trapt Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 abi bu zihniyetten nefret ediyorum resmen kafa mikiyolar ha.. )Küçücük çocuğun pipiciğinin 1 cm'i gitcek die bütün şehri ayağa kaldıran iş adamı mı ararsın )Evleniom die bütün mahallenin azına eden karı-koca mı istersin )Çocuğu oldu die 40 gün 40 gece davul zurna eşliğinde halay çeken kısır baba mı istersin? hepsi burda...bigün fena patlicam ama ne zaman )çocuğun kökten pipisini kesecem )Evlenen adamın karısını kaçıracam )Kısır babaya 30 evlatta ben verecem ki millet akıllanacak... Asabiyim çünkü benimde başıma dün geldi..[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 ben düğünden deilde okuldan sinir oluom sabahın köründe çocuum sıraya geç die bi adam barıo.fln ama naapalım eğitim.[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz.
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 blaze soundtrackimi mehuuha koptum oyle bir zihniyet yok ahuuah[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 yoo ne polisi ne kasıyosun dırek camı acıyosun direk annesiyle olan ilişkilerini anlatıyosun o anlar abi bu kadar ben bizzat denedım memnun kaldım tum patilere tavsiye ederim[signature][hline]cats rulz =) Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar
Muhallebi Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Çok karşılaşmadım ama gördüklerimin hepside kendi yerleşim yerlerimden uzak olduğu için bana dokanmamış sanırım. İşin ucu insana deymedikçe.[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki: iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim.. Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki: Böyle çözümler kısa vadede olmaz.
Famy Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 bence herseyı medya azıttırıo dur demek lazım
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Banada olmu$tu aynı $ey.! Tek çare gidip aralarına katılmak.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Cadde üstünde oturuyorum. Araba sesinden başka bi ses olmuyo. Cam açmadığım sürece duyulmuyo. Rahatım ama bilirim çok kötü bi durum. :-P[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Likes Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Ulan bizim mahalledeki yaşlılar kahvesini geçti be paticik. Onlarda sizin gibi hergün böyle iyice azıttılar diyip duruolar 15 senedir bi arpa boyu ileri gidemediler. Hala o kahvedeler, arada gruptan biri öteki tarafa gidio.[signature][hline]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World bLogger oLdum ben!
Mike Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 ous katılsaydın sende baarsaydın " uleee handup handup oh oh yandan şık şık onun arabası vaaar" aahahha =)[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı
Öne çıkan mesajlar