Muhallebi Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Erkekler pipili, kadınlar pipisiz kızdır bunu unutmuşsun plx.[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki: iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim.. Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki: Böyle çözümler kısa vadede olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 muhalebi dogru sölemıs nasıl unutursun onu :)[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Boylarda bi orantısızlık var gibi.Kadınlar 1.60cm erkekler 17.5cm???[signature][hline]Ethernassımı istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 said: mADmaXimus, 24 Eylül 2005 18:44 tarihinde demiş ki: Beyin: Erkek beyni yüzde 14 daha ağırdır. hehehehehe daha zeki olduğumuz anlamına gelir dunyanın en buyuk beyni beyaz balinaya ait bu baglamda en zaki o mu oluyo simdi? :D[signature][hline]follow the darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 ama yapılan arastırmaya gore erkeklerin daha zeki oldugu ispatlanmıstı zaten[signature][hline]bazen hiçbirşey yolunda değildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 orasini tartismiyorum zaten...ben buyukluk-islev olayına seyyettim :P[signature][hline]follow the darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Alın işte bide kadınlar eziliyo diyolar... Hadi be... Bizden 6,5 yıl fazla yaşıyolar ohh erkekleri gömün sefanızı sürün... Öehh aids lilerin 3/4 ü erkekmiş... Hastalığı bulaştırın bulaştırın hepimiz ölelim siz yine sefanızı sürün... Kadınların yağ oranı daha fazla olduğundan daha iyi yüzüolarmış ohh biz boğulalım kadınlar yüzsün kurtulsun sefalarını sürsünler... Hem sivilceleride olmuo... Biz sivilce var diye depresyona girelim intihar edelim siz yine sefanızı sürün Ezilioruz işte! Nerde adalet? Yemişim feminizmi hala vıdıvıdı dolaşsın onlar EZİLEN BİZİZ KİMSENİN SESİ ÇIKMIO... (Son örnekte abartmış olabilirim, bu konuda lütfen yorum yapmayınız:P) [signature][hline]İmza Güncelleniyor. Lütfen Bekleyiniz... [Bu mesaj ShadowFury tarafından 24 Eylül 2005 23:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 kadınların rahim sıcaklığı 17 C ? biz ona 500 C desek cayır cayır[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir'' Çin atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 said: angband, 24 Eylül 2005 22:22 tarihinde demiş ki: said: mADmaXimus, 24 Eylül 2005 18:44 tarihinde demiş ki: Beyin: Erkek beyni yüzde 14 daha ağırdır. hehehehehe daha zeki olduğumuz anlamına gelir dunyanın en buyuk beyni beyaz balinaya ait bu baglamda en zaki o mu oluyo simdi? :D :D ben olesine solemiştim yoksa zekilik kıvrımlarla felan hede hödö[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 said: Olivies, 24 Eylül 2005 23:03 tarihinde demiş ki: kadınların rahim sıcaklığı 17 C ? biz ona 500 C desek cayır cayır e yuh[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 said: Olivies, 24 Eylül 2005 23:03 tarihinde demiş ki: kadınların rahim sıcaklığı 17 C ? biz ona 500 C desek cayır cayır Valla bak böyle dedin aklıma dershaneye giderken bi kız vardı. Kışın kar kıyamet biz bi taraflarımız donarken hatun etekle okula gelio. Ya kızım gebercen dioduk. "Allah bize doğal vermiş bişey olmaz" diodu :D[signature][hline]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 en zekılerın erkeklerden cıkmasına rağmen ortalama olarak kadınlar erkeklere fark atar.yapılan araştırmalar tam olarak bunu soyler!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 hıı[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 said: angband, 24 Eylül 2005 22:22 tarihinde demiş ki: dunyanın en buyuk beyni beyaz balinaya ait bu baglamda en zaki o mu oluyo simdi? :D peki balinanın beyninin vücuduna oranı nedir bunu biliomusun?[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gordios Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 said: Olivies, 24 Eylül 2005 23:03 tarihinde demiş ki: kadınların rahim sıcaklığı 17 C ? biz ona 500 C desek cayır cayır ohaa senin bu yazıyı şikayet eedicem[signature][hline]~. _______ ~. /__||__| ~ |vw_____;¯¯¯| ~ (O)_____(O)_/ THE GOLF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 ya tabi biliodum biliodum..bizim derimizin altındaki yag tabakası fazlaymıs işte biz ondan kilo alıyoruz..yoksa hepimiz tıg gibiyiz..[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 tabi irin tabi =)[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden Hayatımı arıyorum kaderimin içinden Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden Şimdi çıkaracağım geleceğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 25 tane yeter mı bee[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 beynin büyüklüğü hafızayı güçlendirir. bu yüzden balık hafızası kısadır, en iyi hafızada fillerdedir. eh o 14gramlık farkda bilgi'nin kilosu değil hacim kilosudur.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 yanlış biliyosun. o balık tezi çürütüldü.[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 said: shapshal, 24 Eylül 2005 23:53 tarihinde demiş ki: said: Olivies, 24 Eylül 2005 23:03 tarihinde demiş ki: kadınların rahim sıcaklığı 17 C ? biz ona 500 C desek cayır cayır e yuh yuh olmadı ohachüküskimua.[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki: iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim.. Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki: Böyle çözümler kısa vadede olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 he!he!he!güsel olmuş:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Throndor Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 bi zamanlar arkadaşlarla kadın erkek geyiği döndürürken bir arkadaş şöyle demişti.. Manasız ama değişik olduğundan hep aklımda kaldı.. "abicim dünyaca hadi bütün kadınları öldürelim desek 2 günde hepsini öldürürüz.. Yapmıyorsak iyi niyetten.. Hoşgörümüz sayesinde yaşıyorlar.. Çok şikayet etmeye hakları yok" ciddi ciddi de söylediydi adam.. tebessüm felan da yoktu yani.. **"aman efendim onlar ölürse nesil devam edemez de biz de ölürüz de" gibi muhabbetlere girmek yasaktır**[signature][hline] Deus Ex Machina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar