Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mount & Blade

Nosfe

Öne çıkan mesajlar

forumda bu konu hakkında topic açılmış zaten,uyumluluk modunu xp sp3 e ayarlayıp options dan sing. threat.. flm fisman ayarlayın demiş hepsini yaptım,olmadı :(
Sanırım sorun multi player profile olmamasından kaynaklanıyor,biri bana kendi profile dosyasını atabilirmi,win 7 de user-app data-m&b warbandın içinde olması lazım
Sosyal ağlarda paylaş

oyuna girdim zaten anladığım kadarıyla 2 tane sunucuyu kullanabiliyoruz diğerlerinin ping yüksek. fena değil gayet zevkli görünüyor ama lag sorunu var gibi geldi biraz. lag yüzünden yay kullanmada baya sıkıntı yaşadım.

equipment menüsündeki eşyalar sınırlı geldi çeşitleri arttırılsa daha hoş olur yanlız
Sosyal ağlarda paylaş

euhaeu ya siege modunu pek tutmadm düzenlenmesi gereken şeyler var savunanlar gereğinden fazla avantajlı. atlı birlikleri seçiyorlar kaleden atlıyolar falan. sonra saldıran tarafın merdivenleri kaldırması uzun sürüyor, süre çok az vs.

bide bi sorun yaşıyorum oyuna girerken, sunucu seçtiğimde incorrect authorization key die bi uyarıyla karşılaşıyorum. dün bikaç defa karşılaştım tekrar deneyince girdi ama şu anda giremiyorum. niye böyle yapıyor?
Sosyal ağlarda paylaş

"deja cyrano" said:

Sam said:

evet, her eşyayı her faction kullanamıyor. oyundaki npc eşyalarına göre düşünün.

Nasıl bir saçmalık bu ya? Ulan örnegin orta çagda bir Mogol bir Alman'ın kılıcını kullanamıyor muydu? Of eşşek developerlar ya.

13. savaşçıyı izle. anlarsın. kullanabiliyor mu?
Sosyal ağlarda paylaş

"deja cyrano" said:

Sam said:

evet, her eşyayı her faction kullanamıyor. oyundaki npc eşyalarına göre düşünün.

Nasıl bir saçmalık bu ya? Ulan örnegin orta çagda bir Mogol bir Alman'ın kılıcını kullanamıyor muydu? Of eşşek developerlar ya.

bir alman, gelip hun yayı moğol yayı kullanamaz, ömrü at üstünde gecmiş, deriden başka bişi giymemmiş moğol full plate giyipte savaşamaz.

cok mantıklı, bunu gectim. Orda khergit ordusunun bir askerini canlandırıyorsun, dolayısıyla ulaşabileceğin silahlar alman kılıcı değil, khergit yatahanı olucaktır.

Kı bunların hiç bir önemi yok, sen istiyosunki, full plate, tempered barterd sword, khergit warbow, reinforced heavy towershield, champion war chargerla geziyim miss gibi ohş. Herkez bu formatta gezrse ne taktiklerde ne gameplayde ceşit olmaz. 1 hafta oynar bayarsın atarsın oyunu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...