Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Canlı yayında seks ..

Rush

Öne çıkan mesajlar

Bir arkadaşım anlattı. Amerika'da sırf bunun için varolan tv'ler varmış. Bu tip yarışmalar için. (uyuşturucudan sözetmedi ağırlıklı sex)

Mesela bi yarışmada erkek ilk önce bir sürü Anneyle sevişiyor. Aralarından seçtiği kadının kızıyla beraber oluyor. Sonra kızı beğenmeyip,"ben senin anneni daha çok beğendim" deyip annesini geri alıyomuş..

oha falan oldum yane..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

Martin gerçek mi bu şimdi?
Eğer öyleyse yuh, oha aklıma gelen herşey işte...
Amerikanlara bütün güzel dileklerimi yolluyorum[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...?
Msn Spaces

[Bu mesaj Janitschar tarafından 23 Eylül 2005 22:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Haha..
Ama aynen katılıyorum sana eru..
Aynı arkadaşım dedi ki ;
"Abi ben anladım neden bu herifler gay oluyor, bu kadar taş hatun bu kadar açıkca seks, tabii ki insanı gay yapar, gidiyorsun club'a istediğin hatunla dans ediyosun, hemde eşi olmasına rağmen, istediğin hatunu götürüyosun(paran varsa tabii), o zaman gay olur tabii insan"[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

sapıtmış herkes..[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.
Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki:
Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
Sosyal ağlarda paylaş

eahuheauhea abi anlamadim simdi 2 numara mı kazanıyor :) amaç ne yarışma da :D aeuhuaeh Xaero daha var mı aydınlatıcı yarışmalar :D

Bizim Türkler'de yakında bunun gelin-kaynanasını çıkarırlar.Gelin-kaynana birlikte orgazm olur hueh[signature][hline]Xanator Wegauge
Master Rifleman-Master Combat Medic
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Sosyal ağlarda paylaş

Avrupalılar bunlara alışık olduğundan o kadar tuhaf gelmez yani onlar yapar, amerika içinde aynısı geçerli...

Ama bunun gibi şeyler Türkiye ye gelirse, Türkiyedeki nüfusun %80 inin öküz olduğunu düşünürsek bu işin çivisi fena halde çıkar...

Aslında öyle bir programın yayınlanmasını sırf bu yobaz milletin napıcağını görmek için isterdim
(ehehe yoksa başka bi niyetim yok yani...bakmayın bana öyle...)[signature][hline]İmza Güncelleniyor. Lütfen Bekleyiniz...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...