Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ata ölü bulunmuş

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

hadi bari 1000 mesaj yapalım şunu,
bir de sürekli reply yapalım.
www.ataseninleyiz5dakkayayanindayiz.com
u da açalım, counter açalım,1 avuç ex atalım counter a tıkladıktan sonra?

Yalnız kanalları geçerken birden bişi gözüme takıldı. Adam dedi ki:
Aslında bu şekilde hap komasına girip ölen bir insanın cenaze namazının kılınmaması gerekir
dedi.
alın size yeni tartışma konusu...
Oyalanın bakalım.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray.
I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say...

SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla!

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Prawler, 21 Eylül 2005 12:03 tarihinde demiş ki:

Yalnız kanalları geçerken birden bişi gözüme takıldı. Adam dedi ki:
Aslında bu şekilde hap komasına girip ölen bir insanın cenaze namazının kılınmaması gerekir
dedi.

Oyalanın bakalım.

baya yavaş kanal değiştiriyormuşsun :)[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Solomnus, 21 Eylül 2005 10:14 tarihinde demiş ki:
ata kimdir?
akli dengesi kesinlikle bozuk bir annenin çocugudur.
kendisi dünya üzerindeki en salak sovlardan birinde ünlü olmustur.sonra otel odasinda alkol ve uyusturucu komasindan ölmüstür.

sehit kimdir?
vatani için düsünmeden kanini veren insandir.

türk bayragina kimler sarilir?
cumhurbaskanlari ve sehitler

bu durum nedir?
elinde gereginden fazla zaman olan insanlarin televizyonda yayinlanan her seyi izlemeleri sonucu yüzsüzlesen medyadan yararlanan dahada yüzsüz insanlarin gündemde kalma çabalaridir.

sonuç: show tv cenazeyi 40 küsür dakka boyunca yayinlamis.
acaba gerçek sehitlerin hangisi için 40 dakka haber yapmistir?

Bütün hepsine katılıyorum, güzel yazmışsın Solomnus ellerine sağlık.[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...?
Msn Spaces
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Maxen, 21 Eylül 2005 12:04 tarihinde demiş ki:
baya yavaş kanal değiştiriyormuşsun :)

Toplamda 5 dakika dolaştım bütün kanalları,sonra dayanamayıp televizyonu kapattım, arada da bu adamın bunları söylediğini gördüm... İlla oturup 40 dakka izlemem mi lazım alakasız bir vatandaşın söylediğini yakalamak için, röportajlar vardı arada gözüme çarptı işte.Nfret ederim zaten ben Ata dan da Semra'dan da...[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray.
I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say...

SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla!

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Prawler, 21 Eylül 2005 12:10 tarihinde demiş ki:
said:
Maxen, 21 Eylül 2005 12:04 tarihinde demiş ki:
baya yavaş kanal değiştiriyormuşsun :)

Toplamda 5 dakika dolaştım bütün kanalları,sonra dayanamayıp televizyonu kapattım, arada da bu adamın bunları söylediğini gördüm... İlla oturup 40 dakka izlemem mi lazım alakasız bir vatandaşın söylediğini yakalamak için, röportajlar vardı arada gözüme çarptı işte.Nfret ederim zaten ben Ata dan da Semra'dan da...

tamam işte çok yavaş kanal değiştiriyormuşsun.. benim bilincim artık kendi kendine bir sistem geliştirdi.. 'ata' sözcüğünü görünce ya da o iğrenç Semra hanımmıdır nedir onun yüğzünü görünce elim seyiriyor bi saniyelik bi işlem ile kanal değişiyor.[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death
Sosyal ağlarda paylaş

ya yakının hiç ölmemiş (Allah gecinden versin) yada insan psikolojisinden anlamıyosun
Ne sebeple alkol komasına girmek güzel oluyo?? şöyleki bi insan eğer alkol alırsa bu onun nekadar iyi veya kötü bi insan olduğunu göstermez burda nedemek istediğimi sende anladın boşuna laf cambazlığına girmenin alemi yok bende semrayıda rahmetliyide ne izler nede severdim benim tepkim burdaki yaygaracı zihniyete

yakınım da öldü daha önce de cok cenazede gördüm.bu acı falan değil şov yapan bi kadının bağrışmaları.sen de ne demek istediğmi anladın ama anlamamzlıktan geliyorsun.bi daha söylüyorum gercek acıyı bu kadının bağrışmalarını tvde gören gercek şehit anneleri yaşıyor.herkes evlat kaybediyo herkes acı yaşıyo ama kimse cıkıp benim oglum şehit oldu vatana evlat verdim diyip gercek şehitlere hakaret etmiyor.hadi o kadını bıraktım o bayragı oraya koyan vatandasa zaten söyleyecek söz bulamıyorum.o kafayla giderse o bayrağı oraya koyan lavuk yakında evinde masaörtüsü de yapar.
Sosyal ağlarda paylaş

Teknik olarak haklısın bırakalımda dengesizliği tescilli acılı bi anneni yaptığı büyük dengesizlik olarak kalsın.

Şehit ailelerininde üzülmesine gerek yok onu bayrağa sarıp gömen yine kendileri oldu bunu Cumhurbaşkanı yapsa üzülsünlerde bu kadının yaptığı hareketlerle kendilerini üzmeye değmez...
Sosyal ağlarda paylaş

o tabutu Türk Bayrağına sarıp Şehit oldu diye bağıran hernekadar zihniyet varsa

tez zamanda Ata nın yanına gitmesi dileğiyle .

bu kadarmı şerefsizler ya bu kadar mı ![signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...