Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Native Expansion diye bir mod var, onda hem esir fiyatları falan rütbeye göre değişiyor, hem sen bayılsan bile savaş devam ediyor, kendi krallığını kurabiliyorsun, NPCler daha güzel falan filan tonla değişiklik var, öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 O sadece ingilizceyle iyi çalışıyo yoksa karışık oluyo, oyunu da türkçe yükledim ogz'e ingilizce yapmak için language.txt değiştirin diyodu yaptım ama str:not found new_game gibi şeyler yazıyo oyunda hiçbişeyi okuyamıyosun adam gibi. Tam ingilizce yüklemek lazım da türkçe alıştım çok tatlı geldi :D Bi bunla adam gibi oynadıktan sonra yeni karakterle ing yükleyip tekrar oynarım o expansionla Bu arada honor ne onu sorayım. Karakterlerden kendime tıkladığım zaman sadece nam diye bi değer çıkıyo. E o renown olmalı bi de honor varmış ama göremiyorum ben =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 o dedinii indirdim. güzel olmuş. ama kendi krallığımı nası kuruyorum açıkla biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Kendi sancağını yaratabiliyosun diyodu oyungezerde, krallıktan bahsetmiyodu ama emin değilim tabii.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 kendi sancağını normal oyunda da yaratabiliyorsun. kraldan kale filan isteyebiliyorsun sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Ya nasl isteniyo? Mesela bana bi köy verdi kaleye bağlı sonra kale ele geçirildi köy gitti. Kaleyi geri aldık ben de yardım ettim şu an kale sahipsiz ama ben kraldan isteyemiyorum kaleyi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 bi mesaj çıkıyor: "kale boş..." gibisinden; iki de seçenek "kraldan iste", "ses etme" tarzı. gerçi ben kendi ele geçirdiklerimi istedim. yardım edene veriyor mubilmem.bir de o kralın yeminli adamı olman ve sancağın olması lazımdı. sancaktan emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Ya kalem ya da köyüm olmadan tek başıma bi kale almam için çok küçük bi ordu bulmak lazım o kalede. Bende öyle seçenek çıkmadı zaten demek ki alamıyorum. Oof of.. 55 civarı adamla dolaşıyorum sürekli.. namım 200 olmuş hala köyüm bile yok. Monopoly'de hep farklı renklerden arsa almış adam gibi hissediorum kendimi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 55 adam az. biraz daha güçlen. kalen olunca karşı taraf 1000 kişiyle gelebiliyor, toplanıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 50-60 adamla kale feth ediliyo ama sonra geri almaya geldiklerinde acı cekebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 E iyi de adam için level atlamak lazım deli gibi onun için de ordu lazım onun için para onun için köy falan :D Çok yavaş ilerliyo yoksa oyun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 köyden para bekleme zaten, kale, köy filan bunlar hep para yer. parayı ya ticaretten ya loottan kazanırsın, kalenin zararını sübvanse edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 nileppezdel said: E iyi de adam için level atlamak lazım deli gibi onun için de ordu lazım onun için para onun için köy falan :D Çok yavaş ilerliyo yoksa oyun..renown da arttırıyor adam sayını. oyunu bi kere çözersen yavaş değil. kalen oldu mu içine istediğin kadar adam koyabiliyorsun. yanlış hatırlamıyorsam yarı maaş ödüyordun kaledeki adamlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 steamroll olmamaları için tonla adam tutman gerekiyor ki tek kuruş kazandırmadığı halde kara delik gibi para emiyor. o yüzden kale almadan önce iyi birikim yapmak lazım aç kalmamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Vergi yetmiyo mu köylerden alınan? Bi de şehir alınmıyo mu? =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 yetmiyor köy vergisi bildiğin köylüden alınıyor, ayağında donu olmayan adam. şehir de 55 kişiyle filan alınmaz heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Of çok güzel modlar var ama türkçe destekli yok neredeyse. Tekrar kurmak istemiyorum oyunu oof of. Bi de Türkçe'si o kadar hoşuma gitti ki bi kısmı ingilizce olarak modu oynayınca hiç hoşuma gitmedi laflar ya. Eheh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 şehirleri kral kolay kolay vermiyor. o tarz gelirler zor yani. en baba gelir lootlardan. bide lord/kral satışından.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 köy yağmalayarak da güzel para kazanılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Ticarette de iyi para var aslında kervan hesabı bi şehirden 10 mal alıp diğerinde 200 karla satınca 2000 cepte oh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 1.0 sürümü için "story mod" yada buna benzeyen başka bir mod var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 1.0'la çalışır mı bilmem ama Türk yapımı ve Türkçe destekli lotr modu var bi tane. Gerçi story var mı onu da bilmiyorum da belirteyim dedim ilgisi olanlara =) Ayrıca expanded gameplay modu çok kazık! Para kazanmak daha kolay bariz ama savaş sistemi çok zorlaştırılmış, AI da. Ayrıca hayvani güçte düşmanlar var 500 kişilik göç eden kabile falan var çok fena. Yani uğraşabileekseniz oynayın çünkü saç baş yolduruyo. Ha bi de, lvl 7'den sonra karakteriniz savaşta bayılmak yerine ölebiliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 FromTheHell said: köy yağmalayarak da güzel para kazanılıyo Asıl para bunda yatıyor, bir devleti düşman belleyip tüm köylerini sıradan yağmalıyorum para yağıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Ya bu expanded gameplay gibi olan ama daha kolay olan bi mod var mı? Bu gerçekten fazla zor olmuş zaten sitede de öyle yazmıştı yapanlar. Enhanced native güzel bi mod gibi gözüküyo ama denesem mi ki onu? Pff.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 normal oyunda zorlananı native'de ağlatırlar yalnız söyliyim. ama native'de direk 50 gibi bir party cap'le başlıyorsun, her şey daha devasa, daha güzel oluyor. çabuk ve kolay para için de turnuva arayın onlara girin paso, güzel para yapılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar