Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

temporarily unavailable.

elaidi

Öne çıkan mesajlar

Öncelikle Kişisel Bölümü'nden banlıyım. O yüzden buraya açtım. Sessiz de yapabilirdim bunu fakat işte gelenektendir derler ya..
Az önce gördüm bonecrusher'ın elveda topicini.. Okuyunca bir kendi kendime düşündüm.. Son 1 aydır paticik'te neler oluyor? bir gözden geçirdim. ulan bir de baktım ki hakkaten acayip bir şekilde tekdüze hale gelmişiz. Bonecrusher gibi kibar olmayı denemicem. Direk söylüyorum ki yeni gelenlerin çoğundan rahatsızım. Tutumlarından, davranışlarından rahatsızım. Tabii ki aralarında çok iyi olanları da var. P.M'den muhabbet ettiklerim vs vs..
Fakat hakkaten eskisi gibi değil. Ne eskisi kadar mesaj geliyor, ne de eskisi kadar güzel şeyler yaşıyorum. Eski derken, 3.5 yıl gibi bir süredir üyeyim. Hoşuma giderdi 3-4 ay öncesine kadar çok hoşuma giderdi hemde.. Sonra ne kadar arada sırada sıkılmaya başlamış olsam da biraz sorumluluk almak istedim.. Karakedi'ye başvurdum. Tw oldum. Görevimi de güzel bir şekilde yerine getirdiğime inanıyorum. Çoğu insan benim tw olmamdan memnun değilken, şikayetçiyken, ben elimden geldiği kadar fake üyeleri banlamaya çalıştım.
uzun olsun istemiyorum zaten tam bir elveda mesajı değil.. Bir süreliğine ayrılıyorum.. Ne kadar bir süre bilmiyorum gerçekten ben de. 1 ay? 3 ay? belki de 1 yıl.. Bilemiyorum. Belki de 2 hafta. gelenek yerini bulsun.. belki hiç dönmem diye ben de bir liste hazırlayayım istedim..

dela penth alexi xaenin bathory bone dyna karakedi nefr zegna zaugna zephyros absolut viktor blackrose orc_lord rewendor akerfeldt fistan zaidral volfied mortis .. uykum var aklıma pek gelmiyor..

Şu güne kadar yarattığım birçok dini tartışmalarda diğer tartışmalarda söylediklerimin arkasındayım fakat eğer birisini kırdıysam affola.. Kendinize iyi bakın..

umarım brb..[signature][hline] selam : )
Sosyal ağlarda paylaş

Bende sıkıldım denyo yeni üyelerden.(hepsi değil ama çoğu)
Ben biraz bu bırakma işini forum düzenine bir karşı duruş olarak algılıyorum. Bir isyan bir başkaldırı olarak algılıyorum.

Ama üye alımı böyle olmak zorunda. Düşünün üye alımı zorlaştırılsa bu seferde ekşisözlük özentisi diyen insanlar doluşacak. Herkesi memnun etmek kolay değil ve de herkes üye olma hakkına sahip bu forumda. Herkes konuşmalı..
off ne diyom ben ya... toparlayamadım zaten. Yazmayıp konuşsaydım ne dediğimi unutucaktım o derece..

ya tamam sustum..

niye gidiyosunuz be abi. Her birinizin gidişiyle patide duruş dakikam azalıyor. Gitmeyin be abi. Bu bir karşı duruşsa başka yollardan iletelim sorunlarımızı. Ama bırakmak falan çok, çok, ne biliym çok işte.. gitmeyin be abi..

Bu bir forum. Bazılarınızın çok büyüttüğünü, hatta yaşamını paticik'e göre düzenlediğnii düşünüyorum. Forum abi ya forum, çarpı tuşuna bastığın an senden uzaklaşan bir forum.

Sorunlarımızı diğer yollardan iletelim foruma. FOrumu bırakmakla falan olmaz bu işler..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MartinLGore, 24 Eylül 2005 02:22 tarihinde demiş ki:
Bu bir forum. Bazılarınızın çok büyüttüğünü, hatta yaşamını paticik'e göre düzenlediğnii düşünüyorum. Forum abi ya forum, çarpı tuşuna bastığın an senden uzaklaşan bir forum.
[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki:
Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde
Sosyal ağlarda paylaş

Eh Ali...
Link attin msnden bak diye baski yaptin yoksa paticige girecegim falan yoktu...

Bone , Sen , Dela ,Alexi , penth , Xaenin ve simdi düsünmekle urasamayacagim 100 ler ce dostum var burda.. Ama ben burdan kopali cok oluyor.Sizden koptummu? Hayir.. Burda tanisitigim en az 10 kisiyle ben her hafta sonu bara icmeye gidiyorum biliyosun...
Ben X e bastim ve sessisce cekildim.. Arada bi bakiyorum ama yazmiyorum belli bir beklentim kalmadi sanirim artik..Ama belki bi gün ortam yine isinir diyoda beklemiyo degilim hani..

Sana diyecegim bragh git yat uyu..Zaten uykum var anlamsiz cümleler kurdum burda senin icin degerimi bil...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dela, 24 Eylül 2005 02:52 tarihinde demiş ki:
bir tek dilegim var, mutlu ol yeter.

Ali bunuda alalimmi lan yanimiza ? Giderken?

LÜTFENNN BABAAAAaaaa....[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
Sosyal ağlarda paylaş

nedanko bir yerden sonra ugrasamıyor ki kimse, onların sabırı bizimkinden cok daha fazla, itinayla batırmaya devam ediyorlar siteyi.

neyse, söyleniyor zaten sürekli aynı şeyler, tekrarlamaya hiç gerek yok

kendine iyi bak, güle güle.[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki:
Karı istiyorum yaa
Sosyal ağlarda paylaş

Bende bu sene gelen yenilerdenim..çok bahsedildi arkaşlarımdan 'ahh önceden daha iyi,seviyeliydi..' diye..keşke görebilseydim diye üzülürüm hep..umarım yeni gelenlerin bahsedilen çoğunluğu içinde değilimdir..neyse..ben olsam pes etmezdim..ama tabiki kişisel çözümler bunlar..bize kalan el sallamak..güle güle..[signature][hline]İmpressive...The Most İmpressive...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...