Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elveda Ultimatr , Elveda Pepelek

Xaero

Öne çıkan mesajlar

bunun için en realistik olmayan çözüm bir örgüt kurup ülkeyi bi güzel temizlemekten geçiyoda neyse. yeni gelen birçok kişi tartışmaktan aciz bilgiden çok sanal kimligine güvenip atıp tutabiliyor. klavye delikanlılıgı uzun bir süredir var. bu kitle uo ko ve bilimum mmorpgleri kafelerden oynayan tiplerden oluşuyor. özeleştiriye açık bir toplum degiliz malesef herhangi bir laf kitleleri birbirine düşürebiliyor. bu sokakta da oluyor oyunda da oluyor forumda da oluyor. toplumla alakalı bir hadise. kültürümüzden olsa gerek. neyse fazla uzatmaya gerek yok nede olsa bilmediginiz şeyleri söylemiyorum sadece altını çizip hatırlatıyorum. paticikin güzel yanı o dejenere olmuş kitlelerin , kaliteli bir kitleden birkaç şey ögrenebilmesi. o tür kişileri dışlayabilen bir yapıya sahibiz. tabii arada bazı yüzsüzlerde olmuyor degil.bana göre tek çözüm sabit ip gibi geliyor. ev adresi gibi herkesin kullandıgı makineye ait tek 1 ip olsa mis gibi olur. paticik yönetimine birşey söylemek istemiyorum nasıl biliyorlarsa öyle yapsınlar ama arkadaşın söyledigi şeylere katıldıgımı belirtmek isterim.[signature][hline]unholy ownz u
*dont throw rocks when u r living in a house of glass.
Sosyal ağlarda paylaş

ben de çok eski değilim , ama burayı da bırakıp gidersem bilgisayarın başında 10 dakika otururum , sıkılır kalkarım.

bence paticik'i paticik yapan bizleriz , her giden biraz daha özletir eskiyi...

o yüzden gitmemeni isterdim.gerçi dönüceksin bence bi zaman sonra. :9 dönene kadar kendine iyi bak.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie,
And with strange aeons even death may die.

Sosyal ağlarda paylaş

yaprak dökümü...

dresq in bir entry si vardı bir yerde(arayan bulur), aylar önce yazılmış olmasına rağmen burası ile ilgili düşüncelerimi cok güzel ifade ediyordu; ben hala buradayım, önemli bir kişi daha dökülen yapraklar arasına katılıyor, nereye kadar acaba...

kendine iyi bak, arada ugra, selam ver, belki birileri olur burada selamını almaya değecek kapasiteye sahip olan, ben de gelicem peşinden 1-2 haftaya kadar...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki:
Karı istiyorum yaa
Sosyal ağlarda paylaş

Herkez gidiyor .. Başka kim gidicek .? Tüm sevdiğim insanlar Paticiğe ya artık msj yazmıyolar,Ya bıraktılar,Yada artık Sitenin adını bile ağzına almıyolar .. Sonunda Fakeler kalıcak snrm ..
Dikkatimi çekti bu arada Ne Diablesse,Ne Karakedi,Ne Emaleth ve diğer Modlar artık ne iglileniyor nede Msj yazıyolar ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen;
Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?''
Iyilik yap,iyilik bul ..
Sosyal ağlarda paylaş

özliycem abi
sabahın 10 unda kalkıp bi bakmışım konu dışı senin açtoığın enterasan topiclkerle dolmuş
2 saat okuduktan sonra diğerlerine geçebilme
heleki müzik bölümündeki şu ana kadar açılmış en yararlı topic
kendine iyi davran[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki:
Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
said:
RaVena, 18 Eylül 2005 22:28 tarihinde demiş ki:
Dikkatimi çekti bu arada Ne Diablesse,Ne Karakedi,Ne Emaleth ve diğer Modlar artık ne iglileniyor nede Msj yazıyolar ..

diablesse çalışıyo eşşek gibi
karakedi wow oynuyodur
emaleth work sux larda siteye giriyodur kesin de yazmaya zaman bulamaz :)
diğer modlar wow oynuyor
herkes wow oynuyor
eskilerden girmeyenler var tabi ama mesela mumi ayda bi girip cıkıyo heh
bu arada xaero fake aç sende ;)[signature][hline]G3NK
zitem illede zitem
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xaero, 18 Eylül 2005 15:53 tarihinde demiş ki:
Valla kedi ne zaman bütün acc'ları siler. Artık foruma sadece davet olayı ile girilip üye olunur yada forumdaki bi üye referans gösterilir sonra o üyenin onayı alındıktan sonra ancak buraya üye olunabilir. Eee o zaman bende geri dönerim. Ben şahsen eski ortamı seviodum. Yeni ortamada alışamadım.

Eskilerden kime sorsam "Olum neden girmion paticiğe" "Abi girip ne yapcan onla bunla tartışmaya mı giricem" diyo. Bir süre böyle olmadığını düşünmek istedim. Belki düzelir dedim ama yok zannetmiyorum yane. İsterseniz 100000 tane mod koyun o yakalayamazsınız. Burası kim ne derse desin MMORPG oynamış ve o oyun ruhunu gerçekten taşıyan insanların olduğu bi yerdi.

Ama şimdi bakıosun kimse kusura bakmasın ama amcam ultima oynuyorum diye buraya gelio ama gel gelelim sen aç Easy UO bilmem ne. Sonra gel paticiğe ben MMORPG oyuncusuyum de. Ultima'nın bile bi ruhu vardı. Türkiye'de onunda bokunu çıkardılar. He adama üye olma diyebilirmisin dersin kardeşim niye diyemiceksin. Paticik üyeye ihtiyacı olan bi forum mu hayır değildi ama işte. Şimdiki ortam nası. Oturun bi düşünün.

+1 , paticik oldukça değişti.Saçma topicler ve kavgalar görmek artık baymaya başladı.Eskiden bende topic açar-sorar-tartışır öğrenirdim ama ortam çok değişti hem kişiliksiz-karaktersiz insanlar açısından hemde mmorpg nin ne demek olduğunun farkına varamayan insanlardan dolayı.Eskiye nazaran artık az mesaj atıyorum , adam gibi birşeyler bulup-okumak zorlaştı.Buldum desen amele arkadaşlar iş başında.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...