tunch Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 şu şehri bi düzeltsek canlandırsak ne güzel olur değil mi? kimler kocaeli ünide ??[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Siz dağda yaşıonuz :) Kocaeli nerde umuttepe nerde :) Boşver sen kocaeliyi dağda böyle kendi kendinie yaşıosunuz işte :)[signature][hline]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 dağda yaşaskak yine iyi.. ben mühendislikteyim derme çatma kampüste yaşam mücadelesi veriyorum :D[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 hortlattım konuyu ama aramamda başka bir kocaeli üni başlığı göremedim. buralarda kimler var? birisi çıkıp lütfen evet ben varım bölümümde elektronik haberleşme müh desin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 anaa böyle bi topak mı varmış burda. 2005'de girdiydim halbuki üniye :/ Mezun oluverdik gerçi : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 ben varım, iletişim fak. rts 1. öğretim daha yeniyim kayıt bile yaptırmadım asdzf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Enee konuya bak lan, yeni görüyorum. 2006'da girdiydim ben de, geçen ay mezun oldum. Hazır gelmişken, sınav yönetmeliği değişmiş onu söyliyim dedim. Eskiden olduğu gibi tek harfle belirtilmiyo notlar artık. Millet soruyodu kaç geldi şu şu ders diye, "abi e geldi zor geçtim" diyodun bakıyodu falan. Şimdi çift harfe geçmişler, "fizik dc geldi ya :(" diyebilecekler artık. Bi de eskiden olduğu gibi 50 olsun bizim olsun denilmiyo o kadar kolay. 50-65 arası koşullu geçer sayılıyomuş. Koşullu geçer derslerden geçebilmek için o dönemki toplam not ortalamanın 2.00 ve üstü olması gerekiyo falan. Çan hala yok tabii. Eyyorlamam bu kadar. Edit: Ha bi de, belirtmekte fayda var, 2010-2011 ve sonraki yarıyıllarda yeni kayıt yaptıranlar için geçerli bu yönetmelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 7thBreath said: ben varım, iletişim fak. rts 1. öğretim daha yeniyim kayıt bile yaptırmadım asdzf. real time strategy bölümü mü varmış orada evet kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Sercan allah belanı versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 roketttttt yokmu olum kimse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 bende varım hadi :D elektrik mühendisliği 3. sınıf. konaklama bayındırlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisslett Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 eveet taze kan geldi ingiliz dili ve edebiyatı 1. sınıf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 ben de makine mühendisliği 5. sınıfım. Bu tarz bir başlık vardı ayrıca bulursam linklerim. Şu an buraya yazanlar dışında 2 kişi daha var işte bitirmemiş olan, roketadam ve darkrider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 topik var dediğim de 07'den kalma benim açtığım topikmiş. meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Gelmeyin lan, dün gece 12'den beri kayıt için derslerin açıklanmasını bekliyorum PC başında, allah belalarını versin ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Gelmeyin lan, dün gece 12'den beri kayıt için derslerin açıklanmasını bekliyorum PC başında, allah belalarını versin ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 halen bekliyoruz, 12 saat önce açılması gereken sistem halen kapalı ve günlük işlerimi halletmek için dışarı çıkmam gerekiyor. Eğer dışarıdayken açılırsa ve 20 kişilik o dersleri alamazsam sanırım artık bu okulu yakacağım ... Beş para etmez bir idaresi var, bu senekileri geçtikte artık gelecek sene sınava girecek olanlar varsa yazayım, gelmeyin abi buraya gelmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 sistem açıktı ya öğlen niye giremedin ben girdim seçtim. edit: önceden görsem postunu sana da seçerdim girmişken işini hallederdin dışarda. neyse haber ver giremessen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 bende de sistem açık, da ders yok tabii ilk sene olunca :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 sexdrugsrocknroll said: sistem açıktı ya öğlen niye giremedin ben girdim seçtim. edit: önceden görsem postunu sana da seçerdim girmişken işini hallederdin dışarda. neyse haber ver giremessen. abi başka fakültedekiler, hatta bölümdekilerin çoğu girebiliyordu. Birkaç fakültede böyle olmuş, bilgisayar kodları bir türlü gelmedi. Gece 12'de başlayan maratonda öğlen 4.30 gibi bitti zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Geçiş notu 60'a çıkarılmış mezun olamayan gençlere buradan selam ederim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 65 olmuş, ama bu sene girenlere. ayrıca bütleri ve yaz okulunu kaldırmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 kalanlara bir şey yok ki, hala 50 bize :D yeni gelenlere 60 olmuş. 7thBreath gidiyor böylelikle asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 yeni gelenlere de 50 ama adam olup o dönem 2.00ın üstünde ortalama yaparsa. da bu bütlerin kalkması işini anlamadım. bize de mi girdi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar