7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 yok, o da yeni gelenler girdi öğrenci konseyi facebook'ta öle yazmış tam bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 a konsey di mi dur sorayım yazarım buraya he bu arada ben 00.10da girdim 00.20de seçtim derslerimi. güzel oldu o iş baya. sonra 3-5 arkadaşın işini de ben hallettim falan. geçen sene 2. dönem prosu oldum o sitenin anlıyorum dilinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 7thBreath said: 65 olmuş, ama bu sene girenlere. ayrıca bütleri ve yaz okulunu kaldırmışlar. İşte bak bu ancak Hasret Çomak gibi birinin rektör yardımcısı olabildiği Kocaeli Üniversitesinde olabilir inanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Bologna süreci uygulanmaya artık tamamen başlandığından yeni girişlere feci girecek. Geçen gün hocalarımızdan biriyle konuştum işte, üstten alanlar hiçbir şekilde etkilenmeyecek 65 geçme notundan diye birşey yok dedi. Örneğin benim bu sene geçen yıldan kalma STT1 ve Sosyal Psikoloji derslerim var. Bunlardan bir sene daha kalırsam doğal olarak gelecek sene, bu sene gelenlerle birlikte bu dersleri alacağımdan onlarla aynı statüde geçme notu vs. uygulanacak. Bizim sınıf mesela biraz şanslı bu konuda çünkü bu sene alacağımız derslerden kalsakta seneye eski statüden sınavlara gireceğiz, ama bir alt dönem kaldı mı iş bitiyor. Zaten bir alt dönemden bayağı kişiyle tanıştım, adamların ortalama diyeyim, en az 3 dersleri var alttan alacakları. Bu adamlar zaten 50 geçme notuyla geçemiyorken 65 almaları gerekiyor şimdi, onu da geçtim şimdi şey olmuş, 0-49 arası direk kalıyorsun, ikinci bir şans tanınmıyor sana, ondan sonra 50-64 arası bir not alırsan da sana ikinci bir sınav hakkı tanınıyor. Yani üstte dediğim gibi zaten 50 ile geçemeyen adamlar şimdi hiç geçemeyecek. Bunun aslında iyi yani, yan gelip yatıp "50 alarak geçerim ağa"cıların artık büyük ölçüde son bulacak olması, çünkü bu süreçle birlikte hocaların eline daha çok yetki geçiyor. Bu yüzden şerefsiz hocaların adam kayırmaları hariç bir öğrenci, artık kolay kolay sınıf geçemeyecek ve istese de istemese de birşeyler öğrenmek zorunda kalacak. Sadece çeyizine diploma koymak için rastgele bir bölüme gelerek gerçekten okumak isteyen kişilerin önlerini sürekli tıkayan kişiler, artık ilerleyen sınıflarda iyi öğrencilere ayak bağı olmayacak. Şimdilik böyle, her ne kadar genel olarak Bologna sürecine karşı olsam da, bu konuda fazlasıyla katılıyorum :) Üniversite yan gelip yatma yeri değildir !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 abi not olayı iyi hoş da ( zaten ortalaman 2 üzeriyse 50 ile geçyiosun yine), bütleri ve yaz okulunu kaldırmak ne demek ya dünyanın binbir türlü hali var hadi kaldın bi dersten, bir sürü eziyet bi daha al falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 onlar kaldırılmamış ya asdfasd işte ikinci sınav hakkı dediğim büt zaten, birde daha kararlaştırılmamış ama büt yerine de yaz okulu getirilebilirmiş. Gerçi konseydekilerin de, hocalarında büyük bir kısmı yaz okuluna karşıymış. Yani büt var yine, ama 50 üstü not alırsan var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 abi ben yeniyim pek bilmiyom ama zaten geçtikten sonra nie bütünlemeye gireyim ki ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 abi işte geçmek için 65 alman gerekiyor artık, onu alırsan zaten sınav falan yok geçtin :D 50-64 arası alırsan geçemiyorsun dersi, ama sana geçebilirsin belki diye ikinci sınav hakkı tanınıyor ki bu ya bütünleme ya yaz okulu oluyor. Bizim okulda çok büyük ihtimal bütünleme olacak. Yani 65 altında aldığında kalıyorsun her şekil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 nerden duydun yahu bu 50-64 olayını? yeni yönetmeliği tamamen okudum ben zamanında yoktu öyle bir şey. Ayrıca akademik takvime bakarsan bütünleme haftasının yanında kocaman (2. 3. ve 4. sınıflar için) yazıyor. Geçen haftaya kadar not görüntülemede çıkan pop-up'tan anladığıma göre de hocalar sözlü verir gibi bir şey yapacak. çok saçma bu ama anlamamış da olabilirim tabi o maddeyi. ama 50-64 arasıysan büt var yoksa yok olayını ilk kez senden duydum yani. 50-64 arasıysan tek durum dönem/genel ortalaman 2.00üstündeyse dersi geçiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Bu sene gelenlere özel o. Bize koymuyo asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Yeni yönetmelikte var o 50-64 puan arası şartlı geçiş olayı. Ve bayadır da var yani 1 ayı geçkin. Ama roket'in de dediği gibi 2010-2011 ve sonrasında yeni kayıt yaptırcak olanlar için geçerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 "Örneğin benim bu sene geçen yıldan kalma STT1 ve Sosyal Psikoloji derslerim var. Bunlardan bir sene daha kalırsam doğal olarak gelecek sene, bu sene gelenlerle birlikte bu dersleri alacağımdan onlarla aynı statüde geçme notu vs. uygulanacak. Bizim sınıf mesela biraz şanslı bu konuda çünkü bu sene alacağımız derslerden kalsakta seneye eski statüden sınavlara gireceğiz, ama bir alt dönem kaldı mı iş bitiyor. " HASSUKOME! LAN! NASIL OLM! EYVAH.. EYVAAAHHH.. YAPMAYIN ÇOCUKLAR..... OHA.. YAPMAYIN.. BITMEYECEK OKUL LAAANNN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 ya bunlar hazırlık muafiyet sınavında milleti kafalarına göre geçirmişler heralde, benim arkadaş 70 alıp geçmiş ki bu adam yes,no dışında bi halt bilmiyor ,sallamış sınavda hazırlık okumak istiyodu ama adam atladı resmen, dese ben atlamak istemiyorum geri almazlar dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 bizim okulda genelde öyle olur asdfads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 mis gibi dağ havası, börtü böcek, çeşit çeşit köpek.. ne ararsan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Sacros said: mis gibi dağ havası, börtü böcek, çeşit çeşit köpek.. ne ararsan var. haha aynen :) yeni yönetmelik için bir esneklik yapçaklarmış ama hocalar öyle diyor. gerçi beni bağlamaz ben ellimi alır geçerim hıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 "roket adam" said: Bu sene gelenlere özel o. Bize koymuyo asdasdlan ben ne sormuşum bunlar ne diyor. yenilere özel olduğunu biliyorum ben de ama o yenilerden 50-64arası alana b t var diye bir şey yok yalan o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 geçme notu 65 olduysa eğer yeni gelenlere hakkaten üzülürüm. bizim bölüm mezun vermez heralde 3-5 kişi dışında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 yine kocaeli üniversitesi, yine iletişim fakültesi ve yine bir öğrenci katliamı ... göstergebilim sınavının sadece boşluk doldurma kısımlarından %100 emin olarak doldurduğum ve minimum 30 beklediğim sınavdan 10 almışım ... işin kötüsü sınava hiç çalışmayan ve sarhoş gelip soruları bile hatırlamayan arkadaşım 50 alırken ... kıskanmadım değil, hocaya