Xaero Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Eee artık bizimde gitme zamanımız gelmiş buralardan demekki. Paticiği bırakamam diye düşünüyordum ama gerçekten ortam son derece bozulmuş. Sanki kendimi buralara ait değilmişim hisseder oldum son bi kaç zamandır. Eskilerden kimse ne topic açar olmuş nede doğru düzgün paticikte takılır olmuş. Eee demekki paticikteki eski jenerasyon yavaş yavaş elini ayağını çekmiş buralardan. Biraz deniyim dedim ama sanırım yeni jenerasyonlada ben pek anlaşamam diye düşünüyorum. Zaten patinin o eski gelenekleri yada diğer adetleri artık kalmadı gibi bişey. Bu nedenle paticiği bırakmaya karar verdim. Sanırım böylesi daha iyi olacak. Neyse herkes kendine çok çok iyi baksın eğer birilerini kırdıysam yada üzdüysem özür dilerim. Umarım foruma bunca zaman kendimden bişeyler katabilmişimdir.Bende her giden gibi klasik bi veda listesi yapıyım bari. Ama unuttuğum olursa kusura bakmasın. karakedi Emaleth Apla Nukem_Verite Disappear blackcha0s Zed Mavi dark-dr Alexi_Septimus Sypro Erutan BlackRose Ceday Fistan UrZa LevieMaxilack Sailor Absolut Bone fizban orc_lord Sly-One arcane BonePART Volfied Zegna BabacumMostors fedaykin jacabo wastiee tunca Loli-pop insight madcat Dagger Nefr DynamicK fastreload karpuz HymnOfSnuk CusTodeM ZaugnaKhaldun Jester Chemical Black-ice Virus Mumu BlaCk athea Mirage Son söz : Bu forum bana ne verdi diye düşüneceğinize , sizin bu foruma neler kazandırdığınızı bi düşünün. Artık bu lafı kim üstüne alınırsa alınsın.[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World bLogger oLdum ben! [Bu mesaj Xaero tarafından 18 Eylül 2005 15:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 =( ben emaleth i istiyorum ya o gelsin cok super topicleri wardi ehehe[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 haklısın :( [Bu mesaj jacabo tarafından 18 Eylül 2005 15:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 :([signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 :( üzüldüm ya ama kendi kararındır korkarak söylüyorum ki bende patiden eski tadı alamıyorum[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 hoşçakal.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 takmasaydın keşke o adamları :([signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 TURBOFURKAN ı ne çabuk unuttun[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 elveda[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 ehu gitme ya :( Pstr et... Millete he de geç.[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: fastreload, 18 Eylül 2005 15:22 tarihinde demiş ki: :( üzüldüm ya ama kendi kararındır korkarak söylüyorum ki bende patiden eski tadı alamıyorum çok eski olmasamda ben,+1[signature][hline]Mix, 11 Eylül 2005 tarihinde Horrible'a demiş ki: -Sen kaç kilosun? *hede höde (söleyemem şimdi :p) -Aaa bende hede höde +2,e sen nie benden şişman gözüküosun?!? *?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 uzuldum , kendine cok iyi bak :/[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Karar senin kararın , aynı fikirdeyim ama daha bırakıp gidilecek bir ortam olduğu fikrinde değilim . Kendine çok iyi bak ...[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 by[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Valla kedi ne zaman bütün acc'ları siler. Artık foruma sadece davet olayı ile girilip üye olunur yada forumdaki bi üye referans gösterilir sonra o üyenin onayı alındıktan sonra ancak buraya üye olunabilir. Eee o zaman bende geri dönerim. Ben şahsen eski ortamı seviodum. Yeni ortamada alışamadım. Eskilerden kime sorsam "Olum neden girmion paticiğe" "Abi girip ne yapcan onla bunla tartışmaya mı giricem" diyo. Bir süre böyle olmadığını düşünmek istedim. Belki düzelir dedim ama yok zannetmiyorum yane. İsterseniz 100000 tane mod koyun o yakalayamazsınız. Burası kim ne derse desin MMORPG oynamış ve o oyun ruhunu gerçekten taşıyan insanların olduğu bi yerdi. Ama şimdi bakıosun kimse kusura bakmasın ama amcam ultima oynuyorum diye buraya gelio ama gel gelelim sen aç Easy UO bilmem ne. Sonra gel paticiğe ben MMORPG oyuncusuyum de. Ultima'nın bile bi ruhu vardı. Türkiye'de onunda bokunu çıkardılar. He adama üye olma diyebilirmisin dersin kardeşim niye diyemiceksin. Paticik üyeye ihtiyacı olan bi forum mu hayır değildi ama işte. Şimdiki ortam nası. Oturun bi düşünün.