Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

temporarily unavailable.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
giden gider geri kalan sağlar bizimdir:D

byee[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur
*!Bir Bakış Atar*
Mesaj tarihi:
yau site yöneticileri görüyosunuz sitenin halini..kaldırın şu üyelik olayını.davtiye falan bişeler olsun.. herkese davetiye de verilmesin vs vs vs.. siteye yazık olacak yaw :([signature][hline]İki kişinin bildiği sır değildir!
Mesaj tarihi:
Bu konuya yazmak istiyorum ;
Beni tanıyanlar bilir ben paticiği çok severim(dim) son zamanlarda artık buraya girmek bile gelmiyor içimden ben her konuyu okur gerekirse cevap yazardım bir süre uo scriptsharding moderatorluğu yaptım sonra karakedi'yi hatalı gördüğüm bir konudan dolayı yazdığım bir post sonucu moderatorluğum alındı alınsında zaten zihniyet yanlıştı..
hemen topicler silindi hiçbişey olmamış gibi davranıldı.Ortalığı kızıştırmamak için veda postu bile atmadım.. haklı olduğum içeriğinde tartışma olan hemen hemen tüm topiclerim silindi.

yinede arada sırada girreyim dedim bi ara sürekli bakıyım dedim
bi baktım ki post yok konu yok

sonra uo scriptshardinge kimseyi kışlatmayacak bi topic açtım
http://forum.paticik.com/view.php?id=142309

konu garbage sayıldı kilitlendi nedeni bile yazılmadı.

Bunların anlamı olan biten örtpas ediliyor aslında paticiğin içinde ciddi bir sallantı var ki bunun en büyük kanıtı msn den artık yeni platform lazım diyen paticikli arkadaşlarımdır..

Paticik aslında yapı olarak sevimli bir smile kıvamıında gibi gözüksede aslında hiçde böyle bir yapıya sahip değil burada içten yaşanan bir kaos hakim..

bir şekilde buradaki postlar silinebilir yakılabilir ama insan hafızasından silinmiyor bazı şeyler

buranın özgür bir platform olmadığını düşünüyorum artık genel olarak izlemekten başka bişey gelmiyor elden

paticik düşüyor..

Bu posta cevap olarak madem höödee al bakalım sana bi yörünge denilebileceğini düşünüyorum belki de bu postu siz hiç okuyamayacaksınız tıpkı eskilerini okuyamadığınız gibi..

Tüm paticikde takılan arkadaşlarımı seviyorum hepinizi öpüyorum tek tek..[signature][hline]http://www.isbank.com.tr/test.html :)
Mesaj tarihi:
^
^
^
^
dıyorum baska bısı demıyorum herkes aynı fıkırde ne yazıkkı su an burda eskıden kımse kalamdı zaten 1 eskı uye gıder 5 yenı uye gelır prensıbıyle eskı uyemız kalamdı[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Mesaj tarihi:
Anlamıyorum olan biteni yani forumu bırakınca napcaksınız nete gırmıcekmısnız ha nete gırmıcez dersenız eyvallah misal dersin dersim var okey ancak nedir bu son olaylar herkes yok ben gıdıorm fln neye trip yapıosunuz anlamadım Paticik forumlarınamı trip atıosunuz kardeşim

P.s : Pes Etmek Yakışmıyor.

@giden kişi

hoşçakal[signature][hline]Zegna, 23 Eylül 2005 07:11 tarihinde demiş ki:
hepiniz delisiniz.

Mesaj tarihi:
Sanada selametle .

*waves*[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki:
iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim..
Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki:
Böyle çözümler kısa vadede olmaz.
Mesaj tarihi:
sen de mi elaidi yau..kimi okuycaz biz burda şimdi? hiç düşünmüyosunuz bizi, küstüm.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
Mesaj tarihi:
ELAIDI FTW !1!!

Gitme diyeceğim olmayacak zaten dün söyledim , gitmeni istemesem dün baskı uygulardım , o yüzden git . Ya da gitme. Bilmem git belki . Gitme lütfen :/ . Okulda kokteyl vardı...Mezun yoktu...Anlatmışmıydım ?[signature][hline]...That shine on you and tame your burning heart , that buried my truth right into your arms , that worship the tomb of our forlorn love , that heal all wounds all light this endless dark...
Mesaj tarihi:
said:
Xaenin, 25 Eylül 2005 19:58 tarihinde demiş ki:
ELAIDI FTW !1!!

Gitme diyeceğim olmayacak zaten dün söyledim , gitmeni istemesem dün baskı uygulardım , o yüzden git . Ya da gitme. Bilmem git belki . Gitme lütfen :/ . Okulda kokteyl vardı...Mezun yoktu...Anlatmışmıydım ?
ahahahahaha :) olm dün nasil agir bir sarhos oldum ben ya hahaha
Hayir, 3 arjantinle sarhos olcak adam degilim de, okulda kokteyl vardi... Mezun yoktu... Anlatmis miydim?[signature][hline]WoW EU - Burning Legion
Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Mesaj tarihi:
Bugün dershanede durup durup dersin ortasında aklıma geldi . Bir anda sesli bir şekilde gülmeye başladım da benle arkadaşlık kuran herkes bi anda tereddüt etti . Anlatınca çok sevdiler seni bi anda ahaha. Of yine gülüyorum kendi kendime ya yeter 2 gündür çıkmadı aklımdan ahahahahaha .

Ya bizim okulda kok..[signature][hline]...That shine on you and tame your burning heart , that buried my truth right into your arms , that worship the tomb of our forlorn love , that heal all wounds all light this endless dark...
  • Yeni Oluştur...