Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Steam'de 7.5 dolar olmuş, seven kaçırmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 alıcam vallahi güzel oyun. ama şu yapay zeka, yapay gerizekalılık sendromundan kurtuldu mu son patch ile? kale kuşatması okadar zor oluyorki.. edit: aldım oyunu. haber verdiğin için sağol başka türlü görmezdim vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Bu oyunun multiplayer'ı mı var??? anlamadım biri beni aydınlatsın :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Multisi yok,o key ile netten register ediyorsun oyunu full surum oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Birkaç sayfa önce demişimdir mutlaka ama olsun tekrar edeyim: Mount&Blade'i alınız, aldırınız. Sadece oyundaki "Mount" kısmını dünyada başka hiçbir oyun başaramadı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 7,5$ olduysa sıkıntıdalar demek, üzüldüm doğrusu. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 kampanya gibi bişeymi yoksa direk fiyatmı düşürmüşler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 sadece hafta sonu için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diazepam Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Steam'den almak istedim ama sepete ekle ve benzeri bir seçenek yok. Hatta fiyatı bile yazmıyor. Bende mi bir problem var? Yoksa kampanya bitti normal fiyata geçene kadar arada bir boşluk mu oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Sen göremedin heralde steam'in sitesine gir mount and blade diye arat ordan alabilirsin. Ben aldım =) http://store.steampowered.com/app/22100/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diazepam Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Yok yok oyun buldum bulmasına da, Add to Cart kısmı yoktu bende son 2-3 saattir. Bazen steam'de bazı oyunların avrupa satışı olmadığı zaman oyun bilgisi geliyor ama fiyatı veya alım bilgisi gelmiyor. Onun gibi birşey mi diye düşünmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 daha az önce 29.99 a aldım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 O verdiğim linkte direk add to cart seçeneği var üstte de 7.5 dolar diyo nasıl 29 a aldın ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 hakkaten nasıl 29 'a aldın ya dün 7'ye aldım ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 kamera açısını bi türlü değiştiremedim ya adamın sırtının dibinde kaç saattir deniorm numlock + - diyo da bi işe yaramıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 dakikalarla Weekend Deal karçırmış sanırım arkadaş euah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Tarist said: kamera açısını bi türlü değiştiremedim ya adamın sırtının dibinde kaç saattir deniorm numlock + - diyo da bi işe yaramıyo ü mü ğ mi ne fpsye alıyor oyunu, bütün tuşlara bas tutturursun bana da olmuştu eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 R tuşu fps'ye alıyor yanlış hatırlamıyorsam ama third person daha rahat inanki :) fps'yi sadece kılıcı saplarken hedefi tutturabileyim diye kullanıyorum bide şu uzun sopalarda :) savurma silahlarında hep third person Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 oyun iyi guzel, cok da guzel oynattiriyor kendini ama bir yere kadar,5-6 sene onceki beta dan beri oynuyorum 2 kere cd key almistim hatta,o zamandan beri bunun onune gecemediler,oyunun sonu gibi bisey olmali yoksa belli bi yerden sonra cok sikici oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 oyunun sonu muhtemelen bütün kaleleri ve şehirleri ele geçirdiğinde oluyordur :P şaka bir yana, bir oyunun sonu sıkıldığın an olmalıdır zaten kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 sandbox oyunlarda oyun sonu olmaz, olmaması da lazım zaten. bkz: sim city, 20 yıldır oyunun sonu yok ve 20 yıldır isteyen istediği kadar oynuyor. mod denemelerini tavsiye ediyorum düz oyundan sıkılanlara, şahane modlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Nasıl olmaz? Fallout 3 oynamadın herhalde? Oyunun sonunda gameplayin sona ermesinin oyuncunun seçimi olması gerekli diyelim, misal Fallout 2. SimCity tycoon oyunu. Tycoonların sonu olmaz denilebilir. Mount&Blade'in sonunun olmamasını SimCity örneğiyle açıklamaya çalışmak rekormuş ama onu itiraf etmeliyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 get a room Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 fallout 3 sandbox? lol? fo3'te main quest var ve bu bitiyor, m&b'de main quest diye bir olay yok, dolayısıyla bitmesi de sözkonusu değil. m&b ile fallout'ları aynı kefeye koyduğun içi seni tebrik etmek lazım esas heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 ya ben oyunu geç fark edenlerdenim. şimdi adam sayım yüze yaklaşınca gözüme bi kale kestirip saldırıyorum (mümkün olduğunca boş anını kollayıp). yanlız biraz elimde tutuyorum ama sonra (genelde khergitler) 1000 tane adamla geliyorlar :S elimden alıyorlar kaleyi. ya ben mi acele ediyorum kale işgal etmek için? biraz daha mı ordu toplamak lazım? yoksa şans eseri bana mı adamların bi iki toplu raidi denk geldi? yoksa elimde tutma düşüncesi mi yanlış? yani bunu kaybettik önümüzdeki maçlara bakıcaz deyip devam mı etmeliyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar