Apache Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 gorusmek uzere[signature][hline]shinsetsu desu.. hordebab
redge Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 giden gider geri kalan sağlar bizimdir:D byee[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar*
oper Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 yau site yöneticileri görüyosunuz sitenin halini..kaldırın şu üyelik olayını.davtiye falan bişeler olsun.. herkese davetiye de verilmesin vs vs vs.. siteye yazık olacak yaw :([signature][hline]İki kişinin bildiği sır değildir!
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Görüşmek üzere, umarım... Birşeyler oluyor paticik' e hadi bakalım hayırlısı...[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 siyu.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool?
Coder Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Bu konuya yazmak istiyorum ; Beni tanıyanlar bilir ben paticiği çok severim(dim) son zamanlarda artık buraya girmek bile gelmiyor içimden ben her konuyu okur gerekirse cevap yazardım bir süre uo scriptsharding moderatorluğu yaptım sonra karakedi'yi hatalı gördüğüm bir konudan dolayı yazdığım bir post sonucu moderatorluğum alındı alınsında zaten zihniyet yanlıştı.. hemen topicler silindi hiçbişey olmamış gibi davranıldı.Ortalığı kızıştırmamak için veda postu bile atmadım.. haklı olduğum içeriğinde tartışma olan hemen hemen tüm topiclerim silindi. yinede arada sırada girreyim dedim bi ara sürekli bakıyım dedim bi baktım ki post yok konu yok sonra uo scriptshardinge kimseyi kışlatmayacak bi topic açtım http://forum.paticik.com/view.php?id=142309 konu garbage sayıldı kilitlendi nedeni bile yazılmadı. Bunların anlamı olan biten örtpas ediliyor aslında paticiğin içinde ciddi bir sallantı var ki bunun en büyük kanıtı msn den artık yeni platform lazım diyen paticikli arkadaşlarımdır.. Paticik aslında yapı olarak sevimli bir smile kıvamıında gibi gözüksede aslında hiçde böyle bir yapıya sahip değil burada içten yaşanan bir kaos hakim.. bir şekilde buradaki postlar silinebilir yakılabilir ama insan hafızasından silinmiyor bazı şeyler buranın özgür bir platform olmadığını düşünüyorum artık genel olarak izlemekten başka bişey gelmiyor elden paticik düşüyor.. Bu posta cevap olarak madem höödee al bakalım sana bi yörünge denilebileceğini düşünüyorum belki de bu postu siz hiç okuyamayacaksınız tıpkı eskilerini okuyamadığınız gibi.. Tüm paticikde takılan arkadaşlarımı seviyorum hepinizi öpüyorum tek tek..[signature][hline]http://www.isbank.com.tr/test.html :)
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 ^ ^ ^ ^ dıyorum baska bısı demıyorum herkes aynı fıkırde ne yazıkkı su an burda eskıden kımse kalamdı zaten 1 eskı uye gıder 5 yenı uye gelır prensıbıyle eskı uyemız kalamdı[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Anlamıyorum olan biteni yani forumu bırakınca napcaksınız nete gırmıcekmısnız ha nete gırmıcez dersenız eyvallah misal dersin dersim var okey ancak nedir bu son olaylar herkes yok ben gıdıorm fln neye trip yapıosunuz anlamadım Paticik forumlarınamı trip atıosunuz kardeşim P.s : Pes Etmek Yakışmıyor. @giden kişi hoşçakal[signature][hline]Zegna, 23 Eylül 2005 07:11 tarihinde demiş ki: hepiniz delisiniz.
Muhallebi Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Sanada selametle . *waves*[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki: iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim.. Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki: Böyle çözümler kısa vadede olmaz.
sir Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 sen de mi elaidi yau..kimi okuycaz biz burda şimdi? hiç düşünmüyosunuz bizi, küstüm.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 giriş(log-in) - gelişme (develop) - sonuç (log-out) diyosun?[signature][hline]FİLTHY PLAY!
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Güle güle.[signature][hline] Aşk Oyunu
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 /farewell[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Admin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 görüşmek üzere[signature][hline]G3NK zitem illede zitem
malik Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 eyvallah hocam,dikkat et kendine..[signature][hline]zebani.(düşünen ceset)
Queen Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Hoşçakal bekle az ebn de geliyorum elaidi kaçıyorm buralardan 1000 postum bile yok bak daha
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 haydin başbaş[signature][hline]Atletimin kolu yok Hovarladığın sonu yok Aramazsan arama Zaten bende kontör yok
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 ELAIDI FTW !1!! Gitme diyeceğim olmayacak zaten dün söyledim , gitmeni istemesem dün baskı uygulardım , o yüzden git . Ya da gitme. Bilmem git belki . Gitme lütfen :/ . Okulda kokteyl vardı...Mezun yoktu...Anlatmışmıydım ?[signature][hline]...That shine on you and tame your burning heart , that buried my truth right into your arms , that worship the tomb of our forlorn love , that heal all wounds all light this endless dark...
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 off k ine off[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
sheref Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 1 aydır pek giremiyorum, neler olmuş... Yapmayın böyle şeyler, sıkılınca paticikden girmeyin 2 hafta kafanız dinlensin, veda niye???[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Selametle...[signature][hline]Trust No One
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 said: Xaenin, 25 Eylül 2005 19:58 tarihinde demiş ki: ELAIDI FTW !1!! Gitme diyeceğim olmayacak zaten dün söyledim , gitmeni istemesem dün baskı uygulardım , o yüzden git . Ya da gitme. Bilmem git belki . Gitme lütfen :/ . Okulda kokteyl vardı...Mezun yoktu...Anlatmışmıydım ? ahahahahaha :) olm dün nasil agir bir sarhos oldum ben ya hahaha Hayir, 3 arjantinle sarhos olcak adam degilim de, okulda kokteyl vardi... Mezun yoktu... Anlatmis miydim?[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 adam gitti siz ne diyorsunuz..[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Bugün dershanede durup durup dersin ortasında aklıma geldi . Bir anda sesli bir şekilde gülmeye başladım da benle arkadaşlık kuran herkes bi anda tereddüt etti . Anlatınca çok sevdiler seni bi anda ahaha. Of yine gülüyorum kendi kendime ya yeter 2 gündür çıkmadı aklımdan ahahahahaha . Ya bizim okulda kok..[signature][hline]...That shine on you and tame your burning heart , that buried my truth right into your arms , that worship the tomb of our forlorn love , that heal all wounds all light this endless dark...
Öne çıkan mesajlar