Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Ya böle cok mutluyum enerji ve hayat doluyum siritiyorum paso hehe : ) Yonca görmüs esek gibiyim dünden beri valla, cicekler böcekler vs[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 hmm içkine bişi katmış olmasınlar? :)[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 gelelim dövelim pent?[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 dikakt et seninde cep telefonuyla videonu alırlar..[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 bana bugün bişeyler oldu.. kız arkadaşım bana üzüldüğü için tekrar birlikte olduğumu söyledi.. çok mutluyum, çok sevinçliyim etrafta cinler,periler,haplar,içkiler.. ne kadar güsel süper gün kelebek gibiyim.. ömrüm kısa[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 said: BabacumMostors, 26 Eylül 2005 01:47 tarihinde demiş ki: dikakt et seninde cep telefonuyla videonu alırlar.. UAHAUZHUAHAUZAUHZA abi bugun kızdan ayrıldımda patiyi seviyorum ya ahahha ulan ne güldüm[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 said: Penthesilea, 26 Eylül 2005 01:44 tarihinde demiş ki: Ya böle cok mutluyum enerji ve hayat doluyum siritiyorum paso hehe : ) Yonca görmüs esek gibiyim dünden beri valla, cicekler böcekler vs heh ne guzel işte ps: eşşek kısmısını anlamadım, eşek yonca gorunce guluyo mu?[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] She had rainbow eyes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 said: BabacumMostors, 26 Eylül 2005 01:47 tarihinde demiş ki: dikakt et seninde cep telefonuyla videonu alırlar.. kalitesiz espriler bence valla maksadım birilerine sataşmak değil ama bıktım şu son olaylardan sonra..[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 uzun surmez mrk etme peth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 benim halim daha kötü![signature][hline]Herseye ragmen! =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 neymiş neymiş yonjada birini mi bulmuş?? uykum kaçtı sorry plz.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Aman abi, 80630'dan ne kadar kizla tanistiysam denyo cikti, aptal paratoneriyim zaten sinir oluyorum. Da böle bi üniversite bi hos olmus hehe süper :) Var bende bisiler valla ickime hap mi attilar lan Babacum, sakada gercek payi falan derken, ühü?[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 hayat ne guzel kuşlar vs hadi sarılalım =P[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 kolkola girip dans edelim. kuşlar, böcekler, gökyüzünde güneş masmavi gökyüzü haydi hep birlikte *!yaşasın 23 nisaaaaaan*[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ReDDoG, 24 Eylül 2005 02:36 tarihinde demiş ki: bu arada ben ark a striptiz yaparak soyundum. arkadaşta ztn ben açtıımdan beri boxerla oturuodu.ama ben sadece üstümdeki tshirt ü çıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tamonikiden Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Eye of divinity ters etki yapmıştır sana,geçer :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 aa? lan sonbahar geliyo, adam hala mutlu. ayıp yağ.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Troil nickimle aylar önce bu tarz bir topic açmıştım, tee nezaman kişisel fln de yoktu bostandı hep buralar sen bana geçici demiştin, kendini kandırıosun tarzı bişiler söylemiştin sanırım al kapak olsun :P inşallah sen sölemişsindir yoksa çok pis yattara olcam :)[signature][hline]Atletimin kolu yok Hovarladığın sonu yok Aramazsan arama Zaten bende kontör yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 said: Penthesilea, 26 Eylül 2005 02:14 tarihinde demiş ki: Da böle bi üniversite bi hos olmus hehe süper :) Abi bi türlü gelemedim üniversiteye ya dün arabayı çarptım (plaka çıktı önemli birşey yok) biraz önce de servisi kaçırdım gelemiyorum. Yürüyerek mi gelsem finallere yetişirim herhalde.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 mordrac gecmıs olsun[signature][hline]Zegna, 23 Eylül 2005 07:11 tarihinde demiş ki: hepiniz delisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 said: Cintonik, 26 Eylül 2005 02:14 tarihinde demiş ki: hayat ne guzel kuşlar vs hadi sarılalım =P muhahmauhmauhma yarıldım yaa sarılalım sıkı sıkı :D üniler açıldı lay lay lom kıslar kuşlar geldi lay lay lom bende mutluyum lay lay lom :D[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki: ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça.. Alkol kötülüklerin anasıdır.Ana gibi yar olmaz. Anialeyn - Priest(60) Deadwing-Rogue Undead- Haumarush Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 millet delirdi:)[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 mutlulgundan birazda bana versene?[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Bana msn de selam bile vermiosun ondandır. Pis penth ben de yorum yapmıyorum topicine.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 said: Dorsia, 26 Eylül 2005 20:25 tarihinde demiş ki: millet delirdi:) hehe öyle valla iyi gelmedi okullar üniler :)[signature][hline]Ladies and gentleman You've been entertained by the genious Ray Charles! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 o da geçer[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize (pakize bul beni artık) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar