Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Boy Ölçüsü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
X3 du galiba

mesela 6"11 1.83 mu neydi :)

ya da şöyle diyelim yao ming 2.27 boyunca 7"3 du galiba onlara göre ,boyu hesaplayın işte :)[signature][hline]Xanator Wegauge
Master Rifleman-Master Combat Medic
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies

[Bu mesaj DarKRideR tarafından 25 Eylül 2005 01:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
DarKRideR, 25 Eylül 2005 01:33 tarihinde demiş ki:
X3 du galiba

ya da şöyle diyelim yao ming 2.27 boyunca 7"3 du galiba onlara göre ,boyu hesaplayın işte :)

cok acıklayıcı olmus
Mesaj tarihi:
bakmayın bana yanlış hesaplama harbiden :D yao'yu 2.28 hesaplayınca yataktan kalkıp yazayım dedim euhe

Ama arkadaş böyle 3le fln çarpıyordu buluyordu neyse bilen vardır burada mutlaka

[Bu mesaj DarKRideR tarafından 25 Eylül 2005 02:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ne bilim abi arkadaş böyle demişti harbi hesaplıyordu doğru çıkıyordu :) Ya ben yanlış hatırlıyorum yanı bilemiyorum :)

ki yalan söyleyemez çünkü ps2 de nba oynar.Boyları hesaplar gider internet kafeye internetten boylara bakardık harbi doğru çıkardı ki şimdi dersin belki ezbere biliyor :) Adam 70li 80li yıldızların vs. işte dandik oyunculaın boyunu asla ezberleyemez :) Neyse işte ben böyle biliyorum[signature][hline]Xanator Wegauge
Master Rifleman-Master Combat Medic
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Mesaj tarihi:
said:
DarKRideR, 25 Eylül 2005 01:33 tarihinde demiş ki:
X3 du galiba

ya da şöyle diyelim yao ming 2.27 boyunca 7"3 du galiba onlara göre ,boyu hesaplayın işte :)

yao 7"6 bilgin olsun[signature][hline]~. _______
~. /__||__|
~ |vw_____;¯¯¯|
~ (O)_____(O)_/ THE GOLF
Mesaj tarihi:
said:
Exodus, 25 Eylül 2005 01:38 tarihinde demiş ki:
6'5"

6 feet 5 inches

1 inch = 2.54 cm

1 foot = 12 inches

Yani 6'5" = 195.5 cm
nasıl ya bunlar boylarını adımla mı ölçüyor?[signature][hline]Viva la creativa!!!
Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle...
Mesaj tarihi:
illa farklı olacaklar onlar ondan boyle sacma bisi getirmisler nesi var metrenin santimetrenin cik cik[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
MSN
g3nk
Mesaj tarihi:
ya bide pound(böle miydi) diye bir ağırlık birimi var o neye tekabül ediyor bilen var mı?[signature][hline]Viva la creativa!!!
Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle...
Mesaj tarihi:
bir inç 3 cm
bir feet 30 cm diye biliyorum ama küsüratları fln vardır yukarıda arkadaşın dediği gibi bilmiyorum.[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Mesaj tarihi:
Aramaya inanın.
Google'a girin:
[li]inches to meters
pounds to kilograms
kilometers to nanometers
horsepower to watts[/li]
Ne ararsanız bulursunuz[signature][hline]Haruka, 19 Kasım 2003 17:25 tarihinde, yabancı bir forumda demiş ki:
or even better..2 guys could dress up as Kyo and Iori from SNK, and if they have little kids..they could dress them up as fireballs and have them running around the con, bumping into people..
Mesaj tarihi:
175 cm yaklaşık 5'9'' ediyo(5',8.9'')[signature][hline]Haruka, 19 Kasım 2003 17:25 tarihinde, yabancı bir forumda demiş ki:
or even better..2 guys could dress up as Kyo and Iori from SNK, and if they have little kids..they could dress them up as fireballs and have them running around the con, bumping into people..
  • Yeni Oluştur...