çıktık, yapmışsındır bir hata uğraştırma diyip geri yolladı. Pazartesi dilekçe yazacaz bakalım, Kocaeli İletişimciler iyi bilir, nurdan taşkıran. Geçen sene bölüm başkanlığına seçilmeyince yancıları birkaç kolpa sözde öğretmen ile öğrencilere radyo,sinema ve tv bölümü zehir etmeye ant içmiş beş para etmez insanlar topluluğu ... sonra okula neden gitmiyorsun, derslere neden girmiyorsun, dersi niye dinlemiyorsun, projelerin neden bu kadar boş vermiş şekilde diye üstüne geliyorlar. kusura bakmasın kimse de, kafalarına sokayım ben bunların gelmeyin oğlum bu bölüme, sözelci liseliler varsa bunu okuyan kocaeli'de iletişim fakültesine kesinlikle gelmeyin ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 ahahah yine "AMA HOCAM DÜŞÜK ALDIM BEN BEKLEMİYODUM :(((" topiği. KOÜ'nün abv de, no more tears beybi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 yok abi, yok onu geçtim bugün yine ... Stüdyo Uygulamaları dersimiz var. Vizede proje teslim ettik işte bir TV programı için stüdyo kuracaz kağıt üzerinde, gereken ekipmanlar vs. 3 gün kastım, hayvani ödev yaptım. Hani sınıfın en kaliteli ödevidir açık ara, Ne oldu? 85 aldım. Aslında buraya kadar normal, yani iyi not hoş güzel tamam Ama ödevi aynı evde birlikte yaptığımız arkadaşlardan ikisi, hani nasıl desem. İngilizce siteden ekipmanı buluyorlar, google translate'e copy/paste yapıyor. Ne yazdığını kontrol etmeden oradan C7P'liyor ve dosyaya yapıştırıyor. Bir tanesi ise diyelim mikrofona yanlışlıkla ışık falan kopyalamış bir arkadaş falan işte, Ha ne oldu ? Onlar 100 alır, ben 85 alırım. Sebep ise vizeden sonraki ilk derse onların gitmiş, benim ise gitmemiş olmam ... Yok arkadaş, bu arada bunu yapan adam devamlılık alacam, gelmeyeni bırakırım diyip bizi 9'da okula getirten, ama derse 10.30, 11.00'de gelip bugün canım sıkkın imza atın dağılın diyen bir adam Yok öldürecem, ya da başka fakülteden arkadaşları bulup odasının camlarını falan indirtecem kış vakti. Gelmeyin şu bölüme, üniversiteye gelinde şuraya gelmeyin. Bırakacam ben okulu galiba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 mühendislik fakültesinde yoklama alınmıyo genelde.sıkıysa gelmeyin lan derslere der gibilerinden. çünkü gitmeyince geçemiosun dinlemeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 derse gitmek lazım ama işte. ben sırf almıyorlar lan nasılsa alanlar da sınıf saymıyo attırıyorum imza diye 2 sene gitmedim. mal gibi 5 oldu stres stres yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 bende kocaeli iletişimdeyim lakin çözemedim nasıl not verdiklerini, 100 lük kağıt veriyorum hoca benim cevaplarımın aynısını derste sölüyor vize notu 70 geliyor, yani bu örnek coğaltılır hocalar ufak bi ayrıntıya takılıyor ama nedir bilemiyorum. Nurdan tamamen farklı bir dünya sınavlarımızda "üst dil" (?) kullanmalıymışız akademik bir kurummuşuz doğru yazsak bile ifade edişimiz böle olmaz ise not alamazmışız öle bi insan işte yapçak bişi yok. dark senin 3 dönemim kaldı sabret az daha, ben daha burdayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 CthuLhu said: derse gitmek lazım ama işte. ben sırf almıyorlar lan nasılsa alanlar da sınıf saymıyo attırıyorum imza diye 2 sene gitmedim. mal gibi 5 oldu stres stres yeter. Lan ben 4 senedir gitmiyorum nerdeyse. Bildiğin açıktan makina nasıl bitirilir isimli tez yapıcam sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar