LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 1 ) okula discman,ipod,mp3 player getirmek yasak. 2 ) okula CEPTELEFONU her türlü getirmek yasak (cüs oha) 3 ) okula iskarbit mıdır nedır o tarz ayakkabıdan baska bi ayakkabı giymeden girilmeyecek. 4 ) Gömlegi iceri sokmayı bırakın hem o olcak hemde ceketsiz degil koridora sınıfta bile durulmayacak. bütün sınıf soke oldu ne bu böyle diye lise3 te bu yapılırmı ya o kadar stres war üstümüzde ztn...[signature][hline]No matter what situation I am in ... Resistance will not fall and I will survive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 bizim okulda da böyleydi, her senenin başında derler zaten bunları sonraya doğru unutmaya başlarlar merak etme. :)[signature][hline]:0) Saklisokak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ayıpsın 1 ay sonra zaten boku cıkcakta işte o 1 ay nası geççek :D[signature][hline]No matter what situation I am in ... Resistance will not fall and I will survive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Oleydi Bizdede Falla..Salla Sonra Unutuolar..[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: LasT_SuRviVoR, 21 Eylül 2005 23:49 tarihinde demiş ki: 1 ) okula discman,ipod,mp3 player getirmek yasak. 2 ) okula CEPTELEFONU her türlü getirmek yasak (cüs oha) Öğrenmek için okula mı gidiyorsun yoksa eğlenmek için diskoya mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 1.mantıklı 2.mantıklı 3.normal sayılır 4.normal sayılır Adamsizi ögrenci sanıp bu yasakları koymuşlar nerden bilsinler paşa oldugunuzu :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightCrawler Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 lise ne zor ya...:( ben de aynı bunları ve daha fazlasını çektim :([signature][hline]e-book,e-dergi ve çizgi roman paylaşımı için www.oldmags.info Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 liseye kfam girsin ne diyim..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 adı üstünde yasak uymıcan kardeşim[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: Absolut, 21 Eylül 2005 23:55 tarihinde demiş ki: 1.mantıklı 2.mantıklı 3.normal sayılır 4.normal sayılır Adamsizi ögrenci sanıp bu yasakları koymuşlar nerden bilsinler paşa oldugunuzu :) aynen ole[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... -Ömer Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 arkadaşlar niye bu kurallar çok ters geliyor size ? anlamıyorum okula artistliğe mi gidiyorsunuz okumaya mı ? hayatımda sadece 5. sınıfta kardeşime bakmak zorunda olduğu için okula yanımda telefon götürdüm.Telefon'u onun dışında bir kez bile okula götürmedim Bir kez okulda (beden dersleri dışında ) ceketsiz gezmedim. Bir kez okula şaçıma başıma jöle sürerek gitmedim.Zaten normalde de yıllardır jöle sürmem. bir kez bile okulda havalı bir tip olmak için çalışmadım.Herkes kız peşinde koşarken ben ders çalıştım.Her ne kadar çok iyi bir yer kazanamasam da şu an arkadaş çevremin büyük bölümünden daha iyi durumdayım. Bu kurallar gayet mantıklı.Adam gibi gidilmesi gerek okula artist gibi değil.Okumaya niyetiniz yoksa ,okulda cep telefonunuzu gösterip hava atacaksanız gitmeyin daha iyi.En azından o kalabalık sınıflarda adam olmak için çalışan insanlara engel olmazsınız dp : şahsa konuşmuş gibi yazmışım ama kimseye kasıt yoktur ortaya atılmıştır.[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ohoooooo[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 1-saçma 2-saçma 3-saçma 4-saçma istedikleri kadar disiplin uygulamaya çalışsınlar hiç bir zaman başarılı olamazlar sonra gençlerimiz okulu niye sevmiyor derler aha bu yüzden. okula ceketi sırf kontrolden geçirmek için götürmüştüm. giydiğimi hatırlamıyorum. böle dsiplin özentisi hocaları odunla döveceksin kenilerine gelekcekler. kendileri otorite yoksunu oldukları için anca böle yaptırımlar kullnarak öğrenciler üzerinde disiplin sağlayabileckelerini sanıyorlar...[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © Sandrue human paladin (Burning Legion) oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carignano Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 liseye gidiyosun liseye şimdi artislik yapmazsan ne zaman yapıcan yap takıl bi daha öle ortam insanın karşısına nadir çıkar ;) o kurallar da zaten bi ay ömürlü olur sonra yok stresdi oydu buydu unutulur... öle yani :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 abi artistliğimi de yapıyorum ,geziyorum da tozuyorum da ama okulda yapmıyorum.Okula adam olmaya gidiyoruz , artist olmaya değil. Olması gereken şu devamsızlığı kaldırmaları.O zaman sadece okumak,adam olmak isteyen gider okula.[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carignano Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 devamsızlık olmazsa asmanın ne keyfi olurki? bizde yok şimdi devamsızlık hiç bi anlamı yok git gitme kimse sallamıyo ama lisede kır okulu heyecan oluyodu nefiss yani :)[signature][hline] [Bu mesaj carignano tarafından 22 Eylül 2005 00:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: LasT_SuRviVoR, 21 Eylül 2005 23:49 tarihinde demiş ki: 1 ) okula discman,ipod,mp3 player getirmek yasak. 2 ) okula CEPTELEFONU her türlü getirmek yasak (cüs oha) 3 ) okula iskarbit mıdır nedır o tarz ayakkabıdan baska bi ayakkabı giymeden girilmeyecek. 4 ) Gömlegi iceri sokmayı bırakın hem o olcak hemde ceketsiz degil koridora sınıfta bile durulmayacak. tamamda burdakilerin artislik yapmakla yada paşa olmakla ne alakası var ayıptır sorması ? 1)müzik dinlemek istiyosun, tenefüslerde ve boş derslerde dinlenilmemesini gerektiricek hiç bir gerekçe göremiyorum. son derece saçma bir kural. 2)her an acil birşeyler çıkabilir, kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz artık bunuda derslerde kullanmamak şartıyla getirlmemesini gerektiricek bir gerekçe göremiyorum. son derece saçma buda. 3)bu toptan saçma. her ne kadar bu saydığımız maddelerden en cok bu artislik katagorisine girebilicek potansiyelde olsada sonuçta rahat ettiğin ayakkabıyı giymek kadar doğal bişey olamaz, hem herşeyi geçtim ayakkabıyla ne gibi artislik yapılabilir ki ? 4)bu artık klişe bir yasak, bunun bahanesi vardır hep, öğrenciye disiplini öğretmek için yapılması gereklidir derler.. bana göre saçma..[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 saçma sapan şeyler. sıcakta ceketle gezmek ne demek ya? böyle bir işkencenin neresi mantıklı? birisine bişey vericeksen öğreticeksen rahat koşullarda verki verimli olsun. tenefüs aralarında kafa dağıtmak, beyni başka yere odaklandırmak için müzik dinlemek kadar doğal birşey yok. yine aynı amaç doğrultusunda insan rahat ettiği ayakkabıyı giymeli. cep telefonu olayı zaten öküzlük abidesi olmuş. adamlar cep telefonu icat ediyor insanlar zor duruma düşmesin diye, ama bizim okullarımız yasaklıyor aman ne güzel. kısacası bu adamlar, biz disiplini sağlayamıyoruz demiyo da , yok bunlar yasak diyor... derste müzik dinleyeni bulamıyor çünkü hoca sınıfa bakmıyor bile.. sıcakta ceketle oturmak.. düşündükçe kıl oldum şimdi.