Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu Resim 5000 Saate Yapılmış Gerçeğinin tıpkısı olmaya ramak kalmış

Gothic

Öne çıkan mesajlar

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lopeth, 21 Eylül 2005 13:59 tarihinde demiş ki:
babamda beni ms paintle yaptı

ahua harbi super :D[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lopeth, 21 Eylül 2005 13:59 tarihinde demiş ki:
babamda beni ms paintle yaptı

Fakat sen tıpkının aynı olmamı$sın.
Ctrl + Z karı$mı$ gibi.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal
| Mail | : [email protected]
| Radio | : Wj ErgenekoN
| Forum | : Insight
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bunu hangi malak yaptıysa ona sesleniyorum;

Fotoğraf makinesi diye bişiy var tık diye çekiosun 5 saniye bile sürmüyo... Yani böyle şeyler için kasmaya gerek yok:D Yani tamam sanat manat ta biyere kadar bak sonra pati ahalisinden enayi damgası yiosun:P

Hadi bilgisayarda yapıcan diye tutturdun, 5000 saat sürmez yaa nokta nokta yapsan bile max. 1000 saat filan sürer bu... Yani bilgisayarda 5000 saat ne demek ya ohoo

(Adam övülcek bişi yapmış tamam güzelde 5000 saat harcanmaz bunun için yaaa.... Ben 5000 saat boş zaman bulsam saatte 2 testten toplam 10000 test, yani 300000 soru çözerdim...)

Hadi paintte yapmışın bunu... Kime fayda? Yani orjinal sanat eserini tamam satabilir, paranın dibine koyabilirsin... Yani sanat eserlerinin tıpkısının aynısı acaip zor yapılır elbet bir hata bulunur

Bunda kopyala-yapıştır yani oh ne kolay:D Yani sonra eserim çalındı filan diycek napıcak:P

Kısacası, özetlemek gerekirse, yani sonuç olarak;

5k saatine yazık be kardeşim bunu yapana kadar vatana millete hayırlı bişiyler yapsana:P[signature][hline]İmza Güncelleniyor. Lütfen Bekleyiniz...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...