Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: "altın vuruştan nasıl yattara oldu, assonra" diye haberlerde göstericekler filan. bu benim koptuğum andır :D asdasfdasf[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 o yapımcı adam çok saçmalamış. berbat bir tablo çıkar ortaya.[signature][hline] Yaş 43 oldu.Kaporta sinyaller vermeye başladı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Programda meşhur olan bi genç 1 ay sonra haberlere şöyle çıkcak ondan sonra hiç şaşmam "Yarışmada 5 posta atan genç Aşırı alkölden öldü." sonra o da şehit olur falan ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 böüeghhhh diyorum.. bu ne bea :-o[signature][hline]İki kişinin bildiği sır değildir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: Zephyros, 23 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki: hasbinallah basımıza tas yağacak taş milletin başına taş gibi karılar ve bol bol taş (crack) yağıyo amsterdamda, sen neyin peşindesin, amacın ne???? Kafa atarım valla.[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davidoff Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Ya yok milletin başka işi gücü yok canlı yayında ...... Allahım sen akıl fikir ver bu insalara.[signature][hline]Kimsesizim Hısmımda Yok Hasmımda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: Absolut, 23 Eylül 2005 12:51 tarihinde demiş ki: Demek bizim medyadan daha salak medyalarda varmış. kesinlikle vardır. genede bizim medyamızın yeri daha bir ayrı.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Bir arkadaşım anlattı. Amerika'da sırf bunun için varolan tv'ler varmış. Bu tip yarışmalar için. (uyuşturucudan sözetmedi ağırlıklı sex) Mesela bi yarışmada erkek ilk önce bir sürü Anneyle sevişiyor. Aralarından seçtiği kadının kızıyla beraber oluyor. Sonra kızı beğenmeyip,"ben senin anneni daha çok beğendim" deyip annesini geri alıyomuş.. oha falan oldum yane..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Martin gerçek mi bu şimdi? Eğer öyleyse yuh, oha aklıma gelen herşey işte... Amerikanlara bütün güzel dileklerimi yolluyorum[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces [Bu mesaj Janitschar tarafından 23 Eylül 2005 22:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Ciddiyim daha bu çarşamba geldi arkadaşım Amerika'dan. O anlattı..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Ne denir buna şimdi ah ah[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 programın adı anasına bak kızını al heralde. ama özel şifreli, paralı felan, özellikle bu tip yayın yapan kanallarda yapılıyodur heralde, tutupta fox'ta, nbc'de yayınlayamazlar.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Aynen öyle :) Şifreli de değil, direkt yayın. Dediğim gibi sırf bunun için varolan TV'lermiş. İşi gücü bu tip programlar..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 abi yok bence sex öyle açık ulu orta yerde yapılmicak.Ne özelliği kaldı ozaman sexin? Fantazi yapamadığın sürece ne zevki var?[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 tv de sexten ala fantazi var mı ?[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 yani ben şahsen ulu orta biyerde bişey yapamam onu bırak öpmeye bile utanırım be yuh sdf.Medeniyetin gözü kör olsun :P yani ben kendime göre yorumladım :) [signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın [Bu mesaj Sorj tarafından 24 Eylül 2005 02:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Haha.. Ama aynen katılıyorum sana eru.. Aynı arkadaşım dedi ki ; "Abi ben anladım neden bu herifler gay oluyor, bu kadar taş hatun bu kadar açıkca seks, tabii ki insanı gay yapar, gidiyorsun club'a istediğin hatunla dans ediyosun, hemde eşi olmasına rağmen, istediğin hatunu götürüyosun(paran varsa tabii), o zaman gay olur tabii insan"[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EncorE Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Sex doğal birseydir ama eroyin e oha diyorum,Gerçi Hollanda'da bara falan girerken adamlar ex falan verio kapıda bedavaya...![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Ehuhe. Süper. Ne diyim :/[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Likes Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 sapıtmış herkes..[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki: Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 öhe xaero cidddi ciddi koymuşsun yani linki :p komedi abi o ne öyle ya traş fırçasıyla orgazm olanını da ilk defa görüyorm[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 eahuheauhea abi anlamadim simdi 2 numara mı kazanıyor :) amaç ne yarışma da :D aeuhuaeh Xaero daha var mı aydınlatıcı yarışmalar :D Bizim Türkler'de yakında bunun gelin-kaynanasını çıkarırlar.Gelin-kaynana birlikte orgazm olur hueh[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Avrupalılar bunlara alışık olduğundan o kadar tuhaf gelmez yani onlar yapar, amerika içinde aynısı geçerli... Ama bunun gibi şeyler Türkiye ye gelirse, Türkiyedeki nüfusun %80 inin öküz olduğunu düşünürsek bu işin çivisi fena halde çıkar... Aslında öyle bir programın yayınlanmasını sırf bu yobaz milletin napıcağını görmek için isterdim (ehehe yoksa başka bi niyetim yok yani...bakmayın bana öyle...)[signature][hline]İmza Güncelleniyor. Lütfen Bekleyiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 xaero 10 ekimde başlıyacakmış fakelik yapma bir de adult mateyel linkleri verme foruma[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Nie japonyada bi komedi programı o kısa film. Sen hiç türk televizyonlarında özellikle televolelerde böyle üstsüz yada daha açık saçık tanga giyen hatunlar görmedin mi? Benim verdiğim linkte hangi hatunun bi tarafı açık?[signature][hline]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar