Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

B.B.Ankaraspor-Besıktas

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
ReDDoG, 23 Eylül 2005 19:12 tarihinde demiş ki:
garanti alır beşikaş %100 garanti veriyorum bu maça.

demekki hayattan hiç bi zmn emin olmıcaz[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz.
Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz.
Mesaj tarihi:
Rıza kalsın, yönetimle beraber gidene kadar. Yönetimden cacık olmazki nekadar teknik direktör değiştirsen boş.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Mesaj tarihi:
Ya kardeşim yine yenildik.

Yeter beeee.
4 maç üstüste yenilirmi bi takım hem şampiyonluga oynuyosun hemde avrupada oynuyosun

Yazıkkkk.[signature][hline]Kimsesizim Hısmımda Yok Hasmımda...

[Bu mesaj Davidoff tarafından 25 Eylül 2005 20:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
5. gelcek malmöyle sonra suçu rızaya atıp göndercekler yönetim kalacak, bu adamı göndermek kolay değil seçimde bile çirkeflik yapıyor.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Mesaj tarihi:
Beşiktaş'ın acilen mantalite değiştirmesi lazım.
Yılların istikrarlı, alt yapı manyağı Beşiktaşı gitti yerine günü kurtarmak üzerine kurulu bir düşünce geldi.
Her sene transferi Gr@l kapatıp, her sene ligin ilk 6 haftasında havlu atmalar... Dilim varmıyor ama gitgide Fenerbahçe'nin eski zamanlarına benzemeye başladınız.[signature][hline]rtc
Mesaj tarihi:
forzada bi arkadaş ne güzel demiş hll
said:

Gözlerim dolsunmu yoksa boşalsınmı karar veremiyorum, rıza gitsinmi kalsın onuda bilmiyorum.

15 gün önce gol kralı ailton, şampiyon beşiktaşımdı...
kabuslardayız, sonumuz ne olacak, nasıl uyanacız uykudan...

ama yine aşkımısn, beyaz günlerinde yanındaydım...
siyahlarındada sana bağlıyım. çünkü senin gibi bende asilim...
[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz.
Mesaj tarihi:
yok heyecan açısından dedim.
tümer veya ib.akın solda oynasın bjk alex gibi bi adam alsın bi de nihat. youla yı da satsın.[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing."
Mesaj tarihi:
İ.Akın'ı bilmem de Tümer sol kanat oyuncusu değil. Zorunluluktan yokluktan orda oynuyor, verimi de düşüyor.

Ve evet heyecanlandıracak bir adam lazım tribünleri o konuda haklısın.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Mesaj tarihi:
said:
jazzyjam, 25 Eylül 2005 21:49 tarihinde demiş ki:
alex gibi bi adam .

tümer var.eskidende sergen vardı.[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz.
Mesaj tarihi:
alex her ne kadar koşmasa da >tümer
sergenin de devamlılığı yok ve geçtiğimiz günlerde rıza'nın dediği gibi karakteri belli.

juninho ayarında bi adamdan bahsediorum[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing."
Mesaj tarihi:
said:
Rush, 25 Eylül 2005 21:58 tarihinde demiş ki:
alexin tekniği tümerinkinin katkat üstünde.

ben tümer alex den daha i hebele flnmı dedim.
alex gibi di yo fark edersen çalıma giren takımı kurtaran.[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz.
  • Yeni Oluştur...