Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Erkek lerin melek olduğunun kanıtı... ;)

SteelBB

Öne çıkan mesajlar

insan olmaları melek olmalarından daha önemli kanımca... yani tecavüzcüleri,karısını kızını dövenleri düşününce...[signature][hline]sabır,yüzünü ekşitmeden acıyı yudumlamaktır...

[Bu mesaj Frigg tarafından 15 Temmuz 2005 19:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Drizzt-, 15 Temmuz 2005 19:24 tarihinde demiş ki:
said:
Frigg, 15 Temmuz 2005 19:16 tarihinde demiş ki:
insan olmaları melek olmalarından daha önemli kanımca... yani tecavüzcüleri,karısını kızını dövenleri düşününce...

bir erkek olarak bile katılmamak elde değil

Yani tabikisi haklsında şurda 1-2 gerçeği tartışıyoruz:) onları söyleipte üzme beni şimdi.:/[signature][hline] "Eğer insanları ikna edemiyorsan kafalarını karıştır.
Harry Truman"

Sosyal ağlarda paylaş

haha guzelmiş[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
said:
Seperate, 14 Temmuz 2005 23:25 tarihinde demiş ki:
olsun ben yine de 3ünü de alırdım :P

bende alirdim :D hic dusunmeden :P ( insallah sözlüm patiye takilmiyodur :D )[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan..
Wow - Dashe - Baydim...
MxO - Dashe - E Bundanda Baydim..
Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...