Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ata ölü bulunmuş

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

said:
Zeytin, 18 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki:
Ee hergün binlerce kişi ölüyor?

Dünya Ralli Şampiyonası’na dahil İngiltere Rallisi’nin son gününde ağaca çarparak kaza yapan Peugeot takımının yardımcı pilotu Michael Park öldü.

Di mi yani?[signature][hline]-Pessimist Style-
Ben Ne Savaşlar Verdim Kendimle Bir Rabbim Şahit Sor Ne Zaman Vurdum Kendimi En Son Katilim Oldum Her Gece NEDENSE
Sosyal ağlarda paylaş

said:
karpuz, 18 Eylül 2005 19:00 tarihinde demiş ki:
said:
nileppezdel, 18 Eylül 2005 18:53 tarihinde demiş ki:
Ata'dan bize ne demeyin ya. İlgilenmiosan konuya neden girdin, neden cevap yazdın?

Bu tarz bir itirazla hep karşılaşıyorum, ilk değilsin. İlgilenmekle ilgisi yok, girdim, okudum sen bunu topluma açık bir alanda dile getiriyorsun. Ben de Ata'nın bizi ilgilendirmemesi gerektiğini fikir olarak belirtiyorum. Forum'un çalışma sistemi budur. Biri bir konu açar, başkaları fikrini söyler, böyle uzar gider. Benim fikrim ise "Ata" denen kişinin bir "Mehmet" veya bir "Süleyman"dan farklı olmaması gerektiğidir. Bu yüzden "Bana ne atadan"... Sen eğer buraya bu başlığı açıyorsan her türlü cevap atılabilir mantıklı olduğu sürece...

Ata'dan bize ne ? Doğru . Şimdi gün gelir Allah korusun birinin annesi vefaat eder . Sen yine dersin annenden bana ne ? Onun annesi olmasının sana bir yararı yok . Ölen kişi mehmet ya da süleyman değil ölen kişi öncelikle insan . Bu kadark kasmak yerine Allah rahmet eylesin demek de akıl karı bir iştir .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
Sosyal ağlarda paylaş

ewdeki uc bes yaslı teyze izlesin yorum yapsın mutlu olsun diye yapılan gereksiz amacsız programların bi sonucu olarak goruyorum..

allah rahmet eglesin..[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki:
gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Horrible, 18 Eylül 2005 18:50 tarihinde demiş ki:
ay star klasik hep böle haberler atıo.
Kesin dizi şeysi flndır...

katılıyorum[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
shapshal, 18 Eylül 2005 19:43 tarihinde demiş ki:
medya ne alaka? direk medya yarattı öldürdü hede..
sanki adamı tanıyosunuz süper bi adam çok temiz pak falan da medya onu böyle alkole verdirdi.. ayrıca adamın üstünden geçeli baya da oldu yani.

+1
said:
Eternalus, 18 Eylül 2005 19:48 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlarının söylediğine göre adam o programdan sonra yolunu bulamamış.

O porgrama da kendi isteyiyle katıldı sonuçta,medya zorladı sanki...[signature][hline]Mix, 11 Eylül 2005 tarihinde Horrible'a demiş ki:
-Sen kaç kilosun?
*hede höde (söleyemem şimdi :p)
-Aaa bende hede höde +2,e sen nie benden şişman gözüküosun?!?
*?!?!

Sosyal ağlarda paylaş

Öldüyse dalga geçenlere yazık diyorum sonuçta birisi ölüyor ve adam annesine ragmen saglamdı ya =( o anne bende olsa ühüü düşünemiyorum[signature][hline]Fistan, 13 Eylül 2005 01:17 tarihinde demiş ki:
top küp olsa herşey belli olcak sanki eheuh

[Bu mesaj Aradhell tarafından 18 Eylül 2005 19:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Alkol komasından ölmüş öyle diyolar...

Ya tabii ki ölen kişi bir insan, ona üzülürüm ama şimdi bunu fırsat bilicekler

Semra denen mahlukat şimdi bunu reklam malzemesi olarak kullanıcak televizyonlarda çığırıcak filan 24 saat semra hanım ı görürüz heralde...
(O kadının duyguları olduğuna inanmıyorum kendi oğlunun ölümünü bile reklam için kullanır)

Bakın buraya yazıyorum

İnsan olan direkt olarak televizyonlara koşmak yerine oturur köşesinde oğlunun yasını tutar...
Umarım Semra Hanım bunu yapar da en azından insan mı değil mi onu anlamış olurum...[signature][hline]İmza Güncelleniyor. Lütfen Bekleyiniz...
Sosyal ağlarda paylaş

Karpuz gibi değişik olma çabasıyla napiym ben atayı atadan banane diyen insanları gerçekten kınıyorum.
Şu yaptığınız insaniyete sığmıyo. Dünyada binlerce kişi ölüyo. Ama bu binlerce kişinin haberi yapılmıyo. Irakta her gün yüz kişi ölüyo. Bize ne.. Arkadaşımın annesi ölmüş.. Banane.. Vehbi koç ölmüş.. Amaaan canım sen de banane ki her gün binlerce kişi ölüyo. Değişik, enteresan, olma çabası ilgi çekme isteği bazen sizi antipatik de yapsa hoşunuza gidiyo anladığım kadarıyla. Biraz insanlık kılığına bürünün. Birazcık insan olun ki yarın öbür gün siz öldüğünüzde bu insanlar aman banane demesin.. Tıpkı sizin dediğiniz gibi.. Dicek çok şeyim var da, bu ortamda sölenmesi uygunsuz kaçıyo.[signature][hline] selam : )
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...