Rush Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 2 yıl men aldı. Haber kesin doğru.[signature][hline]UH LELELELE UH LELELELE FENERBAHÇE [Bu mesaj Rush tarafından 23 Eylül 2005 14:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 İspanya-Hırvatistan macında resmen bir skandal yaşandı uzun suredir bole Hakem hataları gormemiştim resmen macı ispanya'ya verdiler Macın sonunda teknik fauller havalarda ucustu. Yazık oldu Hırvatistana..[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sergen Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 izlediğim en rezil spor karşılaşmasıydı sırplar ve ispanyollar iyi para vermişlerdir lavuklara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 abi çok yazık olmuş ermal'a.. kendi aptallığı ama ne blim 2 yıl çok fazla ya[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 ınanılmaz taraf tuttu hakemler.Boylesı ne goruldu ne duyuldu.Ispanyollara acaıp kıl oldum bırde sevınıyorlar.[signature][hline]Absolut, 09 Eylül 2005 01:55 tarihinde demiş ki: TV Show yapmaksa futbol, FB bu alemin dansözüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 bu ermal harbi çok salak adam.Yazık etti kendıne ya bu arada final maçları ne zaman hangı gün saat ?[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 fransa bugun yunanistanın son saniye üçlüğüyle yenildi[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 almanya nowitzkinin süper oyunuyla hakemlere rağmen geçti ispanyayı.yunanistanı ezerler[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Lopeth, 21 Eylül 2005 13:59 tarihinde demiş ki: babamda beni ms paintle yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 nowitzki tek başına alır kupayı :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Böyle hakemler varken fazla güvemezdim ben olsam Novi. ye.[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 ya bu nasıl oluyor yunanlar 10 sayı önde, almanya karşısında futboldan sonra bir mucize daha yapcaklar sanırım.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 yok 2 murat larında söylediği gibi adamlar yorgun.[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Yunanistan avrupa şampiyonu oldu ya avrupada basket bitmiştir artık tam anlamı ile türkiyenin hiçbir avrupa takımı ile maç yapmadan futbolda dünya 3. sü olması gibi fransa deilde yunanistan karşılaşsaydı sırbistanla hiç şansı yoktu yunanistanın veyahut bizim takım 3. çeyrelerde bukadar kötü oynamasaydı fransa dışında bizi finalden edebilecek bir takım daha yoktu açıkcası neler oldu neler ama yunan takımı kadar sıkıcı maç yapan bi takım daha yok ve adamlar şampiyon oldular.. şu durumu görsün bizimkilerde bi çekidüzen versinler kendilerine boşa geçiyor yıllar..[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 defans yaparak şampiyon oldular yine. :D[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 pota altından iyi sayı buldular ama[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Fransayı nasıl yendiler hala anlamıyorum zaten ama o macla zaten gercekten şampiyon olmayı cok istediklerini belli etiler güzel bi oyunları yok belki ama savunmada iiler.keşke Almanya alsaydı ama.. tebrikler Yunanlılara[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 abi yunanlılar demeyin şunlara yunanistanlılar onlar, kimze bizim için türklüler diyo mu :D[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 said: DynamicK, 26 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki: Yunanistan avrupa şampiyonu oldu ya avrupada basket bitmiştir artık [signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pessimist Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 ulan ben bu milli takımın .... kupayı yunanistan aldı ?.q.[signature][hline]-Pessimist Style- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Abi adamlar iyi savuma yapıo buda basketbolda savunmanın nasıl bir rolü olduğunu gösterdi.[signature][hline]SALYA SÜMÜK DEĞİL ERKEK GİBİ VARDIK.İSKELE DEĞİL STAD BASTIK. GFB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar