flood83 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 pes 5 demo cıktı ındırdım suanda kuruyrm hepimize hayırlı olsun dosya boyutu 156 mb kusur ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 link neyin yokmuydu ?[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flood83 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 http://www.gamershell.com/download_10741.shtml oyunu 1280*1024 actım amd2500 fx5600 ehran kartı var 768 ram full detayda 0 kasma olmayı bırak pes4 ten daha hızlı calısıyor ve grafikler pes4 ten cok daha iyi oynanabilirlik en ust seviyede her zmnki gibi ve futbolcuların mucadeleleri mimikleri goller efsane otesi mutlaka deneyin demoda ses var fakat spiker yok birde 5 dk lık ilk yarı oynanıor sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 http://www.gamershell.com/download_10741.shtml hemen cekelim bakalim. 64 mb ekran karti var notebookta uumarim kasmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 mbla olmuyor o işler canım. ge force 2 mx 400 de de 64 mb ram var ge force 4 ti serisinin bazı kartlarında da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 ati radeon 9200 64 mb var diim ozaman sadece mb dedim,genel olarak bi minimum req vardir ya.ona uyuyormu olarakdan. pes4 demoya zaman durdurucu cikarmislardi,bunada gelir yakin zamanda umarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tremere Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 konami pcye 3. oyununu çıkarıyor. umarım artık performans optimizasyonlarını iyi ayarlamışlardır. çünkü fifa06 yı 1024 * 768 * 32 de 0 takılmayla çalıştıran Radeon 9200 SE'm serinin ilk iki oyununda beni 640 * 800 low da oynamama zorluyordu.[signature][hline]yegyee ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: tremere, 16 Eylül 2005 08:14 tarihinde demiş ki: konami pcye 3. oyununu çıkarıyor. umarım artık performans optimizasyonlarını iyi ayarlamışlardır. çünkü fifa06 yı 1024 * 768 * 32 de 0 takılmayla çalıştıran Radeon 9200 SE'm serinin ilk iki oyununda beni 640 * 800 low da oynamama zorluyordu. 640*480 olmasın :)[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira 2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: 5 den fazla atarız futbolu biliyosam konuşuyorum tarafsız yani yanlış anlamayın farklı yeneriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Gene birçok oyuncunun hakkını yemişler,Terry gibi bi adamın defansı 89 iken Samuelin defansı 95,daha bir sürü bunun gibi dengesizlikler var.Bu arada Owen ve Ronaldonun hızları azalmış bikaç özellikleri daha düşmüş,Chelsea DreamTeam olmuş,çalım atmak zorlaşmış,kaleciler aşırtmaları löp diye almıyolar artık içeri ve daha aktif olmuşlar.Bi de "pes golü" olan yane köşeden kaleye doğru gel,sonra içeri pas at yerden,gelişine koy bi tane ve goool olayı zorlaştırılmış.[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 dur bakalım gece bırakmıştım insin diye, şimşek yüzünden voltaj düşüyordu sürekli. modemde veri alışverişi durmuş o yüzden şimdi devam ettiriyorum. %85 :) viva pes[signature][hline]17 Eylül Cumartesi Paticik TİŞÖRT buluşması oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 tam surum ne zaman cikacak?[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... site update edildi, ilk comic bile eklendi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 oyunun temposu dusmus ama zamanla bunada alisiriz gibi geliyor. demo icin zaman durdurucu bulabilen var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Farkettiğim 2 şey daha. R2 ye basılı tutularak yapılan topu ayagının yanıyla sürme(oeh) olayı artık basit olarak yön tuslarıyla yapılabiliyor.Bi de çok hoşuma giden bi özellik;mesela bi faul oldu oyuncuya,faulden sonra yere düstü ama sakatlanmadıysa bu onun sakatlanmadıgı anlamına gelmiyor.5-10 dk oynadıktan sonra sakatlıgı belli olabiliyor.[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. [Bu mesaj Revenge tarafından 16 Eylül 2005 16:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 şimdi denedim.harika olmus pes4 ten de daha fazla bi sistem istedigini sanmıyorum.Top kontrolleri şutlar çok daha guzel olmus şiddetle tavsiye ederim demoda olsa.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 fifa 2006 daha iyi bu sefer[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 valla pes5 i bende baya bir begendim ,kolay gol yok. gercekciligi artirmislar yine. fifa2000 den beri fifa oynamadigim icin yorum yapamiycam tabi hangisi daha iyi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Uzaktan kolay gol oluyo ama karşı karşıya kalınca kaleciyle artık vurdugun girmiyo.[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 fifa 2006 bu sene daha iyi ya denedim ikisinide bence 06 önde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 "daha iyi" değil gayet sağlam bi oyun. "daha iyi" demen içni eski oyunun iyi olması lazım=Pbaya kötüydü eski 5 oyun.bu sefer 10 numara olmuş.demosunda bile şu anda kadar 72 tane maç yaptığıma göre(bir yarı oynayabiliyorsunuz 72 yarı yani) aslı çok iyi olur[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 demoyu indiriorm şimdi ama fifa06 cidden müthiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 ikili mücadelelere çok çabuk faul çalınması dışında oyunda hiç bir sorun yok gene süper bir oyun geliyor. tek isteğim oyunun network olayının düzgün çalışması. yani 256kbit bağlantımla netten oynayabilmek istiyorum. bu arada fifa 2006 güzel diyorsunuz iiyi hoş da tecrübelerime dayanarak söylüyorum ki fifa 40 yıl oyun çıkarsa gene winning serisine yetişemez. adamlar winning in eski oyunlarındaki şeyleri daha yeni yeni eklemye başladılar. winning in 2. br eksiği de fifa daki kadar takım desteği olmaması.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © Sandrue human paladin (Burning Legion) oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flood83 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 pes5 le fifa 2006 yı kıyaslamak bile komik geliyor sahsen bana fifa mantıgıyla pes oyun mantıgını anlayabilen birisi ztn bu iki oyunu kıyaslamayacaktır bile ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 yaw beyler ben nıye fark göremıyom pes4 -5 arasında ben futboldan çakmıyom o zaman hua , ama formation taktıklerı süper.[signature][hline]No matter what situation I am in ... Resistance will not fall and I will survive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 [spo1=PAPİ ÇULO]http://d8.yousendit.com/E/0MVWD302RZ1ZD2RON4XHMXZNVM/pes5demoTrainer.zip pes5 zaman arttırıcı[/spo][signature][hline]No matter what situation I am in ... Resistance will not fall and I will survive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tremere Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 @Ronaldinho Evet düzeltmeliyim: 640 * 480 :P PES 5 demo, PES 4 offical patchli retail den daha hızlı çalıştı. Bu bile benim için yeterli bir sebep. Ayrıca PES ile Fifa serilerini karşılaştıran arkadaşlara buradan selam ederim :)[signature][hline]yegyee ! [Bu mesaj tremere tarafından 17 Eylül 2005 18:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar