Sam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 bana da gelmiş beta daveti! :)-D mailbox kontrol edin derim heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Rhodok kale kuşatması Bu da sonuç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Bana gelmemiş. Hem de epey eski müşteriyim. Gerçi bir yerden kayıt olduğumu hatırlamıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 e kaydolmayana ekmek yok, forumunda vardı sanırım linki eğer kaldırmadılarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 ben 4-5 yildir musterisiyim valla bana 3-4 tane yollamalari lazim :P ben ilk aldigimda oyunu mezarlikta zombie kesioduk, 2 sehir vardi, sirf arena yapardik ehuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 ahah junk maile gelmiş kabul edilmişim hobey ama evde değilim denemek yarın nasip olcak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 of yatmadan önce neden oynamaya başladıysam. gözlerim eridi sanırım, bırakamadım. :( şahane olmuş yalnız nedense 90 pingle tutturamıyorum bir türlü lance olsun ranged olsun. nedendir anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 haydaaa win 7 64 üzerinde oyunu oynayan varmı,multiye tıkladıktan 1 sn sonra crash yiyip desktop a atiyor oyun,single da problem yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 bende de aynısı oldu 5-6 kere, neden sonra girebildim. bir daha da çıkmadım girebilmişken heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 bi bug report yollim o zaman foruma,anti-virüs firewall falamda yok ne alaka acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 bana da başta oldu o. sonra tutorialları falan bitirdim geri döndüm çalıştı sfddfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 forumda bu konu hakkında topic açılmış zaten,uyumluluk modunu xp sp3 e ayarlayıp options dan sing. threat.. flm fisman ayarlayın demiş hepsini yaptım,olmadı :( Sanırım sorun multi player profile olmamasından kaynaklanıyor,biri bana kendi profile dosyasını atabilirmi,win 7 de user-app data-m&b warbandın içinde olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 nasıl olduysa sorun çözüldü,user-(kendi accountum) klasörüne her türlü izni verdim birde win 7 nin uyumluluk sorunu programını çalıştırdım sonra nasıl olduysa sorunsuz oynayabiliyorum şu an. Ha bide tutto lari bitirdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 oyuna girdim zaten anladığım kadarıyla 2 tane sunucuyu kullanabiliyoruz diğerlerinin ping yüksek. fena değil gayet zevkli görünüyor ama lag sorunu var gibi geldi biraz. lag yüzünden yay kullanmada baya sıkıntı yaşadım. equipment menüsündeki eşyalar sınırlı geldi çeşitleri arttırılsa daha hoş olur yanlız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 40-45 kişiyi geçince lag yapmaya başlıyor herhalde düzeltmek için bişeyler yaparlar. Ekipman çeşitliliği de gayet iyi, hem faction hem class kısıtlaması olduğu için az geliyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 evet, her eşyayı her faction kullanamıyor. oyundaki npc eşyalarına göre düşünün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 oyunda kullandığınız nickler neler bu arada? ben aynen Xenocide kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 dün kapıştık biraz, sen bizim kaleye saldırıyordun. (:P) safir benimki. genelde siege sunucusunda oynuyorum, bayraklı olanda paso ölündüğü için herkes gudik itemlarla oynamak zorunda kalıyor paso. o kadar keyif almadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Sam said: evet, her eşyayı her faction kullanamıyor. oyundaki npc eşyalarına göre düşünün. Nasıl bir saçmalık bu ya? Ulan örnegin orta çagda bir Mogol bir Alman'ın kılıcını kullanamıyor muydu? Of eşşek developerlar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 platemail giyen moğol gösterirsin o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 euhaeu ya siege modunu pek tutmadm düzenlenmesi gereken şeyler var savunanlar gereğinden fazla avantajlı. atlı birlikleri seçiyorlar kaleden atlıyolar falan. sonra saldıran tarafın merdivenleri kaldırması uzun sürüyor, süre çok az vs. bide bi sorun yaşıyorum oyuna girerken, sunucu seçtiğimde incorrect authorization key die bi uyarıyla karşılaşıyorum. dün bikaç defa karşılaştım tekrar deneyince girdi ama şu anda giremiyorum. niye böyle yapıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 o bana da oldu birkaç kere, bırakıp bir vakit sonra tekrar baktığımda düzelmişti. bug olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 şu anda deli lag başladı çıktım oyundan herkeste var aynı lag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 "deja cyrano" said: Sam said: evet, her eşyayı her faction kullanamıyor. oyundaki npc eşyalarına göre düşünün. Nasıl bir saçmalık bu ya? Ulan örnegin orta çagda bir Mogol bir Alman'ın kılıcını kullanamıyor muydu? Of eşşek developerlar ya. 13. savaşçıyı izle. anlarsın. kullanabiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 "deja cyrano" said: Sam said: evet, her eşyayı her faction kullanamıyor. oyundaki npc eşyalarına göre düşünün. Nasıl bir saçmalık bu ya? Ulan örnegin orta çagda bir Mogol bir Alman'ın kılıcını kullanamıyor muydu? Of eşşek developerlar ya. bir alman, gelip hun yayı moğol yayı kullanamaz, ömrü at üstünde gecmiş, deriden başka bişi giymemmiş moğol full plate giyipte savaşamaz. cok mantıklı, bunu gectim. Orda khergit ordusunun bir askerini canlandırıyorsun, dolayısıyla ulaşabileceğin silahlar alman kılıcı değil, khergit yatahanı olucaktır. Kı bunların hiç bir önemi yok, sen istiyosunki, full plate, tempered barterd sword, khergit warbow, reinforced heavy towershield, champion war chargerla geziyim miss gibi ohş. Herkez bu formatta gezrse ne taktiklerde ne gameplayde ceşit olmaz. 1 hafta oynar bayarsın atarsın oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar