BonePART Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Ya normalde yaptigim yada yapacagim bisi deildir, ama kisa bi sure icinde MC raidleri icin buyuk bi guilde katilacagimdan sanirim bi daha bolesini gormek nasip olmayacak artik kirmizi dmg listesinde deilde yesil healing listesine bakicaz o yuzden ilk ve son kez terbiyesiz bi scr shot koymak istiyorum bi hata ediyosak affola. Bu arasa Sam. OMFG WE SHAMANS ARE REALLY FUCKING OWERPOWERED. NERF USSSS. OKUYUN OKUTTURUNBonePART's Blog Last Update: 02.09.2005-BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum.[Bu mesaj BonePART tarafından 28 Eylül 2005 00:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 OH NOES NERFS US[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone http://wow.allakhazam.com/profile.html?404796 Antuan Ashkar Shadowthief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 millet işi gücü bırakıp seni healemiş[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 yo cucecm butun UBRS boyunca ya 5 ya 6 kere aggro cektim 2 sinde de oldum zaten nedeni caster dragonkinlere dalmamdi once onnarin olmesi gerekiyo UBRS bilirsen cok pis AoE atiyolar cunku onun disidna cok heal almadim[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Acıkası bilmiyorum Shaman'lar ne kadar heal alır ubrs'de Horde'da o kadar yuksek charım yok, Alliance'da paladinleri düşünerek şey etmiştim ben, bide %10 oranına bakarak, hoş bu kadar dmg output'un varsa helal olsun canım aldığın heallar.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Ya bende simdi farkettim evet %10 heal almisim Hmmmm sanirim grupta 3 tane hunter olmasindan dolayi adamlar heralde hic heal almadilar. su an baktimda 25% main tank almis 14% off tank 10% ben 9% zoi yane rogue geriside kabaca 5% alti almis hep grupta 3 tane hunter wardi o nedenle sanirim biz cok dmg yedik olabilir[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 lol yalnız painweaver'a sulanmışsın galiba ama yedirtmemişler.. ben ilk gittiğimde almıştım.. PATLAAA!!![signature][hline]Commander Safir of Brewers - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 valla direk need rollarim ben olsam. ilk mc ye girmeden once FR item topluyorum, starfire tiara dustu, rolladim aldim, herkes omfg ninja ninja diye bi saat drama yaptilar :) ama hicbisi olmadi tabiy. instancede 1 blue hakkin var, neye rollarsan rolla, istersen plateye rolla, karisamazlar.[signature][hline]nerf shamanz bilmeyen arkadaslara soyluyoruz; talentlerle backstab = 179%, ambush = 299% Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 plateime rollayan shamanin totemini kirarim...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lith Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 UBRS Run'da shamanın dps'ini geçemeyen magein aklına şaşayım ben asıl.. Yine de NREF SMAHANS !!1[signature][hline]Burning Legion: Lith - Level 8 Undead Priest [GrimSoul Legion] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 [Bu mesaj DA2019 tarafından 28 Eylül 2005 10:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Cookie or Medal?[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hammerheart Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 2h olarak ne kullanıyosun unstoppable force mu o[signature][hline]Disaster Orc Shaman Disappear Undead Rogue www.wowturk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Yok scholo drop kotu bi 2 h mace yane goruntusu baya guzelde iste kotu yane daha iyisinini dusmesini bekliyorum[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar