Anodhen Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Ya Bu Gavurların Boy Ölçüsünü Hiç anlamam 5'9" falan bunun cm karşılığı ne oluyo çevirici falan varmı nasıl öğrenebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 gavur hehe :/[signature][hline] Yaş 43 oldu.Kaporta sinyaller vermeye başladı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 X3 du galiba mesela 6"11 1.83 mu neydi :) ya da şöyle diyelim yao ming 2.27 boyunca 7"3 du galiba onlara göre ,boyu hesaplayın işte :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies [Bu mesaj DarKRideR tarafından 25 Eylül 2005 01:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 said: DarKRideR, 25 Eylül 2005 01:33 tarihinde demiş ki: X3 du galiba mesela 6"11 1.83 mu neydi :) ya da şöyle diyelim yao ming 2.27 boyunca 7"3 du galiba onlara göre ,boyu hesaplayın işte :) cok acıklayıcı olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 anlamıyom dıyon ama monutor alırken 17'' yok 19'' olsun dıyon :P[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodus Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 6'5" 6 feet 5 inches 1 inch = 2.54 cm 1 foot = 12 inches Yani 6'5" = 195.5 cm[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 bakmayın bana yanlış hesaplama harbiden :D yao'yu 2.28 hesaplayınca yataktan kalkıp yazayım dedim euhe Ama arkadaş böyle 3le fln çarpıyordu buluyordu neyse bilen vardır burada mutlaka [Bu mesaj DarKRideR tarafından 25 Eylül 2005 02:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 çok sağlam sıkmışın ;p[signature][hline]Batarken güneş ardında tepelerin,geldi veda zamanı teletubbielerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 ne bilim abi arkadaş böyle demişti harbi hesaplıyordu doğru çıkıyordu :) Ya ben yanlış hatırlıyorum yanı bilemiyorum :) ki yalan söyleyemez çünkü ps2 de nba oynar.Boyları hesaplar gider internet kafeye internetten boylara bakardık harbi doğru çıkardı ki şimdi dersin belki ezbere biliyor :) Adam 70li 80li yıldızların vs. işte dandik oyunculaın boyunu asla ezberleyemez :) Neyse işte ben böyle biliyorum[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gordios Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 said: DarKRideR, 25 Eylül 2005 01:33 tarihinde demiş ki: X3 du galiba mesela 6"11 1.83 mu neydi :) ya da şöyle diyelim yao ming 2.27 boyunca 7"3 du galiba onlara göre ,boyu hesaplayın işte :) yao 7"6 bilgin olsun[signature][hline]~. _______ ~. /__||__| ~ |vw_____;¯¯¯| ~ (O)_____(O)_/ THE GOLF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Yao 7'6 da ilguaskas 7'3[signature][hline]UH LELELELE UH LELELELE FENERBAHÇE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 said: Exodus, 25 Eylül 2005 01:38 tarihinde demiş ki: 6'5" 6 feet 5 inches 1 inch = 2.54 cm 1 foot = 12 inches Yani 6'5" = 195.5 cm nasıl ya bunlar boylarını adımla mı ölçüyor?[signature][hline]Viva la creativa!!! Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 illa farklı olacaklar onlar ondan boyle sacma bisi getirmisler nesi var metrenin santimetrenin cik cik[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 ya bide pound(böle miydi) diye bir ağırlık birimi var o neye tekabül ediyor bilen var mı?[signature][hline]Viva la creativa!!! Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 bir inç 3 cm bir feet 30 cm diye biliyorum ama küsüratları fln vardır yukarıda arkadaşın dediği gibi bilmiyorum.[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Aramaya inanın. Google'a girin: [li]inches to meters pounds to kilograms kilometers to nanometers horsepower to watts[/li] Ne ararsanız bulursunuz[signature][hline]Haruka, 19 Kasım 2003 17:25 tarihinde, yabancı bir forumda demiş ki: or even better..2 guys could dress up as Kyo and Iori from SNK, and if they have little kids..they could dress them up as fireballs and have them running around the con, bumping into people.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurf Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 10 pound yaklaşık 4,5 kg'a denk geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Bu test etme iç güdüsü nereden geliyor, 3 gün sorna cevabını mı bekliyorsun ehash. Yok artık =)[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Benim boy 5.11 heral :)[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 benim 6.7 gibi bişey.[signature][hline]SALYA SÜMÜK DEĞİL ERKEK GİBİ VARDIK.İSKELE DEĞİL STAD BASTIK. GFB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 175 cm yaklaşık 5'9'' ediyo(5',8.9'')[signature][hline]Haruka, 19 Kasım 2003 17:25 tarihinde, yabancı bir forumda demiş ki: or even better..2 guys could dress up as Kyo and Iori from SNK, and if they have little kids..they could dress them up as fireballs and have them running around the con, bumping into people.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar