SteelBB Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 sende şıpsevdi havvası seziyorum..[signature][hline] Nick: Jayna Lvl: 56 Clan: Nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 sakız değilmi abi o?[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Birsürü yanlış şey üstüste. Kız arkadaş varken başka kıza bakmak, hoşlanmak. Üstelik kız arkadaşı arkadaşıyla aldatmak. Bunu geçtim erkek arkadaşı olan bir kıza "sulanmak." Bir de hani bunları kontrol edemiyo olabilir fakat inat edip bunlardan sonra kalkıp harekete geçmeye çalışmak. Kusra bakmayın ama tamamen bir karaktersizlik örneği olur. Zaten 2 kız da bir daha böyle birinin yüzüne bakmaz. Açıkçası zaten bunları yapan birinin yüzüne de hiçkimse tarafından bakılmamalı zaten. Biraz ağır oldu ama tarafsız gözle bakılınca çok ağır bir durum bu.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 @Rewendor, Haklsın ama bazı kimseler arzularını hisslerini kontrol edemes her ne durudma olursa olsun. bu kadar ağır konuşmamak gerek bence. sen asla böyle birşey yapmam desende olmama ihtimali 0 değil. karaktersizlik değil boşlukta olmak denir bence buna. çünkü birlikte olduğu kızda aradığını bulamamış demektir. ve insan aradığını bulamayınca gözü açılır etrafa bakar. Etrafında arar istedğini.[signature][hline] Nick: Jayna Lvl: 56 Clan: Nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Hadi oraya kadar kontrol edemiyo diyelim... Ama tutup da "madem öyle kızla konuşacam" demesi ve olayı üstelemesi tamamen kendi elinde olan bir şey. Zaten isteyen herkes vazgeçebilir rahatça. Ha, vazgeçemiyorsa da en azından gizli tutar kimseye hissettirmemeye çalışır.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 bi 3. kız gelince çözülür merak etme. "aşık oldum" diye o zaman aç konu.[signature][hline] harvester İşte post kasan TW..kınıyoruz.. vaniLLe 1 Ağustos 2005 tarihinde msn de demiş ki: 1290 postum war senin de 1500lerde yakinda yetiscem sana =P lylidn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Bu ne ya herkes hergün aşık oluyo tek duygusuz benmiyim şu dünmyada öleyse ne mutlu bana[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vrkylokas Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 iyi de yani bulunsun diye hatun edinirsen böle olursun işte, sora çıkar karşına cillop gibi aşk, asktir nettim ben dersin, meğer gülüp geçmişim aşkın yanından olursun, bence o kızla olabilir msn bilmem ama doğru bişey yapmak istyosan bi an önce şuanki kızdan ayrıl, sen onu sevmion ki! ya da onu sev otur sev kızı, unut diğerini ne bilim ba abi...kendini gerçek sevgiliye saklamak lazımm :-p[signature][hline]söylediklerimin yarısı anlamsızdır, ancak bunu diğer yarısı sana ulaşabilsin diye söylüyorum.[Halil Cibran] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 aşk dediğin 3 günlük eğlence[signature][hline]Herseye ragmen! =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 kapılıpta benim gibi intaara girişen çok ama.. lol[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı [Bu mesaj Mike tarafından 22 Eylül 2005 04:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 yarın o arkadasın sana gelip bir tabir soylerse ki yazmıyorum o tabiri buraya , agzini acip bisi diyemezsin. bundan kotu ne olabilir? akıllı ol , buyuk hata yaparsın. kız mı yok dunyada baska :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 bak zegnaya, her gun baska kizla.[signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 zegna abinizi dinleyin...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 abi biz duzenli uyuyamiyoruz ki zegna gibi.. : ((([signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 sizlerle varim canlarim..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 walla bnde aşıgım ama bnm aşık oldugum bnm derdimden anlamıoooo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 taksimde cok var oyle metal cafelere gidilcek tip istemediin kadar :D cik bi hafta sonu dolas :) [Bu mesaj Aron-Caldwell tarafından 22 Eylül 2005 20:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 said: Lonely, 22 Eylül 2005 00:14 tarihinde demiş ki: gothic valla kusura bakma ama bende Fistan'a katılıyorum. haklı adam. doğruya doğru... hangi gothic :lol:[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE [Bu mesaj Gothic tarafından 22 Eylül 2005 21:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 said: SteelBB, 22 Eylül 2005 00:52 tarihinde demiş ki: @Rewendor, çünkü birlikte olduğu kızda aradığını bulamamış demektir. ve insan aradığını bulamayınca gözü açılır etrafa bakar. Etrafında arar istedğini. Doğru söze ne denir benim açıklayamadığımı arkadaş açıklamış... Ben cıktığım kızla bi metalcafelere gidemem yada ne biliyim bu tarz yerlere giremem gerek kıyafeti gerekse tarzı el vermiyo.... diyosdunuz arkının kızına sulanıo fln yok öyle bişi arkadaşım benim hoşlandığım kızı aldatıo...eğer ibne bi kişilik olsam direk söylerim seni aldatıo diye sonrada ben açılırım ama yapmıyorum........ arkadaşım kızı sevmiyo diyorum beraber olmak için sadece..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 ilişkinden memnun değilsen, bitirirsin. başka birini ararsın. sevdiğin kız başka biriyle beraberse ve onu seviyosa onu rahat bırakırsın. bu onların ilişkisi.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 sen asık olurken benden ızın aldınmı :D asık olmak enayılık ne ısın var senın askla ama yok ılla asık olacam dıyorsan bılgısayarınla ılıskıye gır hahahahhahahahahahahhahahah[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir. Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 said: Gothic_Angel, 22 Eylül 2005 21:15 tarihinde demiş ki: Doğru söze ne denir benim açıklayamadığımı arkadaş açıklamış... Ben cıktığım kızla bi metalcafelere gidemem yada ne biliyim bu tarz yerlere giremem gerek kıyafeti gerekse tarzı el vermiyo.... diyosdunuz arkının kızına sulanıo fln yok öyle bişi arkadaşım benim hoşlandığım kızı aldatıo...eğer ibne bi kişilik olsam direk söylerim seni aldatıo diye sonrada ben açılırım ama yapmıyorum........ arkadaşım kızı sevmiyo diyorum beraber olmak için sadece.. Steel'in o mesajına cevabımı verdim ben. Onu da okursun bi zahmet. Arkadaşın kızı aldatıyorsa o onların sorunudur, karışmak sana düşmez. Sevip sevmemesini de sen yargılayamazsın. Ama tutup da arkadaşının kız arkadaşına hele kendi kız arkadaşın varken yanaşıyorsan kusra bakma ama ne herhangi bir kızı ne de herhangi bir arkadaşı hakediyorsun. Yaptığını bir kez daha düşün. Ha duygularımı yönlendiremem dersen yönlendiremiyosan bastırırsın.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 boşuna adama laf anlatmaya çalışmayın (bkz: aşk adamı kör eder)[signature][hline] Kelebeğin kanat çırpışı gibi küçük bir şey,dünyanın yarısını dolaşabilecek bir tayfuna neden olabilir. [ Chaos Theory ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 abi dikkat et derim.. sakata gelirsin yapma,kanka sözü dinle;)[signature][hline]zebani.(düşünen ceset) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 hayırlısı bakalım nasıp bu işler :-):-):-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar