BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 evet yine o dönemsel gelip giden durumdayım arkadaşlar. duygusal olarak açlığımla yine başedemiyorum bir arayış içerisindeyim. böyle bir ilgi beklentisi ne bilim biriyle bir şeyler paylaşmak işte yanımda biri olduğunu bilmek vs ve tahmine debileceğiniz gibi yanımda bir bayanın eksikliğini çekiyorum duygusal çöküntüye uğramış bir panda gibiyim. ah bir de o mutlu rüyalar yok mu; ağacın altında bir kızın dizlerine kafamı yaslayıp uyuduğumu görmek gibi güzel şeyler ama sabah kalkınca da böyle şeylere sahip olamadığımın bilincine varıp kahrolmak. çok kötü bir his o kadar savunmasızım ki yani böyle benim kriterlerime göre güzel bir kız gelse dünyanın önde giden salağı benimle uyumsuzu gelse kolalrına atacağım kendimi. böyle pis duygulardan arınmaya çalışıyorum elime yüzüme bulaştırıyorum burayada halimi göründe "aslansın kaplansın atlatırsın" ya da "salla abi biz de sapız zaten" veya "abiaşk diye bir şey yok bizde sana katılıyoruz hastalanmışsınsen" demenizi beni temenni etmenizi bekliyorum yar bana bir deva medet![signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Herkese gelirler öyle arada. Sen msne gel adam ediyim seni panda :D[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 walla dur gidip geleyim msn leneceğim[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 babacum bence insan böyle durumlarda kendi gibi bekar arkadaşları toplıcak.alıcak haydarisinden.patlıcan mezesine.rakısından şalgamına acılı ezmesine.vuracak dibine. içmekte nereye kadar çözümdür orası ayrı mevzu.ama belli bi süreliğinede olsa.o yalnızlık hissini unutturur yani.[signature][hline]Batarken güneş ardında tepelerin,geldi veda zamanı teletubbielerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 wallahi billahi aynı durumdayım bende[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 bu durumda olan çok paticikte.bende öyleyim ne yazık ki.böyle arada çiftleri falan görüyomda kıskanıyorum valla.o derece.ama böyle arada bir paticik yapıyorum kendimi rahatlatmaya paylaşmaya çalışıyorum herşeyi.güzin ablacılık oynuyorum. işallah ünide bu problemleri çözeriz.bu yannızlık bitsin![signature][hline]Batarken güneş ardında tepelerin,geldi veda zamanı teletubbielerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 sonbahar gelince bu tip durumlar oluşuyor sanırsam zira ben de öyleyim. Ve her sonbahar'da depresyona girerim.. Şu an keza daha iyiyim ama böyle giderse 2-3 hafta sonra tam depresif olucam.. :([signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 öyle sağda solda topic açıp "aşk yok kardeşim yaa bıragın yaa" "kızlar beni tavlasın vaktim yok" demeye benzemez işte bu işler :) insanın bütün bakış açısını, genel gidişatını, zamanın nasıl geçtiğini, herşeyini değiştiriyo hayatında birinin olması. ama sen güçlü guvvetli bi adama benziyosun, gez dolaş şöyle, arkadaş buluşmalarına falan git, helal süt emmiş birini bulursun elbet.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Hangimiz bir Babacum degiliz ki?[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 tuttttttmasaydık.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Ben son 3 senedir öyleyim[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frigg Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 yazık sana... ama anlamıştım ben tuhaf birşeyler var sende... geçer canım merak etme bu ilk değil ki,ee zaten "olur öyle arada" ;)[signature][hline]aslında kötülüklerin en kötüsüdür umut, çünkü insanın çektiği eziyeti uzatır. hani pamuk prensesi öpmüştü de prens uyanmıştı pamuk prenses; bizde tam tersi olsa, ben O'nu öpsem gerçek bitse rüya başlasa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Ben de tutunamayanlardanim. Lakin amacim bir kiza tutunmak degil de daha cok,huzura tutunabilecegim birileriyle birlikte olmak.Huzur istiyorum biraz cok mu. [signature][hline]Sevinmek için sevmedik. - İzmir/Karşıyaka [Bu mesaj daverc tarafından 24 Eylül 2005 01:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Ben de yeni atlattım öyle bi dönem. Hayata, basit olduunu düşünerek bakmak ve onu hafiften almak; aslında insanın kendisini kandırmasından başka bi şey diil. Aşk, romantizm, kin, nefret hep var ve olacak. Bunların olmadığını varsaymak, demin de dediim gibi, kendini kandırmaktan ibaret. Karnın biraz üstünde olup insanı içten kavuran, boğazını düğümleyip gözlerini yaşartan, hayaller kurdurup ruhu parçalayan bu acı gerçekse; demek ki aşk da gerçek. İstemediği halde karşılaştığı sözler ve gözler yüzünden duyulan rahatsızlık ve anlamsız bi öfke hissi gerçekse; nefret de gerçek. İnsan, sırf bu tür duygulara kapılıyo diye, duygularından utanacak kadar kendini kaybetmemeli. Zorlandığı zamanlarda da bağımsız bi etkenle bu duyguları örtbas etmek yerine; gecenin sükunetinde hayal kurmalı. İnsanın, kendi duygularıyla yaptığı amansızca savaştan galip çıktığını görmesi, bi başka duygu; diğer duygulardan çok ötede bi duygu. Savaştan kaçmak ve duyguları örtbas etmek için anlık zevklere başvurmaktan ziyade, o duyguların üzerine gidip tüm gücünle savaşmak daha zor olduğu için, insanlar genellikle ilk yolu tercih eder -o ilkinin kendini sürekli tekrarlatmak gibi bi alışkanlığı olduunu bilmeden. İnsan, ancak zoru başarır, kolayı elde etmek başarı deildir. O yüzden, ikinci yola başvurmak, mutlak başarıyı getirir; bi şey başarmış olma hissi de, tüm duyguların en güzelidir. Uzun lafın kısası; birinin duyguları kendi duygularıdır ve onlardan utanmak, kurtulmaya çalışmak yerine üstüne gitmek çok daha değerlidir. Böylece, insanı en çok çarpan sarhoşluğu -duygu sarhoşluğunu- tadar. Dikkat edilmesi gereken tek nokta da, irade ve duyguları kontrol edebilmek için sonsuz güç kullanabilmektir. Bi de hayallere değineyim azıcık; zira duygular hayal kurmayı gerektirir. Hayaller de, yaratıcıları tarafından belirlenen sınırlar çerçevesinde, gerçektir. Hatta bazen kişi bu hayallerin gerçekleşmesini o kadar çok ister ve o anda şartlar o kadar müsait olur ki; istediklerine kavuşuverir. Ya da bazen hayallere o kadar yaklaşır ve heveslenir ki, ufak bir aksilik veya eksiklik nedeniyle hayaller suya düştüğünde, hayat onun için artık artık "çekilmezdir". Kişi böyle düşünse de aslında hayat tamamen aynıdır; insan kendini hayallerine o kadar kaptırmıştır ki onu gerçek sanır. O hayallerin hayal olduğu gerçeği de, insanın suratına tokat gibi çarpar ve onu kendine getirir -gerçek bunu her zaman yapar zaten. Gerçekleşen hayal üzerine sevinmenin aksine; gerçekleşmeyen hayal üzerine hüzünlenmek, yapılabilcek en büyük hatalardan biridir. Onun yerine, bu duygunun üstesinden gelmeye çalışmak ve gelecekte "Ben ne tür şeyler yaşamışım da atlatmışım, peh!" diyebilecek konuma gelmek gerek. Böylece, yine gelecekte, sarhoş olmak için yaratılmış "hazır duygular" kullanılabilir. Bunca karmaşık düşüncelerimdan ancak bu kadarını, doğru düzgün bi şekilde, yazıya dökebildim.