[signature][hline] harvester İşte post kasan TW..kınıyoruz.. vaniLLe 1 Ağustos 2005 tarihinde msn de demiş ki: 1290 postum war senin de 1500lerde yakinda yetiscem sana =P lylidn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: DarKRideR, 22 Eylül 2005 00:10 tarihinde demiş ki: arkadaşlar niye bu kurallar çok ters geliyor size ? anlamıyorum okula artistliğe mi gidiyorsunuz okumaya mı ? hayatımda sadece 5. sınıfta kardeşime bakmak zorunda olduğu için okula yanımda telefon götürdüm.Telefon'u onun dışında bir kez bile okula götürmedim Bir kez okulda (beden dersleri dışında ) ceketsiz gezmedim. Bir kez okula şaçıma başıma jöle sürerek gitmedim.Zaten normalde de yıllardır jöle sürmem. bir kez bile okulda havalı bir tip olmak için çalışmadım.Herkes kız peşinde koşarken ben ders çalıştım.Her ne kadar çok iyi bir yer kazanamasam da şu an arkadaş çevremin büyük bölümünden daha iyi durumdayım. Bu kurallar gayet mantıklı.Adam gibi gidilmesi gerek okula artist gibi değil.Okumaya niyetiniz yoksa ,okulda cep telefonunuzu gösterip hava atacaksanız gitmeyin daha iyi.En azından o kalabalık sınıflarda adam olmak için çalışan insanlara engel olmazsınız dp : şahsa konuşmuş gibi yazmışım ama kimseye kasıt yoktur ortaya atılmıştır. ben senin direk şahsına konuşucam ama, Bunların hiçbirinin artislikle ilgisi yok, ben 19 yaşındayım şuanda ve görüşümü sana söliyim, okula her daim telefon götürdüm, çıkışta hep birileriyle buluşuyordum lazım oluyordu, sen direk evine gidiyorsan senin ihtiyacın olmıyabilir, biraz düşünmen gerekli telefonun gereğini. okulda tören hariç ceketle hiç gezmedim, ceketi sen sokakta giyebiliyor musun? ceketin bir ciddiyeti wardır, her dk ceketle gezmek ne demektir? Ceketle durmak rahatlık değildir, ceket GEREKTIREN yerlerde giyilir, soğukta giyilir rüzgarda giyilir, DERS DINLERKEN CEKET GiYiLMEZ.o zaman ders dinlenmez, sıkıntı basar, şaçıma devamlı olmasada evden cıkarken vaktim warsa jole sürerdüm maksat ARTISLIK olsun diye değil, şaçım güzel görünsün diye, lise yıllarında tabiki kızlarla ilgileniceksin dewamlı ders çalışmak ne demektir? lisede yıllarla ilgilenmiyceksen nerede ilgileniceksin ? askerdemi ? lise, universitenin ön lisansıdır. Herkez okumayı sevicek diyede bişi yok, okumak istemiyen okumaz. sen cep telefonu getirene artis diyemessin. "En azından o kalabalık sınıflarda adam olmak için çalışan insanlara engel olmazsınız".. senin deyiminle büyük adam olmak istiyen cocuk her türlü büyük adam olur. hem büyük adam nedirki ? hehe türk filmi.. çok paralarlamı oynamak istiyorsun ? git bankacı ol. !! acayip kıl oldum yazına !![signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki: sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 vay vay hıc bır sey degısmemıs be lısede halla bıraktıgım gıbı[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 bu kafayla bu işler zor yürür. adam akıllı yabancı okullar, öğrencileri psikoloji olarak rahat ettirmenin yollarını ararken bizimkiler nasıl zor duruma düşürebiliriz diye uğraşıyorlar.[signature][hline] harvester İşte post kasan TW..kınıyoruz.. vaniLLe 1 Ağustos 2005 tarihinde msn de demiş ki: 1290 postum war senin de 1500lerde yakinda yetiscem sana =P lylidn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Ryan haklısın tabii ama Okula ihtiyaçtan dolayı telefon getiren 5 kişi varsa 20 kişi hava olsun diye getiriyor.Yalan mı ? Hava atmak için yapılmıyor mu ? Düzgün kullanan kaç kişi tanıyorsun ? Bu açıdan bak lütfen[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 bu arada ceket olayına bende karşıyım :) 4. madde'den silin uheuh :) Doğruyu söylemek gerekirse sınıfta ceketimi çkartıyorum :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 benim okulumda hawa atmak içni telefon getirebilecek insan yoktu, hawa atma kavramı yoktu bizim okulda, özel okuldu sebebi bu mu dersin? hayır hepsi iyi aile cocukları kültürü yerinde niye hawa atsın?[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki: sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 darkrider sen demin yazdıklarını okumadan yazdın o zaman ?[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki: sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar