar " 1 " di...bu zar uyuyun wizard a sinsi sinsi yaklaşan yılanaydı...ama okun nereye saplandıgı bilinmio... ^^
nightstalker Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 GITP forumlarından kanırtılmıştır: Originally Posted by PhantomTrain Lolth is a crazy teenage girl who really hates the funny feelings that boys give her so she beats them, devours them, and then cries about why no one wants to talk to her. Sometimes she want's to be nice, but she just can't give up that 'necro-goth' spasm-anger image she worked so hard to build. She wants to go to the prom, but everyone will make fun of her, so she'll just light their houses on fire and kill their babies instead Originally Posted by Optimized_Commoner View Post DMPC Paladin that killed a baby psionicist with a manouever from TOB, while the party fighter and wizard duelled in the background and the player playing the baby psionicist started optimizing their new evil druid character.
Öne çıkan mesajlar