[signature][hline]Haruka, 19 Kasım 2003 17:25 tarihinde, yabancı bir forumda demiş ki: or even better..2 guys could dress up as Kyo and Iori from SNK, and if they have little kids..they could dress them up as fireballs and have them running around the con, bumping into people.. [Bu mesaj HUR_AFE tarafından 24 Eylül 2005 01:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: BabacumMostors, 24 Eylül 2005 00:44 tarihinde demiş ki: ... veya "abiaşk diye bir şey yok bizde sana katılıyoruz hastalanmışsınsen" demenizi beni temenni etmenizi bekliyorum ... Paticik forum kitlesinin ağırlıklı yüzdesini erkeklerin oluşturduğunu düşünürsek bence temenni etmelerini istemezsin. Ya da durum gerçekten vahim ve gay olmaya karar verdin. :-P[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Eh ne diyeyim ki her an akıldan geçebilecek şeyler bunlar. Ara ara depreşirler özellikle zorlarlar bünyeyi. Kendimden biliyorum yani. :p Hele bulamama nedenleri burada isteğine göre uygun birisi olmaması, beğenmemek falan galiba. Bazen insanın kafaı kızınca başkalaşıyor ama sonra soğuyor duygular yeniden; yine eski sen oluyorsun. Ha tabi sapsan, saplarla takılacaksın ki durmadan yaran deşilmesin ehash. Yoksa dayanmaz hele seviyeli ilişkileri görürse, yapmacık ilişkilere bakıp da "ulan iyiki de girmedim" bu işlere de diye düşünülebilir tabi. Aman salla teorisini, geçelim pratiğe ve şefere ![signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uzumlukek Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 attıgın ilk postun altına du$unmeden imzamı atarım; benim de halet-i ruhiyem bundan iyi anlatılamazdı heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 boyle bir duruma en guzel cozum cok yakin [dostluktan ote ama sevgili gibi degil yani anlatmasi zor gercekten] bir kizla oturup onunla konusmak cok rahatlatiyor.icmek biryere kadar durduruyor gece iyi oluyorda sabah kalkinca ayni duygularin ustune birde ba$ agrisi cekilmiyor.bu arada neden kiz dedin derseniz , bilmiyorum erkeklerle bu muhabbetlere girilmiyor hemen biyerden kari kiz muhabbeti aciliyo , dalgaya vuruluyor. kizlarla oturup daha ciddi konusulabiliyor daha duygusal varliklar olduklari icin birazda "ayy caniim kiyamam" tarzi yaklastiklari icin daha iyi geliyor insana.ben ozellikle babacum senin yasadiklarini bu sene cok yasadim tam hayalimde kurdugum kizi buldum derken aldatilma soku yasadim ve hayatim bombok oldu ama allahtan kendimi toparlayabildim.dedigim gibi her zaman bu tarz durumlarda ozellikle erkeksen bir kizla konusmak daha iyi cunku erkeklerde ozellikle erkek erkegede biraz makaraya sarma , ciddiye almama egilimi olabiliyor.[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 @ penth haklısın hepimizin içinde babacum un durumundan bi parça var[signature][hline]Zegna, 23 Eylül 2005 07:11 tarihinde demiş ki: hepiniz delisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 said: uzumlukek, 24 Eylül 2005 02:18 tarihinde demiş ki: attıgın ilk postun altına du$unmeden imzamı atarım; benim de halet-i ruhiyem bundan iyi anlatılamazdı heralde :([signature][hline]İki kişinin bildiği sır değildir! [Bu mesaj cuytherock tarafından 24 Eylül 2005 11:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 hıc beklemedığnz bıanda basınıza guzel yada cırkın bısey gelcek we kotu olursa budurumunu arıycaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar