Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gitmek bir dert kalmak bir dert

BabacumMostors

Öne çıkan mesajlar

evet arkadaşlar 2002 yılının mayıs ayının ikinci günüden beri buradayım.. gelemdim resmen ğçağrıldım böyle ayin düzenleridler summon ettiler beni.. ama artık gitme vakti geldi mi bu limandan? bütün dostlarımb irer birere ayrıldılar bendne habersiz ve bir msn akşamında haberim oldu göç ettiklerinden geri gelmeleri ize bir başka hayata anca.. acısıyla tatlısıyla 3 senem burda geçti gönül ister ki daha da geçsin.. önemli dğeil hayat bu.. her şey gelir geçer.. hiç bir şey sabit kalmaz..[signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

şaka lan şaka kekereler sizi ehe ehe bırakırmıyım hiç henüz kimse üzmedi beni üzemezde.. yeri geldi küfrü ettiler ban attırdık yeri gelkdi öm den tehdit ettiler yörüngeye uydu niyetine yolladık :)

bana giren çıkan yok en önemlisi sizin can sağlığınız gitmiyorum bir yere henüz ehe ehe ulan en manyak manip depresif adamım yaa böyle salakça şeylerle eğleniyorum ya allah bildiği gibi yapdsın beni..

vaz geçtim yapmasın tamam devam aynen ben böyle çok mutluyum.. ah sıkıldım wow oynayacam ben[signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Sosyal ağlarda paylaş

git, git

istemiyoruz seni=P

lan sen de bırakırsan ne olur ya burası, yapma etme=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki:
Karı istiyorum yaa
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BabacumMostors, 25 Eylül 2005 00:38 tarihinde demiş ki:
şaka lan şaka kekereler sizi ehe ehe bırakırmıyım hiç henüz kimse üzmedi beni üzemezde.. yeri geldi küfrü ettiler ban attırdık yeri gelkdi öm den tehdit ettiler yörüngeye uydu niyetine yolladık :)

bana giren çıkan yok en önemlisi sizin can sağlığınız gitmiyorum bir yere henüz ehe ehe ulan en manyak manip depresif adamım yaa böyle salakça şeylerle eğleniyorum ya allah bildiği gibi yapdsın beni..

vaz geçtim yapmasın tamam devam aynen ben böyle çok mutluyum.. ah sıkıldım wow oynayacam ben

Aferim =)[signature][hline]
Yaş 43 oldu.Kaporta sinyaller vermeye başladı...

Sosyal ağlarda paylaş

öncelikle şunu diyim.burda eskilerden değilim.herkes çekip gitmeye başladıki.bu baya bi canını sıkıyo insanın.yok ortam değişti.yeniler geldi diye savunma yapılıyo ama bana ters geliyo her yeni gelen insan da dallama çıkacak diye bi kaide yok.eğer burası eskisi gibi değilse gitmek buna çözüm değil.tam tersine bişeler yapılsın bazı sınırlar getirilsin.yani uraşılsın bi çözüm bulunsun herşeyin bi çözümü vardır.herkes böyle gidecekse o zaman kapatılsın yani forum falan hiç bi anlamı kalmıyo artık.[signature][hline]Batarken güneş ardında tepelerin,geldi veda zamanı teletubbielerin.
Sosyal ağlarda paylaş

fucuk yu desem?
aslında bundan önce içtin mi diyecektim.Abi bi tarafa gitmiyosunuz millet iyicene yoldan çıkmaya başladı kim tame etcek ondan sonra o koyunları arada bi mare de cıkıyo ama o kadarını karıstırma.[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden
Hayatımı arıyorum kaderimin içinden
Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden
Şimdi çıkaracağım geleceğimi

Sosyal ağlarda paylaş

eskiden beri burda gördüğüm bildiğim kişilerin gitmesi üzdü beni, babacum da bıraktıysa artık güldürcek adam da kalmadı, artık anasayfamı paticik yerine başka bi site yapiyim derken 2.mesajı gördüm rahatladım :)[signature][hline]karnım aççç!
çok klas bi blog
Zarkuu lvl ?? NE Rogue (ThePantheon) - Frostwhisper
Sosyal ağlarda paylaş

r leri söyleyemiyen birindende ancak bu beklenırdı :)[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
AthleT, 25 Eylül 2005 12:58 tarihinde demiş ki:
Babacum giderse kim kalıcak buralarda?
İmzada quoteyi başlatan adam giderse bende giderim loL :)

ok o ben değilim ya onu yapan çoktaaan gitti herhalde ;)[signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Sosyal ağlarda paylaş

@Babacum ; Aaaa.! Babacum sen yanlış anladın. Quote bugüne kadar imzalarda en çok senin sözlerini gördüm :)
Hatta bi keresinde 2 sözünü birden koymuştum imzama .
Taa ki yönetim silene kadar :)[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal
| Mail | : [email protected]
| Radio | : Wj ErgenekoN
| Forum | : Insight

Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...