Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kocaeli üni. patileri??

tunch

Öne çıkan mesajlar

• 4 yıl sonra ...
Enee konuya bak lan, yeni görüyorum. 2006'da girdiydim ben de, geçen ay mezun oldum.
Hazır gelmişken, sınav yönetmeliği değişmiş onu söyliyim dedim. Eskiden olduğu gibi tek harfle belirtilmiyo notlar artık. Millet soruyodu kaç geldi şu şu ders diye, "abi e geldi zor geçtim" diyodun bakıyodu falan. Şimdi çift harfe geçmişler, "fizik dc geldi ya :(" diyebilecekler artık.
Bi de eskiden olduğu gibi 50 olsun bizim olsun denilmiyo o kadar kolay. 50-65 arası koşullu geçer sayılıyomuş. Koşullu geçer derslerden geçebilmek için o dönemki toplam not ortalamanın 2.00 ve üstü olması gerekiyo falan. Çan hala yok tabii. Eyyorlamam bu kadar.

Edit: Ha bi de, belirtmekte fayda var, 2010-2011 ve sonraki yarıyıllarda yeni kayıt yaptıranlar için geçerli bu yönetmelik.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
halen bekliyoruz, 12 saat önce açılması gereken sistem halen kapalı ve günlük işlerimi halletmek için dışarı çıkmam gerekiyor.

Eğer dışarıdayken açılırsa ve 20 kişilik o dersleri alamazsam sanırım artık bu okulu yakacağım ...

Beş para etmez bir idaresi var, bu senekileri geçtikte artık gelecek sene sınava girecek olanlar varsa yazayım, gelmeyin abi buraya gelmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

sexdrugsrocknroll said:

sistem açıktı ya öğlen niye giremedin ben girdim seçtim.

edit: önceden görsem postunu sana da seçerdim girmişken işini hallederdin dışarda. neyse haber ver giremessen.

abi başka fakültedekiler, hatta bölümdekilerin çoğu girebiliyordu.

Birkaç fakültede böyle olmuş, bilgisayar kodları bir türlü gelmedi. Gece 12'de başlayan maratonda öğlen 4.30 gibi bitti zaten
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...