Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

marilyn manson

duende

Öne çıkan mesajlar

gecen gun annem babam ben sweet columbine (benim cici silahim) filmini izliyoduk micheal moore insanlara amerikadaki siddetin neden diger ulkelerden daha fazla oldugunu sordugunda 5-6 kisi marilyn manson dedi bunun uzerine micheal moore gidip marilyn mansonla konustu oncesinde klibinden ufak bi parca gosterdi (rock is deadin) sonra onunla konusmaya basladi marilyn manson insanlarin neden kendisini sucladiklarini ve micheal mooreun o insanlara sordugu sorunun cevabini harika bi sekilde acikladi eskiden cok fazla tanimadgim ama gothic gorunumuyle reklam yapmaya calistigini dusunup sevmedgm adama karsi cok buyuk bi sempatim olustu o anda salak siddet gosterileriyle sempati toplamaa calisiyo dedgim adam o sorunun soruldugu diger 20 insandan 100lerce kat daha mantikli cevap vermisti sorulara

o gazla vay be adama bak helal olsun harika konustu dedm babamda bana bakip noldu yoksa sendemi o adamin ahyranisin dedi

soylemek istedgm sey su adam okadar guzel konusmusken babamin ve okadar insanin aklinda sadecesuratindaki siyah boyasi ve sert muzigi vardi oyledigi o cumleler umurlarinda bile degil sadece adam bagiriyosa tamm iste sucun nedeni o insanlarin sucu onun uzerie atmalari cok kolay cunku o kotu cocuk gorunumunde marilyn mansonda aynisini soyluyo ben bushtan daha az zarar verdim dunyaya ama gorunumum yuzunden suclu olan bnm diyo cok dogru geldi bana neyse sizde soyleyn yorumlarinizi....[signature][hline]ineklerin büyük ordusu, stay with milk and ot be with you
düzbaşı trgdy
Sosyal ağlarda paylaş

Valla aynı şeyi bende yaşadım bundan 1 2 sene evvel. Gene MTV de bir konuşmasını dinledim..

Müziğinden nefret ediyorum, Tarzından nefret ediyorum, Giyiniminden nefret ediyorum, Eğer yanlış bilmiyorsam cinsel tercihindende nefret ediyorum, ama adam zeki bir adam ve gayet mantıklı cümleler kuruyor. Müzik yapmasın politikacı falan olsun ehehe.[signature][hline]As the face of glacier your mountains tower against the sunset
unforgetting what was made a bond so strong and ever so real...
The statue watches the kingdom your giant wings make all beneath
i'm staring forth the raventhrone I know i'm at the heart of winter...
Sosyal ağlarda paylaş

O adamin cogu konusmasini izledim, son derece zeki biri oldugundan eminim,egitim düzeyide yüksek zaten...Kendide dis gorunusunun sadece reklam oldugunu dile getirdi zamaninda,o canavar gorunumlu adamdan eser kalmiyo normal konusmalarinda ve cidden muthis konusuyo adam,saygi duyuorum.[signature][hline]Yap Yakışanı.
Sosyal ağlarda paylaş

marilyn manson iidir. şarkıları tamamen ironiktir tamamen amerikan özentiliğiyle dalga geçmektedir kendisine saygım sonsuzdur.
(amerikan özentilii: amerikalıların özentiliği, başkalarının onlara özenmesi diil.)[signature][hline]drat this creature of memories ill,
foolhardy and fey i may be, yet him i shall quell.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
acıyorum ben o adam a(adam dimi o?)yani küçük yaşta ensest tecavüze uğra sonra kafayı sıyır sonra para içinde yüz...hepsi üstüste gelmiş...yaaaazık....ama demin internette resimlerine baktım adam tam korku filmi öğesi[signature][hline]mazeretim vaaaaar...
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
Önce bi adam gibi şekle şemale girsin ondan sonra dinlenip dinlenmicegine karar veririz.
Bi adam olsun,yüzüne bakınca insan oldugunu anlayalım.
Hayır bende dinliyorum bu tarz müzikler.Ne bunları icra edenler gibi agzımı yüzümü cizdim ne de dinleyenler gibi tribe girdim siyahlar içinde gezdim veya kıçıma gözüme kalem çektim.
Müzik ruha hitap eder.Dış görünüşünü dinledigin muzik ugruna degiştirmene gerek yok.İşsizlikten başka birşey degil.
Rock,metal dinleyen bir insansın ve uzun saç yakısıyosa uzat güzel bi sekle sok saçını,ama rock dinliyosan uzun saç yakışmadıgı halde maymun gibi geziyosan etrafta o işte bir beyinsizlik var demektir.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Müzik ruha hitap eder.Dış görünüşünü dinledigin muzik ugruna degiştirmene gerek yok

ben de boyle düşünüyorum ama MM bir sahne adamı, kendisi gibi müzik yapanların hepsinden farklı. bu da onun daha fazla dikkat cekmesini saglıyor. ayrıca kendine ait bir tarzı var işte. kaşlarının olmaması, gözlerindeki lens, bembeyaz surat, kırmızı dudaklar. zaten millet onun tipini beğensin diye böyle yaptıgını zannetmiyorum. adama benzese sıradan biri olmaktan kurtulamaz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...