[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World bLogger oLdum ben! [Bu mesaj Xaero tarafından 18 Eylül 2005 15:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 yada en azından pat içinde öyle bir bölüm olsa...[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Üzüldüm Xaero.. Yardımların için tekrar teşekkür ederim. Kendine iyi bakman dileği ile...[signature][hline] Yaş 43 oldu.Kaporta sinyaller vermeye başladı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Xaero , söylediklerinde oldukça haklısın . Bende pek çok defa forumu bırakmayı düşündüm hatta daha az mesaj atmaya başladım . Ancak sonra kendime şunu söyledim , paticiğide bırakırsam 1 site daha azalacak , o zaman internette ne yapacağım ? Sırf şu anda paticiğin eski hali gibi bir forum bulamadığım için ayrılmadım ama pek çok foruma üye oldum . Eminimki benim , senin gibi düşünen üyelerin sayısıda oldukça fazladır . Kalanların gitmeside uzun sürmez gibi geliyor bana[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 aynen zgrw ben başka forumlara üye olmadım çünkü ne zaman üye olmaya kalksam böyle bir üye var diyor. bi bakıyorum benim accountum yıllar öncesinde almışım bi kere duruyo ama takıldığım bi forum sitesi paticiktir onuda hem sadeliği hem içindeki insanlar yüzünden seviyorum benimde mesaj sayımda aşırı bir düşüş var ama sadece benim değil farkediyorum ki tüm eskilerin mesaj sayılarında büyük bir düşüş var sonumuz hayrola[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 İnsanlarda hep bir dengesizlik hep bir ''mevzu yaparım'' edası var . Ne zaman thread açılsa olay ya dine ya politikaya bağlanıyor . Sonuç , 200 küsur tane manası olmayan post , konunun açılışında belirtilen olay ile son sayfada yazan alakasız postlar . İki topicte bir kendini tanımadığı insanlara laf sokmaya ''çalışmaya'' adamış genç arkadaşlarımız . Yeni gelen çoğu insan bu forumun diğerlerine benzediğini , insanlara ''klavye delikanlılığı'' yapmanın bir şey ifade ettiğini , olay çıkarmanın karizma puanı getirdiğini düşünüyorlar . Hala da biz bize yeteriz diyip uzaklaşmaktan alıkoyuyorum kendimi . Ama nereye kadar ?[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Güle güle :( Her ne kadar hakkında " post makinası " deselerde , her ne kadar tartışsakta ....:( Güle Güle.[signature][hline]Bazen acı vurdu bazen yağmur,hiç gülmedi yüzümüz hiç büyümedi gülümüz. Bizi yalnızca akşamlar kucakladı. Biliyorsun sabaha çıkmayan bir yoldu yürüdüğümüz. Ölümden neden korkayım ki? Ben varken o yok o varken ben...M.İRFAN Moderatör Insight ¹³ Wj ErgenekoN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Kardeşim üzüldüm gerçekten ya.. Aslına bakarsan bende eskiden böyle paticikte bugün neler olmuş gibi bir istekle geliyordum ama çok absürd insanlarla dolmaya başladı gerçekten.(sözüm meclisten dışarı..) Keşke bırakmasaydın da benim gibi günde 2 post 3 postla geçiştirseydin.. Moralim bozuktu daha kötü oldum iyi mi.. özlicez valla :([signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Bye kendine iyi bak...[signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [=0=] Art Photos [latest] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 O zaman uğurla bahtiyarları...[signature][hline]Huzur içinde yatsın çocukluk günlerim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 eskisi gibi değil ben de bi patinaj bölümüne bakar oldum ara sıra da kişisele falan bakıyorum işte yalandan...[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar