Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hatiralarimiz...

Netcafe

Öne çıkan mesajlar

ahahahaha bayandan av-21 cok iyi ya :D[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan..
Wow - Dashe - Baydim...
MxO - Dashe - E Bundanda Baydim..
Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin..
Sosyal ağlarda paylaş

Oyuna ilk basladigimda tanistigim bir bayanin isminin gizemini çözmem birkaç hafta sürdü. 1-2 bununla skill kastik falan, sürekli beraber takildik. Bana danimarkali olduğunu söylemisti.

Sonra birgün buna hunta gidelim diye israrla attigim birkac mesajimdan sonra, "ya s.kecem bi sus hele" diye cevap verince ismi gözüme daha iyi çarptı:

Yuhana Ninami...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RedemptioN, 22 Eylül 2005 13:13 tarihinde demiş ki:
Yuhana Ninami...

rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl :tup:[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.rifleman cm 4xxx-----FRF
------Bir süreliğine kapıyız------

CusTodeM, 19 Eylül 2005 19:20 tarihinde demiş ki:
@Gwindon: allah askına yaz cok uzulduk yaa olucez mesaj yazmıyorsun diye
Sosyal ağlarda paylaş

benim bogi'bo diye bir ark vardi tanismamiz superdi...Nabooda her sehre gidip rebelmi imp'i ogreniyodum :) ingilizce bi sekilde burasi rebelmi impi dedim adam rebel yavrum rebel dedi bendee aaaaaaaaaaaaaaaaa sen turkmusun dedi....
cvp olarak aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa evet ben turkum dedi :D
sonra ole ark olduk derken imp yapti beni bi guilde goturdu aldilar hediye olarak comp set verdiler...sonra anladim 1/1 bozuk oldgunu o zmnlar bu sete bisi olmuyo diye geziniyodum :D[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan..
Wow - Dashe - Baydim...
Sosyal ağlarda paylaş

yaa ben de ilk basladıgımda cok sacma oynadım. ulabatlı bilir :) kadara dan cıkmaz oranın dısında yok plasma thief yok ufak kurbagamsı yaratıkları oldurerek skill atlamaya calısırdım, ve ilk 1 ay sonunda novice pikeman kutusunu bile bitirememistim :D ayrıca hem novice brawler hem novice marksman hem scout hem de artisan dım hepsini yapmaya calısıodm kadara sınırları icinde :D[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek)
Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman
Sosyal ağlarda paylaş

stareus (victordavid) bilir ilk zanakla oynarken cantinada takiliyoıdum ben sadece buda fencer olmus novice baba hava atacak ya geldi duel atti bana 1/1 armor ustumde :D marksmanim adam dizzy lunge ogrenmis oldurdu beni Death Blow diye bisi var ne acaba dedi bana bende bas gorelim dedim :D ahanda aynen şok :D sonra iyi kavga etmistik :D[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
Wow - Dashe - Baydim...
Sosyal ağlarda paylaş

ejeuheuh biraz önce oyuna girdim baktım işte vendor koymuştum 9'da biraz önce işte baktım mail gelmiş Trandoshan Hunting Rifle satıldı.Bazaar fiyatları ki zaten 2 tane var 5 biri 6 m biri ben 2 ye sattım :)

Ben ne diyiyorum ya Miniature x-Wing gibi bir kazmalığı yapmışım bu oyunda bu bana hiç vurmaz :)[signature][hline]Xanator Wegauge
Master Rifleman-Master Combat Medic
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Sosyal ağlarda paylaş

ben sana ne diyim :D[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
Wow - Dashe - Baydim...
Sosyal ağlarda paylaş

ben 15-20m lik ca yı lootlamayı unutmuştum heyecandan rofl :D varmı daha kazma[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.rifleman cm 4xxx-----FRF
------Bir süreliğine kapıyız------

CusTodeM, 19 Eylül 2005 19:20 tarihinde demiş ki:
@Gwindon: allah askına yaz cok uzulduk yaa olucez mesaj yazmıyorsun diye
Sosyal ağlarda paylaş

heheh yok:D
Ben lvl 72 karakter ile Crystal Cave dışında Sith cultla manyak bir savaş yapmıştım. Kaçtım ormanın içine ikisi ayrıldılar peşimden geleni buff+heal takımıyla zor zar kestim(bir de ya diğeri gelirse korkusu, elemanlar lvl 75-76 filan) sonra baktım village lootu onda değil karış karış diğer Sithi aradım:) Bulup zor zar onuda kestim. Sonra dedim kendime e ben bunları kesebiliyorsam kamplarınıda dağıtırım:) Gittim tek:D Robotum patladı, hayvanım öldü, iki kez incap oldum ama lootu alıp burst runla kaçtım:D. Sonra destekli gelip kestim o başka olay:)

[Bu mesaj Redeagle tarafından 24 Eylül 2005 09:47 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Redeagle tarafından 24 Eylül 2005 09:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Redeagle, 24 Eylül 2005 09:47 tarihinde demiş ki:
heheh yok:D
Ben lvl 72 karakter ile Crystal Cave dışında Sith cultla manyak bir savaş yapmıştım. Kaçtım ormanın içine ikisi ayrıldılar peşimden geleni buff+heal takımıyla zor zar kestim(bir de ya diğeri gelirse korkusu, elemanlar lvl 75-76 filan) sonra baktım village lootu onda değil karış karış diğer Sithi aradım:) Bulup zor zar onuda kestim. Sonra dedim kendime e ben bunları kesebiliyorsam kamplarınıda dağıtırım:) Gittim tek:D Robotum patladı, hayvanım öldü, iki kez incap oldum ama lootu alıp burst runla kaçtım:D. Sonra destekli gelip kestim o başka olay:)

mahalleyi topladin daldin dimi :P

[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
Wow - Dashe - Baydim...

[Bu mesaj Netcafe tarafından 25 Eylül 2005 13:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

geçen sad'a anlattım tarihi bir olay dedi :)

4 gün önce işte eve r2 ile 3po droid aldık.Neyse işte çalıştırdık ynalışlıkla Kando r2 ile ben 3po ile ilgileniyordum.Kurcalıyoruz işte.

Kando R2'yu kurcalarken kafasında bir anda 3-2-1 yazdı ve R2 patladı aeuhauehaeuh[signature][hline]Xanator Wegauge
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Sosyal ağlarda paylaş

said:
veliaht34, 25 Eylül 2005 20:34 tarihinde demiş ki:
geçen AA ve CA Loot vendorumu kaldırıp başka yere taşicam bütün malları stockroom a düşürdüm sonrada alıcağıma destroy vendor yaptım sonra bir baktım mallar yok... acı oturdu valla

ouch!!![signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
Wow - Dashe - Baydim...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Netcafe, 25 Eylül 2005 21:21 tarihinde demiş ki:
said:
veliaht34, 25 Eylül 2005 20:34 tarihinde demiş ki:
geçen AA ve CA Loot vendorumu kaldırıp başka yere taşicam bütün malları stockroom a düşürdüm sonrada alıcağıma destroy vendor yaptım sonra bir baktım mallar yok... acı oturdu valla

ouch!!!

ben oyunu bırakırdım :) aeuh[signature][hline]Xanator Wegauge
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Sosyal ağlarda paylaş

O kadar hatıram arasından , aklıma ilk geleni yazıyorum. 2 sene önce , Ekim ayı falan. Oyuna yeni başladığım zamanlar. Her zaman anlattığım hikayelerden biri , Cdef Pistol ile At-St'ye saldırmamın bir 10 dakika falan sonrası. Cantinaya girmiştim , oturuyorum içeride. Tabi oyun o zaman inanılmaz kalabalık , cantina falan dolu. Neyse ben bir tane güzel Twileki dinliyorum. Kız /smile , /curtisies falan yapıyor , ben de hiç unutmuyorum , bir tane gül vermiştim ona. Ordada bir adam vardı , bu bana sinirlendi. Bittin sen falan dedi ben daha ne olduğunu anlayamadan duel falan dedi ben de farkında olmadan acceptledim. Haydiii , ben de o zamanlar Marksman vardı , adamın template falan çoktan yapılmış. Bu beni bir kere incapledi. Kalktım saldırmaya çalıştım , 2. incap. Gene kalktım tekrar saldırdım , bu hiç karşılık vermiyo , kendini heallıyo sadece. Bir süre sonra tekrar indirdi ama 10 dakikadan fazla sürmüş olduğu için gene incap oldum. Bu benimle dalga geçmeye falan çalıştı , o Twileki çağırdı , o da güldü falan. Hiç bir cevap vermedim. 2 ay sonra templateim hazırdı , ama aynı kıyafetlerle , Marksman kıyafetleriyle gidip adama duel teklif ettim. Adam önce güldü , gene dalga geçer gibi oldu. Duel başladıktan sonra adam en fazla 10 saniyede yerdeydi. O günden sonra adamı her overt olarak yakalayışımda adam benden kaçtı. Hala arada sırada görüyorum cantinada falan , adam hemen o mekanı terk ediyo.
Sosyal ağlarda paylaş

hey gidi günler swg yi bırakalı (charımı satmıştım )nerdeyse 6 ayı geçti ama bi foruma bakam dedim bu başlığı görüncede dayanamadım :D

Ben iki giant kraytı birbirine saldırtmış ve keserken

en çok eğlendiğim günlerden biri cantinada pestilimiş çıkmış vaziyette yatıyoruz.

ve bir bounty hunter tarafından imagedumpa atılmış resmim
http://www.imagedump.com/index.cgi?pick=get&tp=239874&poll_id=0&warned=y

duygulandım valla şimdi :([signature][hline]Callawey Excalibur
Jandarma Asayiş
Guild.darkvenue.com
wow.darkvenue.com

[Bu mesaj faki tarafından 27 Eylül 2005 18:17 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj faki tarafından 27 Eylül 2005 18:17 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

ooo callawey abi :) özledik seni ya :( forumlarda takil bare bize ozlem giderelim..[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
Wow - Dashe - Baydim...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...