Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Kafanızı patlattım vallahi köpek alıcam zart zurt neyse :) daha ileridede artık köpek eğitimi ilişkisi diye mail atarsam şaşırmayın herneyse.. daha o 2,5 aylık erkek mavi gözleri var ancak ışıktan çıkmamış neyse aşırı şirin birşey daha karma aşısı olacak bu pazar günü kim elini uzatsa sevse arkadaş oluyor herkeze yatkın ama çabuk sıkılıyor diyebiliriz neyse :) ismi buddy(badi) sanırım ismi böyle yazılıyor - erkek :-p henüz net görüntü çekemedim ancak en kısa sürede yenileri olacak tabiki :)Webalbümü için tıklayın[hline]===> orc_lord Buddy'nin resimlerine gider.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 hadi bakalım hayırlısı olsun şirin birşeymiş[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 çok tatlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 :tebrikz:[hline]I am : ߣøøµ£€€§ Icq Uin : 162015742 | W€b : Ultima Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 eheh saolun :)[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 orc cum çok sevimli, bunları gorunce bnm köpeğimin ufaklıklarını hatırladım. Hayırlı Olsun. işallah seninle birlikte uzun süre kalır. bnm en byk korkum o.[hline]I asked a god for poison cradle me, Sown to my dreams souls searching, death blossomswhere clouds lie over me, Held in god's hands death blooming. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 panda yavrusuna benziyo :) iyi bak köpeğe. başına bişi gelirse bizzat gelir tepene binerim... :yapma:[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 ya daha kaliteli resimler çeksen plz :)[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 1s1r1rmi??[hline]|herzaman mutlu| -D-e-n-i-z :-? web :sakin:sakin sakin sakin ha yaklasmayin yanima :sakin: HAaa!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 gözlerinin etrafındaki siyah benekler sinirli gibi gösteriyor büyüdüğü zaman acaip korkutucu olucak[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 ben olsam adını "Panda" koyardım süper şirin[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 korktum vallaha :( o buyuyunce benden uzak tut beni sakin ankarada gormesin o kopecik yerim vallaha :D[hline]|herzaman mutlu| -D-e-n-i-z :-? web :sakin:sakin sakin sakin ha yaklasmayin yanima :sakin: HAaa!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 bende aslında ilk olarak korkuyordum ancak o kadar arkadaş ve duygusalmışki yani bildiğiniz gibi değil göründüğünden iyi ve sert biri :) normalde hiç havlamıyor ve hırlamıyor kızdırıncaki pek olmuyor mesela kuyruğuna basarsan direk havlıyor ve hırlıyabiliyor :)[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 çağırırsın herhalde artık bizi[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al. EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Memolinin köpeğinin adı da badi idi.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 said: Bonecrusher, 14 July 2003 05:04 tarihinde demiş ki: çağırırsın herhalde artık bizi[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al. EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam. bu nedemek oluyor şimdi :) gel yarın mangal yakıyoruz köpecikte ziyafet çeker sende :-p[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Hayırlı Olsun Dikkat Et Yemesin Seni.:)[hline] ¥ Tek Rakibi Kendisi ¥ « ZodyaG Admin » Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Süpermiş[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 süfer cidden bende bayıldım hayırlı olsun orc :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Ben de mıncıklamak istiyorum bunu.... Çok güzel bişey[hline]:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 keşke kangal alsaydın, hepsindan daha iyidir. En azından bizim malımız. Ama bu da çok şeker :) hayırlı olsun.[hline]5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Çok şirin bir şey ya Ama isimden kaybediyo (: Badi eheu şu biizm türk uzaylısı geliyor aklıma ahahaha (:[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 said: MrMedia, 14 July 2003 12:12 tarihinde demiş ki: Çok şirin bir şey ya Ama isimden kaybediyo (: Badi eheu şu biizm türk uzaylısı geliyor aklıma ahahaha (:[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti mauahua evet badi E.T. özentisi bişidi[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor -------------------------------- The sky's gonna open People gonna pray and sing I can't feel a thing I can't feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Bencede ismi cok kotu olmu$ biras yaratici olmak lazim :)[hline]What does not kill,makes stronger. ------------------------ Laraok Deadsoul Kay's sexy necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 ayrıca orc daha önce onyüzbin tane isim yazmıştık köpeğin anlayabileceği bi isim olması lazım vurgulu bi ad.[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar